Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum reactivez Google Maps?

Conectare tableta X220la Tv

Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!
 La multi ani de Sfantul Gheorghe&...

Job - Facultate sau certificare

Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...
 Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...
 AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...

Cablu analog vs digital

Ce valoare stabiliti la RSSI la u...
 

Ieșită de curând din relatie

* * - - - 5 votes
  • This topic is locked This topic is locked
59 replies to this topic

#37
Ev_eee

Ev_eee

    Smochină Înghețată

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,723
  • Înscris: 12.07.2022

View Postlucianburjuiul, on 14 octombrie 2022 - 12:54, said:

De ce? Aha, nu-i la "Fun", e la "Girls at play"... Dp meu dv e cel mai rapid si la obiect test. Omu' nostru are scrupule, nu vrea s-o intrebe direct, vrea sa o menajeze si sa se menajeze. Cat despre varianta inversa am avut parte de cateva capcane d'astea, cand nu exista Tinder, cand toate erau live nu online.

Niciodată nu mi au plăcut pariurile astea. :D Clar sunt pierzătoare. La început nu poți avea așteptări oricum.

#38
FantasyLady

FantasyLady

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 79
  • Înscris: 25.07.2022

View Postpastel3005, on 14 octombrie 2022 - 07:18, said:

daca din start sunt dileme, bagaj emotional real sau fake, cauta pe alta.
fugi cat mai poti.

Ești foarte superficial. Cine nu are bajage emoționale? Cu toții avem. Asta nu înseamnă că inițiatorul trebuie să își ia bagajele și să plece. Dacă fata respectivă a ieșit de câteva luni dintr-o relație, nu înseamnă că e nebună sau alte bazaconii ce mai scriu unii pe aici. M-am convins ce fel de om ești.

Referitor la ce scria cineva in mod eronat, nu toate femeile caută un bărbat doar ca să facă un copil cu el....multe femei nici măcar nu sunt sigure dacă vor sau nu copii...cred că multe femei caută relații serioase, nu știu cum poate gândi cineva că femeile vor bărbați in principal pentru a avea copii....

Pentru inițiator: aveau dreptate unii comentatori, de obicei nu e o aplicație pentru a căuta relații serioase. AI scris că amândoi vă cam doriți o relație serioasă, deci e OK: Dacă ea s-a despărțit de fostul acum vreo 4 luni, nu mi se pare foarte repede să înceapă o nouă relație.

Ideea e să mai vorbiți, să vă cunoașteți mai bine, să vă mai întâlniți, să vedeți dacă aveți elemente în comun, dacă amândoi vă doriți aceleași lucruri și aveți aceleași obiective.
Ca să îți răspund la întrebare, dacă o placi, oferă-i o șansă. Încearcă să fii deschis, să îi arăți că poate avea încredere în tine. Fă-i complimente sincere. Spune-i direct dacă o placi și intreab-o ce fel de relație și-ar dori. Sau dacă se simte pregătită pentru o nouă relație.

Dar ideea e că amândoi trebuie să fiți hotărâți ce fel de relație vă doriți.

#39
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,540
  • Înscris: 04.01.2006
Nu ii iau apararea colegului Pastel3005, dar unele femei (si nu doar femei, ca si unii barbati au stilul asta de dramoleta) au obiceiul de a tine pe cineva in sah invocand motive ca - n-am trecut peste fostul; viata mea e complicata acum si nu pot avea o relatie; nu stiu acum ce simt, sa o luam usor; nu iti pot oferi acum ce meriti (zgomot de public trist pe fundal si vioara); ... nu pot mai ca tre' sa merg la piata sau alte motive care arata doar aplecarea spre drama si pierdut vremea.
Iar ce mi s-a parut interesant e ca tragedia asta interioara a lor s-a incheiat brusc cand a aparut unul mai pe placul lor.
Nu sunt absolut deloc misogin, dar am invatat sa citesc printre randuri cand e cazul.
Eu am apreciat sincer femei care mi-au spus din start ca nu le sunt pe plac. Asta e. In tinerete de multe am crezut si eu ca ne-am potrivi perfect, ca intr-un an trecem si pe la starea civila dar n-a fost de ajuns sa cred eu. Dar nu am apreciat deloc pe cele care incepeau cu prostii, asta pana isi gaseau unul pe plac si dramoleta se incheia.
Eu nu stiu daca in cazul initiatorului duduia se eschiveaza; semne par ca ar fi cat de cat bune, mai ales ca au tinut legatura dupa. Ce va fi dupa, nu mai stiu.

