Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amplificator auto

PC nu porneste dupa inlocuirea ba...

Recomandare intre 3060/3060 TI vs...

Boxa audio , avansat, RCF art 910...
 Concediere prin acordul partilor

Germana cuvantul "Gleich"

IPRS Baneasa - caracteristici SD...

Galaxy A13 5Gb probleme cu “...
 Termostat radiator blocat?

Radio FM prin Bluetooth catre Cas...

Intrebare concediu medical

Program editare video
 Montare tv pe perete

Partitionare mansarda

Recomandare casti in ear

Upgrade placa video onboard la AT...
 

Caut laptop bun fara display

- - - - -
  • Please log in to reply
185 replies to this topic

#19
pateu_98

pateu_98

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 791
  • Înscris: 12.11.2012

View Postsandratoms1980, on 13 octombrie 2022 - 14:54, said:

Filtrele alea de webcam sint minutate: pret si atit.

Tu stii ce filtru ai pus acolo sau chiar nu te intereseaza?!

Ai dreptate manca-ti-as ! trebuia sa ii zic sa scoata minim 100 de roni si pentru webcam ca nu e de la noi din buzunare
https://www.pcgarage...41-pana-la-100/

https://www.emag.ro/...ort-pricedesc/c

#20
abac

abac

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,684
  • Înscris: 28.10.2018

View Postsmirdara, on 13 octombrie 2022 - 12:51, said:

Nu glumesc, dorin_2k ... am o plasma moderna cu multe mufe.

1. Plasma e o tehnologie antica, nu mai poti cumpara asa ceva de multi ani (5+).
2. VGA este un port extrem de antic. De minim 6-7 ani nu mai implementeaza nimeni asa ceva pe televizoare, laptopuri.

#21
sandratoms1980

sandratoms1980

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 481
  • Înscris: 27.07.2021
Hmmm, n-ai inteles. Tocmai eu spuneam ca tu te-ai axat DOAR pe pret sau pret + rezolutie jalnica.
Exista webcam full HD  ieftina. Ai nimerit-o din greaseala cu filtrele alea. Si e ascunsa printre celelalte janghine ieftine si PROBABIL proaste.
Acuma neah, cit de buna sa fie o camera full hd de 43 de lei produsa de gembird ?!
Vezi ca poti, ai reusit sa pui filtrele ok acum ;)
Pe de alta parte, am ghicit noi aiurea ca initiatorul vrea sa faca inregistrari video cu webcam ?
Poate vrea sa faca inregistrari de la tv sau de pe casete video VHS ?! Nu sitm exact, pentru ca el nu a spus asa ceva si nici nu a confirmat webcam.

#22
smirdara

smirdara

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 15.07.2006
Acum oscilez intre

https://www.citgrup....top-usdt-604410

care costa 490 lei cu transport

si

https://www.itmar.ro...-500gb-dvd-2307

  care e 380 cu totul

Edited by smirdara, 13 October 2022 - 15:45.


#23
pateu_98

pateu_98

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 791
  • Înscris: 12.11.2012
@sandratoms1980 ai si tu dreptatea ta, da daca @initiatoru a zis ca vrea sa cumpara un laptop utilizat cat mai performant cu pret convenabil de 100-200 lei

Noi i am propus ceva perfomant ce a depasit deja bugetu

E nesimtire sa ii marim bugetu la peste 500 de roni daca el nu a zis nimica de cati bani vrea sa dea


@smirdara ia Dellu la 380 de roni ca e mai ieftin cu aceleasi componente ! si parca iti da SSD + HDD

#24
sandratoms1980

sandratoms1980

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 481
  • Înscris: 27.07.2021

View Postsmirdara, on 13 octombrie 2022 - 15:43, said:

Acum oscilez intre

https://www.citgrup....top-usdt-604410

care costa 490 lei cu transport

si

https://www.itmar.ro...-500gb-dvd-2307

  care e 380 cu totul

Optiplex

View Postpateu_98, on 13 octombrie 2022 - 15:51, said:

@sandratoms1980 ai si tu dreptatea ta, da daca @initiatoru a zis ca vrea sa cumpara un laptop utilizat cat mai performant cu pret convenabil de 100-200 lei
Noi i am propus ceva perfomant ce a depasit deja bugetu
E nesimtire sa ii marim bugetu la peste 500 de roni daca el nu a zis nimica de cati bani vrea sa dea

Nu ma refeream la laptop vs desktop.
Ma refeream la filtre webcam.

