Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
369 degree Photography

FOOTBALL...THE IMPORTANT MATCHES ...

Samsung Galaxy S23 Ultra

hatchback SH
 FOOTBALL...TOP 10...INTERNATIONAL...

Norma de poluare Euro 7 = un nou ...

Sfat achizitie BMW E90 320D M47 i...

Problema router wifi
 anti ransomware

Robinet gaz - parti componente, r...

TikTok battle

Protestele din Franța
 La Scala TV

Imobil aflat in proprietatea bancii

Samsung Unpacked 2023

Întrebare router și wifi6
 

La ce ajuta fibra?

* - - - - 6 votes
  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#1
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,774
  • Înscris: 14.10.2017
Au bagat de la digi fibra in oras , la toata lumea. Aveam deja pe cupru cred 100 mb , o viteza care e destul , eu nu ma uit decat la clipuri , muzica si atat , filme rar si jocuri rar. Asa ca de ce as avea nevoie de fibra?

#2
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,256
  • Înscris: 25.10.2008
oare de ce ai nevoie de o masina mai rapida, sau masina, in general, cand poti sa mergi pe jos oriunde vrei tu?

#3
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,095
  • Înscris: 20.06.2009

View Postkarax, on 20 octombrie 2022 - 14:49, said:

(...) eu (...)
Da' pe restul i-ai întrebat?

#4
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 82,949
  • Înscris: 14.10.2008
RCS RDS trebuie sa desfiinteze cofretele metalice (FTTB) de pe casa scarilor la blocuri, pline de echipamente inghesuite si cabluri aruncate cu furca. Asa ca te rog sa-i ajuti prin FTTH. Si da, vei avea 300 mbps la cel mai mic abonament.

Si eu acasa nu fac decat forum si Youtube si tot am 1000 mbps pentru cifre mari in speed test. La tara am luat de 300, cel mai ieftin, pentru camere.

La birou tot de 300.

Edited by Neaceasca85, 20 October 2022 - 15:00.


#5
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,891
  • Înscris: 30.07.2003

View Postkarax, on 20 octombrie 2022 - 14:49, said:

Asa ca de ce as avea nevoie de fibra?
Se cheama evolutie si vine peste tine fara sa vrei.

#6
yekun

yekun

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 426
  • Înscris: 13.10.2022
Manopera gratis, echipamente gratis, viteza mai buna chiar daca TU nu prea ai nevoie de ea, nu reusesc sa inteleg motivul nemultumirii tale.

Digi are o serie de avantaje, intr adevar, insa nu vad ce te privesc ele pe tine atata timp cat tu iesi castigat.

#7
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,839
  • Înscris: 23.10.2006
Sa poata oferii pe viitor 2,5 Gbps si 10 Gbps vecinilor tai. Tu poti cauta, daca mai au la Telepom Adsl.Posted Image

#8
pui

pui

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,046
  • Înscris: 01.09.2004

View Postneagu_laurentiu, on 20 octombrie 2022 - 15:07, said:


Se cheama evolutie si vine peste tine fara sa vrei.
Mare dreptate ai. Așa au năpădit și pe mine, gata-gata să dea alte găuri pentru fibra optică.
I-am mai potolit, să vâre cablul prin vechiul orificiu și să se oprească la ușă, la router.
Așa e acum: vrei-nu-vrei, te fericim cu un optic.��

#9
laffin

laffin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,869
  • Înscris: 16.03.2007
da energie nu aveai suficienta, atunci cand te chinuia talentu sa o generezi din excitarea pestilor in acvarii?

Edited by laffin, 20 October 2022 - 15:14.


#10
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,777
  • Înscris: 10.08.2005

View Postkarax, on 20 octombrie 2022 - 14:49, said:

Asa ca de ce as avea nevoie de fibra?
Latime de banda.

Si nu e cat ai tu nevoie, ci cat au ei nevoie sa traga o singura fibra si sa satisfaca un bloc intreg cu cei care au pretentiile tale (sau lipsa acestora)

Edited by MarianG, 20 October 2022 - 15:18.


#11
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,774
  • Înscris: 14.10.2017
Ce imi pasa de teste? Imi bag net ca sa ma dau mare? Ce imi pasa si de ce vor vecinii si sa dau bani pe o viteza de care n-am nevoie?

#12
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,506
  • Înscris: 05.07.2018
Dar daca ai fi avut viteza mica pe cablu, ti-ai fi dorit fibra?

#13
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,774
  • Înscris: 14.10.2017
Pana la bloc in regula , dar nu pana la noi

#14
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,296
  • Înscris: 17.05.2004
Poți renunța la internet oricând Karaxe, și nu mai e nevoie să bagi fibra.
Alții dau sute de euro pe net slab, tu plângi că bagă Digi fibră la Drăgănești

#15
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 82,949
  • Înscris: 14.10.2008

View Postkarax, on 20 octombrie 2022 - 15:38, said:

Ce imi pasa de teste? Imi bag net ca sa ma dau mare? Ce imi pasa si de ce vor vecinii si sa dau bani pe o viteza de care n-am nevoie?
Nu dai bani. La acelasi pret vei avea 300 mbps nu 100 ca acum.

#16
1000FPS

1000FPS

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 369
  • Înscris: 29.12.2016

View Postkarax, on 20 octombrie 2022 - 15:38, said:

Ce imi pasa de teste? Imi bag net ca sa ma dau mare? Ce imi pasa si de ce vor vecinii si sa dau bani pe o viteza de care n-am nevoie?
Nu o sa platesti in plus, pretul o sa fie acelasi cu o viteza mai mare. Nu inteleg ce nu iti convine

#17
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 82,949
  • Înscris: 14.10.2008
Nici eu nu inteleg ce nu-i convine. Eu am bagat fibra intr-o magazie veche de lemn doar ca sa am camere la taranoaia. Fibra la soareci si sobolani prin gaura pre-existenta. Posted Image

#18
yekun

yekun

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 426
  • Înscris: 13.10.2022

View Postkarax, on 20 octombrie 2022 - 15:38, said:

Ce imi pasa de teste? Imi bag net ca sa ma dau mare? Ce imi pasa si de ce vor vecinii si sa dau bani pe o viteza de care n-am nevoie?

Nu ai făcut abonament nou sau vreun act adițional, dai aceeași bani ca și până acum, doar că îți crește viteza.

Te superi fără sens.

Îmi vine greu să cred că tu vrei cu adevărat o viteză mai mică a internetului și ți ar trebui un limitator, dar daca asta e buba, tehnic se poate realiza.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate