Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cum produc o visinata de casa?
Last Updated: Sep 22 2023 10:39, Started by
Evonxxx
, Oct 17 2022 12:17
·
8
#37
Posted 19 October 2022 - 08:10
cu afine și zmeură, da!
nu am făcut cu ananas în cazul zmeurii, ai grijă să nu zbați energic bidonul, deoarece zmeura se va mărunți și va trebui să folosești strecurătoarea când pui în pahar cu afine iese tot o minune de beuturică! pt afine trebuie cam 20% mai mult zahăr (vb dpdv al gustului meu) |
#38
Posted 19 October 2022 - 09:53
Daca ai avea de unde sa iei cirese amare proaspete (in vara viitoare), ai putea incerca o ciresata amara. Nu imi amintesc sa fi baut ceva mai bun, mai ales daca se pun si citeva flori de lavanda in bidon.
|
#39
Posted 19 October 2022 - 17:10
business11, on 17 octombrie 2022 - 12:29, said:
Tocmai ce am degustat visinata pusa la facut la sfarsit de august. 2kg de visine, curatate si spalate, adaugate intr-un bidon de 6 litri (gat ingust). peste visine am adaugat 2 litri de alcool de 96 de grade si le-am lasat aproximativ 10 zile la macerare. dupa 10 zile faci un sirop de zahar din 2kg de zahar si 2 litri de apa (fiert). dupa ce se raceste il torni peste visine/alcool si le dai intr-un loc racoros si intunecat pentru 1-2 luni de zile. Le mai las câteva zile și apoi corectez pentru tărie. Cantitățile sunt cam tot astea. Evonxxx, on 17 octombrie 2022 - 12:31, said:
Trebuie sa scot samburii sau le las cu ? . Dau o tentă amăruie licorii. Mie îmi place așa că nu scot sâmburii. business11, on 17 octombrie 2022 - 12:55, said: cu samburi mai ai si versiunea cu fermentarea visinelor, cum spune colegul ionut76, dar trebuie sa ai grija sa nu strici gustul. am facut odata nu mi-a placut atat de mult. Evonxxx, on 17 octombrie 2022 - 13:12, said:
Eu nu am de unde face rost aici de alcol 95 grade, singura bautura alcoolica pe care as putea sa o folosesc ar fi Vodka, ii ok? GlCA_Contras, on 17 octombrie 2022 - 13:17, said:
Merge si cu indulcitor pentru diabet? |
#40
Posted 19 October 2022 - 18:21
Nu cred ca merge fara zahar,pentru ca zaharul fermenteaza cu fructul.
|
#41
Posted 22 September 2023 - 10:17
Am făcut pt prima data visinata după reteta din link, cu mențiunea ca în loc de alcool sau Vodcă, alături de vișine am pus țuică proprie, de 52 grd.
Problema e ca nu are tărie, e ca un suc, si nu stiu de ce, am respectat reteta, la 2 kg de vișine am pus 1 l de țuică. As putea sa mai adaug alcool etilic sa crească un pic gradele? Sau dacă sfărâm vișinile, va deveni mai tare, poate tăria s-a refugiat în ele? https://savoriurbane...-fin-si-aromat/ Edited by sov, 22 September 2023 - 10:22. |
#42
Posted 22 September 2023 - 10:39
Probabil de la țuică...
Eu folosesc întotdeauna vodka. Anul trecut am făcut zmeurată. Anul asta ciresată și nucată. Vedem la anul ce mai încerc. Scrie clar în rețetă. Exclus țuică! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users