O prima intalnire fara sarut din punctul meu de vedere n-are sanse mari sa duca la ceva. Poate ma insel. Dar in ce relatii am avut eu, scurte sau lungi, daca prima intalnire n-a avut un sarut (si in general nu la sfarsit), nu prea a devenit relatie.
Noi toti care ne pierdem vremea pe aici ne imaginam care-s datele problemei, dar nu stim. Eu mi le imaginez asa - femeia si-a facut cont pe Tinder. Amandoi, de fapt. Acolo scopul e unul romantic - eu asa consider. Au vorbit, au ajuns la concluzia ca amandoi au aceleasi scopuri (dar nu e obligatoriu sa le aiba la comun), s-au vazut. Trebuia sa fuga in pat din prima? Nu neaparat. Dar daca va continua inca o luna cu blocajul mental, nu stie ce vrea, sa mergem incet, sa nu ne grabim, din experienta mea nu va duce nicaieri aceasta cunostinta

Quote

Ideea e să mai vorbiți, să vă cunoașteți mai bine, să vă mai întâlniți, să vedeți dacă aveți elemente în comun, dacă amândoi vă doriți aceleași lucruri și aveți aceleași obiective.
Asta e cel mai bun lucru de facut, cu incredere, cu atitudine pozitiva. Dar in acelasi timp initiatorul sa fie pregatit mental ca deznodamantul poate fi cu ea sau fara ea.

Pe vremuri am discutat cu o duduie pe o pagina similara. Eu la douaj si putin de ani, ea la fel, foarte dezghetata, curgeau conversatiile natural, subiecte comune la greu, eu deja imi formasem o idee despre ea si cum eram foarte inflacarat deja visam clopote de nunta. Ne-am vazut o data, in capul meu - totul perfect. La fel, avuseseram discutii preliminare, ca amandoi avem planuri de relatie serioasa.
Am vazut apoi ca se cam rarisera conversatiile, pana la putin spre deloc.
Fiind foarte fraierica geamantan, pana la urma intreb (o prostie de care acum rad) - de ce nu mai vorbesti cu mine ca inainte? nu stabilisem ca vrem amandoi relatie serioasa? La care ea raspunde candid - pai eu vreau, da' n-am zis ca vreau cu tine. Pam pam paaaam.

Nu zic ca aici e la fel, dar e foarte rau sa-ti faci o proiectie mare asupra unei persoane de-abia cunoscute.

Edited by ambr0zie, 14 October 2022 - 21:38.


#40
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,235
  • Înscris: 05.06.2002

View Postambr0zie, on 14 octombrie 2022 - 21:36, said:

Nu ii iau apararea colegului Pastel3005, dar unele femei (si nu doar femei, ca si unii barbati au stilul asta de dramoleta) au obiceiul de a tine pe cineva in sah invocand motive ca - n-am trecut peste fostul; viata mea e complicata acum si nu pot avea o relatie; nu stiu acum ce simt, sa o luam usor; nu iti pot oferi acum ce meriti (zgomot de public trist pe fundal si vioara); ...
tinutul asta in sah e pt ca sa vada daca intre timp nu pica ceva mai bun.