View Postsmirdara, on 13 octombrie 2022 - 15:43, said:

Acum oscilez intre.....

Eu zic sa te opresti, pina nu ametesti.
Vei oscila 8 ani, intre absolut toate sugestiile de aici si tot ce gasesti tu.
Asta pentru ca nu stii ce ai nevoie, nu stii ce cauti.
Deja te-am intrebat de 2-3 ori unele chestii si le-ai ignorat complet.

#25
smirdara

smirdara

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 15.07.2006
sandratoms1980

Scuze, am facut deja un film de 8 Giga la rezolutia 1080/1920  si l-am partajat pe DVD-uri. Am gresit, stiu ca nu se poate dintr-o bucata la conditiile tehnice de care dispun, nici nu-mi doresc. Pe laptop am folosit webcamul incorporat pentru inregistrari pe el (nu are legatura cu tv-ul) si imi faceam griji legate de calitatea camerei externe pe care o am in cazul ca imi voi procura un desktop dar le-am depasit deja. Voi lua

https://www.itmar.ro...-500gb-dvd-2307

si sper sa ma descurc cu el.

Multumesc tuturor Posted Image

Edited by smirdara, 13 October 2022 - 16:30.


#26
sandratoms1980

sandratoms1980

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 481
  • Înscris: 27.07.2021
8 Giga la rezolutia 1080/1920 - ce durata are acel film?
Daca are sub 90 de minute, ai prapadit degeaba 6 Gb.
Ai folosit un bitrate (calitate) imens, inutil.
Daca are 6-8 ore, pai atunci e mai bine !!

Partajat pe DVD - adica impartit.
Pai mai sta cineva sa schimbe discul la jumatate ?
Sau... cine mai foloseste DVD-uri in ziua de azi ?!

"imi faceam griji legate de calitatea camerei externe pe care o am in cazul ca imi voi procura un desktop" - adica iti inchipuiai ca se vede mai prost pe desktop?
Este webcam, transmisia e digitala, se vede exact la fel pe orice calculator.
Si, inteleg, deja ai webcam. Si ne-ai lasat sa ne chinuim aiurea cu recomandari de webcam.
Ce fel de webcam? Sa nu zici ca e neagra de la Intex, ca nu e suficient. Vezi pe spate / fund / cutie.... vreun model mai precis.

Da, este o alegere bunicica calculatorul, probabil potrivita pentru ce ai tu nevoie - nu stim exact nici macar acum.

#27
johnnickelby

johnnickelby

    Survivor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,169
  • Înscris: 05.11.2008

View Postsmirdara, on 13 octombrie 2022 - 16:25, said:

imi faceam griji legate de calitatea camerei externe pe care o am in cazul ca imi voi procura un desktop dar le-am depasit deja.
Dar ce filme faci? Ii filmezi pe vecini in piscina?Posted Image

#28
tomcatsk8

tomcatsk8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 585
  • Înscris: 05.07.2022
CIT Group sunt scumpi. ABD Computers scumpi. Vrei SH, cauti Diablos si Interlink, apoi Samwise, PChouse, IT-SH, ITmar.

Pe vremuri ABD Computers, PCMadd si PlusPC erau cei mai tari.

Edited by tomcatsk8, 13 October 2022 - 20:04.


#29
smirdara

smirdara

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 15.07.2006
M-am incurcat.... 8 ore dureaza filmul si are 37 Giga !!!!

Uite, va dau linkul...sa vedeti cam ce incerc sa fac. Nu filme cu piscine din pacate. Am 60 de ani si am invatat singura din mers IT Posted Image N-aveti decat sa radeti dimini Posted Image

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/GhZ7VRacJec?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Se poate accesa?

