Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cum produc o visinata de casa?
Last Updated: Sep 22 2023 10:39, Started by
Evonxxx
, Oct 17 2022 12:17
·
8
#19
Posted 17 October 2022 - 13:37
Si eu am facut, visine, zahar, lasat un timp sa se macereze, apoi alcool... eu am bagat ţuică (de casa) sau palinca... ca si asa nu imi place sa beau astfel de spirtoase...
A iesit visinata mai buna decat daca as fi pus alcool. In trecut am mai incercat sa pun vodca in loc de alcool, dar trebuie foarte multa, ca sa simti mai mult decat un sirop de visine... asa ca am ramas la tuica sau palinca... |
#20
Posted 17 October 2022 - 13:37
Evonxxx, on 17 octombrie 2022 - 13:26, said:
Chiar nu m-am gandit la asta, cu siguranta magazinele europene au alcool rafinat . 'aidi bre, io fusei doar 10 concedii p-acolo și tot știam la polski găseam și muștar de tecuci și țelină verde și sana de panda... numai scrumbii de dunăre nu aveau, dar aveam io grijă să iau cu mine (când făceam grătarul veneau toți paki dimprejur și făceam o horă și-o sârbă!!!) |
#21
Posted 17 October 2022 - 13:40
#22
Posted 17 October 2022 - 13:45
#23
Posted 17 October 2022 - 13:47
n-am vazut, ca de asta si intreb.
M&S, tesco si morries nu au. Edited by _-livio-_, 17 October 2022 - 13:48. |
#24
Posted 17 October 2022 - 13:53
_-livio-_, on 17 octombrie 2022 - 13:47, said:
n-am vazut, ca de asta si intreb. M&S, tesco si morries nu au. Depinde in ce zona stai, ca si eu am vazut alimente total noi la vanzare in Tesco-ul din Londra in comparatie cu Tesco-ul unde stau eu pe coasta in sud. Aldi mai aduc, incearca la Iceland ca astia sigur au 100% dar congelate. |
#25
Posted 17 October 2022 - 16:25
Sotia mi-a atras atentia ca avem un film cu visinata:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LO5Kageh85o?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Visinata din film cred ca e scoasa imediat, dar mie imi place sa fie neagra ca singele, adica lasata 8 luni-1 an in borcan. Visinele, fireste, nu se arunca, le poti minca ca atare sau poti face ornamente pentru prajituri, torturi etc cu ele. Pe ideea visinatei se pot prepara "n" bauturi similare: de fragi, de ghimbir, de afine, de menta: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/m_8yozOCSkM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by ionut76, 17 October 2022 - 16:30. |
#26
Posted 17 October 2022 - 17:10
#27
Posted 17 October 2022 - 17:12
gushpi, on 17 octombrie 2022 - 13:26, said:
tescovina mea „trasă” o dată, are 48...50* (certificată EXACT ieri) dacă o bagi a 2-a oară iese peste 75* Edited by __Dan__, 17 October 2022 - 17:13. |
#28
Posted 17 October 2022 - 18:20
GlCA_Contras, on 17 octombrie 2022 - 13:17, said:
Merge si cu indulcitor pentru diabet? Pentru diabet NU hotarat pentru alcool, indiferent de tarie sau ingrediente. Cel puti asa sutin expertii nutritionisti. Iar cei care nu iau in considerare acest lucru, n-au treaba cu indulcitorii. Indulcitor mai bun pentru visinata decat zaharul, in cazul de fata, nu exista. |
|
#29
Posted 18 October 2022 - 08:15
GlCA_Contras, on 17 octombrie 2022 - 13:17, said:
Merge si cu indulcitor pentru diabet? eu odata am folosit un produs numit XUCKER care este un indulcitor, dar este foarte scump. Am dat pe 1kg 10eur. Eu folosesc mereu alcool de 96, dar in cantitatea 1:1 cu visinele. Dupaia peste adaug sirop de zahar ca sa ii mai ia din putere si il reduc asa undeva la 40-60° cred. Este ok de baut mai ales rece. |
#30
Posted 18 October 2022 - 08:19
Exista alcool de mai multe grade sau mai putine.Eu aleg cel de 96.Am gustat 50ml aseara la televizor,e buna dar peste o luna cind alcoolul scoate mai mult din fructe va fi si mai buna.
|
#31
Posted 18 October 2022 - 11:03
#32
Posted 18 October 2022 - 13:26
Am inteles si apoi cand deschid bidonul sa consum in cat timp expira daca expira bautura, ca nu stiu.
|
#34
Posted 18 October 2022 - 13:33
fiind țuică, nu contează, atât timp cât ții bidonul închis și la-ntuneric!
io am vișinată din 2010, ținută la beci! dar pt liniștea ta psihică, io aș zice că 200 ml/zi de L-V, iar în weekend cam 400 ml/zi = 1,8 litri/week (rație de 2 persoane mature și pofticioase) lucianburjuiul, on 18 octombrie 2022 - 13:30, said:
Cand ai ajuns pe fundul bidonului a expirat. ...cât te iubesc! (vezi că sâmbătă-s în ploiești!) |
#36
Posted 18 October 2022 - 22:16
Si inafara de visine pot folosi de exemplu ananas, zmeura, afine ? sau procedeul ii diferit?, dar sa le mixez ca pe cocktail? , de exemplu ananas cu zmeura .
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users