![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cum se procedează? Am primit email fals ca imi expira domeniul.
Last Updated: Oct 20 2022 13:29, Started by
cristian_puscasu
, Oct 20 2022 09:37
·
1

Posted 20 October 2022 - 09:37

Vă salut.
Am primit un e-mail în care eram anunțat că domeniul pe care-l deține firma mea ar expira în 2 zile. Mi-am dat seama că e fals, pentru că ”se prezenta” ca fiind de la Romarg și conținea un link către o pagină de plată, ori eu înregistrarea am făcut-o pe RoTLD, iar ulterior găzduirea cu cei de la MxHost (deci nici o treabă cu Romarg). Întrebarea mea ar fi... cum se procedează în situația asta? Există o instituție specializată unde se raportează astfel de situații? Sau doar marchez mail-ul ca și spam și să fiu sănătos? |
Posted 20 October 2022 - 09:50

Poti raporta domeniul respectiv ca fiind folosit pentru Phishing si cam atat...
|
Posted 20 October 2022 - 10:01

Păi da... dar unde?
Că așa i-am anunțat și pe ăia de la Romarg și MxHost. Există altă entitate (oficială) unde se poate raporta? |
Posted 20 October 2022 - 10:15

Posted 20 October 2022 - 10:20

Posted 20 October 2022 - 10:22

Nu cred ca exista ceva "oficial" pentru Romania...
Insa se poate raporta la google https://safebrowsing...rt_phish/?hl=en La unele firme ce dezvolta antivirusi... La hostingul de unde a fost cumparat domeniul respectiv |
Posted 20 October 2022 - 10:27

Păi da... dar unde? Că așa i-am anunțat și pe ăia de la Romarg și MxHost. Există altă entitate (oficială) unde se poate raporta? Nu prea. Si e posibil ca mailul de pe care a venit sa fie fictiv si el sa vina din alta parte. Puteau daca erau destepti sa faca sa para ca vine chiar de la RoTLD. Cat despre link posibil sa fie si virus, nu neaparat o pagina de phishing. Data viitoare cand mai deschizi un topic scrie problema care o ai ca subiect, nu doar "Cum se procedeaza ?". Asa cere regulamentul si e mai ok, ca sa stie userii forumului despre ce e vorba fara a mai deschide subiectul. |
Posted 20 October 2022 - 10:50

Posted 20 October 2022 - 12:56

...cum se procedează în situația asta? Există o instituție specializată unde se raportează astfel de situații? Sau doar marchez mail-ul ca și spam și să fiu sănătos? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users