Pace bene !

Edited by smirdara, 13 October 2022 - 21:23.


#30
pateu_98

pateu_98

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 791
  • Înscris: 12.11.2012

View Postsmirdara, on 13 octombrie 2022 - 16:25, said:

imi faceam griji legate de calitatea camerei externe pe care o am in cazul ca imi voi procura un desktop dar le-am depasit deja.

Voi lua

https://www.itmar.ro...-500gb-dvd-2307

si sper sa ma descurc cu el.

Multumesc tuturor Posted Image

Ce dektop iti vei lua ? ca nu merge linku

Daca cumperi Dell Optiplex 390 la 380 de roni atuncea e bine ca poti sa mai iei si o camera web buna cu 100 de roni
https://www.itmar.ro...-500gb-dvd-2307

Da intreaba aiciea ce camera sa cumperi inainte !

#31
smirdara

smirdara

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 15.07.2006
Okay !

#32
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 43,651
  • Înscris: 01.12.2001

View Postsmirdara, on 13 octombrie 2022 - 12:51, said:

Nu glumesc, dorin_2k    ... am o plasma moderna cu multe mufe.
E un non sens.
Plasma moderna nu exista in 2022.
VGA nu e pt 2022
Sa conectezi prin VGA un TV la un PC e dificil de urmărit. Ce rezoluție are TV?

#33
smirdara

smirdara

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 15.07.2006
dorin_2k

Attached Files



#34
sandratoms1980

sandratoms1980

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 481
  • Înscris: 27.07.2021

View Postsmirdara, on 13 octombrie 2022 - 21:14, said:

M-am incurcat.... 8 ore dureaza filmul si are 37 Giga !!!!
Uite, va dau linkul...sa vedeti cam ce incerc sa fac. Nu filme cu piscine din pacate. Am 60 de ani si am invatat singura din mers IT Posted Image N-aveti decat sa radeti dimini Posted Image
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/GhZ7VRacJec?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Se poate accesa?
Pace bene !

Video arata foarte bine din punct de vedere tehnic.
Continutul nu ma intereseaza ce este, nu e genul meu.
Dar tehnic e foarte OK!!

Ca sa aiba marime mai mica fisierele, trebuie modificat BITRATE.
Nu stiu ce program folosesti, dar sigur are pe undeva, la pasii final (expoert, render, save video....) ceva cu bitrate.
Pui o valoare de 2-3 ori mai mica decit folosesti acum.

View Postdorin_2k, on 14 octombrie 2022 - 04:21, said:

E un non sens.
Plasma moderna nu exista in 2022.
VGA nu e pt 2022
Sa conectezi prin VGA un TV la un PC e dificil de urmărit. Ce rezoluție are TV?

Hai mah, serios, chiar nu ti-ai dat seama ca "plasma" inseamna ORICE televizor LCD, incepind de la 1980 toamna si pina acum ???? Posted Image Posted Image Posted Image
Lumea inca mai zice plasma la orice televizor plat, ce naiba !!!

View Postsmirdara, on 14 octombrie 2022 - 07:33, said:


Se obtine calitate mult mai buna (imagine mai clara si mai luminoasa) la conectare prin HDMI - cele 4 mufe de sus, verticale, de deasupra VGA.
Bineinteles, trebuie ca placa video sa aiba iesire HDMI. Sau DVI + adaptor HDMI.
NU recomand adaptor VGA - HDMI, nu ajuta la nimic.
Da, Optiplex ales de tine are iesire HDMI:
Video Intel HD Graphics 2000, HDMI, VGA
Porturi
1 x HDMI
Deci, recomand un cablu HDMI, ieftinel, 30-50 de lei cred.

Edited by sandratoms1980, 14 October 2022 - 09:18.


#35
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 43,651
  • Înscris: 01.12.2001
Deci nu e "plasma". :)
Daca era plasma, plăteai cam mult factura la curent.

#36
sandratoms1980

sandratoms1980

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 481
  • Înscris: 27.07.2021
Ba da ;)
Este "plasma" si nu este plasma :) :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate