![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Mai impodobiti bradul de Craciun?
Last Updated: Oct 30 2022 08:46, Started by
MindArchitect
, Oct 23 2022 08:42
·
15

Posted 28 October 2022 - 15:52

Pentru ca ei nu stiu nici macar sa guste din toate.Ei maninca si beau pina ajung la urgenta.
|
Posted 28 October 2022 - 15:57

Din cauza comunismului, cand nu gaseai orice, oriunde, oricand. Acum e abundenta peste tot. Bani sa ai.
|
Posted 28 October 2022 - 16:01

Inseamna ca ma pot considera privilegiat,am avut de toate pentru ca familia din partea mamei erau burghezi.
|
Posted 29 October 2022 - 23:50

Eu fac 2 brazi.. unul sus si unul jos.. culori diferite ( am 3 seturi de globulete pe care le rotesc in fiecare an). Fac brazii pe 30 Noiembrie si il strang pe 7-10 Ianuarie.. Craciun fara semineu, brad si un vin bun nu e Craciun:) |
Posted 30 October 2022 - 03:42

Noi îl facem, de Ajun, în general, ori cu 1-2 zile înainte, maxim. Parcă are alt farmec, așa, decât dacă îl faci de la începutul lunii, când oricum ai brazi împodobiți în oraș, în mall-uri, magazine etc. Și îl despodobim undeva in prima sau a doua săptămână de ianuarie, cel târziu. Deja după 2-3 ianuarie, nu mai are farmec. Aici in Canada multi il impodobesc si mai devreme.. la prima zapada... Si nu numai brazii dar si casele sunt pline de luminite si decoratii de iarna.. |
Posted 30 October 2022 - 08:46

Grecii impodobesc bradul in case incepand din prima saptamana a lui Decembrie.
Tot atunci apar in magazine, piete, mall-uri nu, ca nu prea sunt |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users