#41
represor

represor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 436
  • Înscris: 05.04.2007

View PostFantasyLady, on 14 octombrie 2022 - 21:13, said:




Referitor la ce scria cineva in mod eronat, nu toate femeile caută un bărbat doar ca să facă un copil cu el....multe femei nici măcar nu sunt sigure dacă vor sau nu copii...cred că multe femei caută
femeile nu stiu niciodata ce vor, oricat ar declara ele ca stiu ... ele nu stiu de ce si-au facut cont pe tinder, ele nu stiu de ce au iesit din fosta relatie, nu stiu de ce au plecat de acasa sa se intalneasca cu un unul, nu stiu de ce intra intr-o relatie noua ... nici macar nu stiu ce e aia o relatie ... toata brambureala si vrajeala si preludiul inatalnirii dintre doi oarecare are de fapt scopul de a ajunge la futai, ca unii/unele nu vor sa recunoasca e altceva.

daca nu e asa si totusi femeile stiu ce vor, o astept pe aia care spune la intalnire ca vrea un fraier care sa-i duca sacosele si atat.

#42
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,235
  • Înscris: 05.06.2002
Pai femeile cauta cam asa: un tip inalt si zvelt, care se imbraca bine, miroase bine, cu prestanta, care cand intra intr-o camera cu alti baieti se face liniste si privirile se indreapta spre el. Banii ca suma nu intereseaza prea tare, e bine sa nu incepi de la zero daca te “combini” cu el, dar important e sa aiba o meserie buna si sa arate ca poate aduce venituri bune pe termen lung. Daca se ocupa cu afacerile sa o faca de ceva vreme si sa arate ca e capabil sa reziste in bransa. Sa fie de familie buna, el si ai lui sa se invarta in cercuri de oameni influenti.

Am uitat ceva?

Edited by Fane, 15 October 2022 - 00:12.


#43
hexis

hexis

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 880
  • Înscris: 19.05.2009
Ce varste au personajele implicate in "pseudorelatia" viitoare?ca sa ne facem o idee mai clara asupra pierderii de timp ce implica "situatia" ?

#44
hexis

hexis

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 880
  • Înscris: 19.05.2009

View PostRedDev, on 14 octombrie 2022 - 09:11, said:

Stiu de cineva care a iesit dintr-o relatie lunga de nu stiu cati ani si care in 3 luni de zile era casatorita si insarcinata cu altcineva.

Vrei sa o cuceresti? Zii ca tot ce ai visat vreodata e sa ai un copil. Fie ai dat peste una din cele 1%, fie o sa sara pe tine ca nici nu o sa stie cum il chema pe fraierul anterior.
Definitia familiei kamikaze.Felicitari celor implicati.

#45
EMPP

EMPP

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,779
  • Înscris: 12.01.2018

View PostFane, on 15 octombrie 2022 - 00:06, said:

Am uitat ceva?
i-ai uitat pe bărbați

#46
pastel3005

pastel3005

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,379
  • Înscris: 11.08.2006
@FantasyLady

Ești foarte superficial.

- superficialitatea aparenta vine din experienta.

#47
FantasyLady

FantasyLady

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 79
  • Înscris: 25.07.2022

View Postrepresor, on 14 octombrie 2022 - 22:53, said:

femeile nu stiu niciodata ce vor, oricat ar declara ele ca stiu ... ele nu stiu de ce si-au facut cont pe tinder, ele nu stiu de ce au iesit din fosta relatie, nu stiu de ce au plecat de acasa sa se intalneasca cu un unul, nu stiu de ce intra intr-o relatie noua ... nici macar nu stiu ce e aia o relatie ... toata brambureala si vrajeala si preludiul inatalnirii dintre doi oarecare are de fapt scopul de a ajunge la futai, ca unii/unele nu vor sa recunoasca e altceva.

daca nu e asa si totusi femeile stiu ce vor, o astept pe aia care spune la intalnire ca vrea un fraier care sa-i duca sacosele si atat.

Ce părere proastă ai despre femei. Nu aș generaliza astfel. Poate adolescentele sunt mai confuze, întrucât nu au experiență de viață, dar când ai o anumită vârstă, ai habar de chestiile alea.

