![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Imputernicire serviciu de curierat - ridicare documente
Last Updated: Oct 23 2022 12:56, Started by
buha
, Oct 23 2022 09:28
·
0

Posted 23 October 2022 - 09:28

Va salut!
Trebuie sa ridic niste acte importante din Bucuresti, de la Ministerul Dezvoltarii. Momentan timpul nu imi permite sa ma deplasez pana acolo. As dori sa stiu daca pot face o imputernicire catre o firma de curierat si sa imi aduca ei documentele (costurile sunt mult mai mici decat sa strabat eu jumatate de tara dus-intors). Ma intereseaza care sunt firmele de curierat care presteaza astfel de servicii? Mai jos dau un copy-paste din procedura care reglementeaza ridicarea documentelor respective: Va multumesc frumos! (3) Documentele pot fi ridicate de titular sub semnătură, sau de către reprezentantul acestuia în baza unei împuterniciri speciale autentificate la notariat/împuternicire avocațială în copie certificată conform cu originalul, în care se menționează în mod expres faptul că împuternicitul poate ridica documentele de la autoritatea competent ...... c) de către un operator de servicii poștale de curierat împuternicit de titularul legitimației, cu mențiunea suportării tarifelor de expediție de către titular. |
Posted 23 October 2022 - 12:19

Da, stiu unde ma incadrez!
Intrebam concret, din experienta altor persoane, care sunt firmele de curierat care oferta astfel de servicii? |
Posted 23 October 2022 - 12:53

Teoretic toate, practic intreaba la aia de la Minister care e procedura acceptata de ei.
|
Posted 23 October 2022 - 12:56

poti prin fancourier dar atentie, tu imputernicesti firma, nu persoana fizica
daca ajuns acolo ii cere buletinul persoanei imputernicite, este egal cu 0, nu poate ridica actele cel mai bine suna sau trimite un email si intreaba daca se pot ridica actele pe firma imputernicita sau trebuie neaparat o persoana fizica. fan courier nu accepta imputernicire pe persoana fizica, doar pe firma. zic din propria experienta.. si eu am ridicat anul asta acte din buc si am trecut prin aceasi procedura |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users