#48
beavis03

beavis03

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,552
  • Înscris: 10.04.2009
^ cu cate "femei experimentate" de 31-32 (sau peste) ani am iesit la intalnire... nici una nu era mai prejos de o pustoaica de 22 ani... tot cu gandul la "distractii" (sa nu zic altfel)

unele divortate, altele si cu copil... si tot la **** le era gandul... nicidecum la o relatie serioasa :lol:

am mai zis-o, femeile din ziua de azi nu mai sunt cum erau "pe vremuri" :) acum le e suficienta o aventura... problema pentru ele va fi cand vor ajunge la 40+

tineretea nu e vesnica doamnelor :D

#49
Ev_eee

Ev_eee

    Smochină Înghețată

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,723
  • Înscris: 12.07.2022
Eh, dragă beavis, nu mai suntem ca pe vremuri, să avem nevoie de voi pt căratul plaselor cum spune colegul de mai sus că, ce să vezi, s a inventat bringo. :w00t:

Tre să veniți cu mai mult decât niște mușchi și un organ sexual. Pt că, fie vorba între noi, astea se găsesc pe toate drumurile. Pardon, tinderurile. :D

#50
GlCA_Contras

GlCA_Contras

    Master Mind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,639
  • Înscris: 21.03.2020

View PostFane, on 15 octombrie 2022 - 00:06, said:

Pai femeile cauta cam asa: un tip inalt si zvelt, care se imbraca bine, miroase bine, cu prestanta, care cand intra intr-o camera cu alti baieti se face liniste si privirile se indreapta spre el. Banii ca suma nu intereseaza prea tare, e bine sa nu incepi de la zero daca te “combini” cu el, dar important e sa aiba o meserie buna si sa arate ca poate aduce venituri bune pe termen lung. Daca se ocupa cu afacerile sa o faca de ceva vreme si sa arate ca e capabil sa reziste in bransa. Sa fie de familie buna, el si ai lui sa se invarta in cercuri de oameni influenti.

Am uitat ceva?
Da, acelasi lucru il cauta si barbatii seriosi :)

#51
represor

represor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 436
  • Înscris: 05.04.2007

View PostEv_eee, on 16 octombrie 2022 - 08:32, said:

Eh, dragă beavis, nu mai suntem ca pe vremuri, să avem nevoie de voi pt căratul plaselor cum spune colegul de mai sus că, ce să vezi, s a inventat bringo. Posted Image

Tre să veniți cu mai mult decât niște mușchi și un organ sexual. Pt că, fie vorba între noi, astea se găsesc pe toate drumurile. Pardon, tinderurile. Posted Image

sunt doar curios de ceea ce e in mintea voastra (femeile) , voi cu ce veniti in plus fata de o escorta de 50 de lei care, fie vorba intre noi, face treaba mai buna decat 90% dintre damezele de casa?
ca de casa nu aveti grija, copiii nu mai vreti sa-i cresteti, bani nu aveti, inteligenta a trecut pe langa voi, singurul lucru pe care l-ati dezvoltat sunt pretentiile.
nu crezi ca atunci cand ai atatea pretentii trebuie sa oferi si ceva pe masura in schimb ?

@FantasyLady

Da, extrem de proasta ... eu m-am convins personal ce habar aveti voi si la 35-40 de ani.

Edited by represor, 16 October 2022 - 10:27.


#52
Ev_eee

Ev_eee

    Smochină Înghețată

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,723
  • Înscris: 12.07.2022
Cum cu ce venim, domnul represor?  Cu tandrețea. Posted Image Cu faptul că chiar vă dorim/ iubim. Spre deosebire de escortă.

Edited by Ev_eee, 16 October 2022 - 11:28.


#53
GlCA_Contras

GlCA_Contras

    Master Mind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,639
  • Înscris: 21.03.2020
Si un caine te iubeste pe tiparul asta...

#54
Ev_eee

Ev_eee

    Smochină Înghețată

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,723
  • Înscris: 12.07.2022
Bine că n ai zis cățea. Mulțumesc. :lol:

Să compari iubirea unei femei pt tine cu iubirea unui animal de companie se cheamă relativizare grosolană. Dar m am obișnuit cu misoginii softpediei. :princesscry:

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate