![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Câte locuri de veci pot avea
Last Updated: Oct 14 2022 12:59, Started by
planner26
, Oct 12 2022 17:25
·
10

Posted 13 October 2022 - 06:20

Cand simti ca te-ai imputit rau, incepi sa bantui pe careva si se rezolva.
|
Posted 13 October 2022 - 06:36

Posted 13 October 2022 - 13:02

Posted 13 October 2022 - 14:06

ia-l pe ăsta pe numele tău
după ani și ani, dacă soția tot vrea alt loc, iar administrația nu-ți dă voie, atunci renunți la ăsta și iei altul... sau mai bine, iau copiii alt loc de veci - când vă va suna ceasul... ![]() Edited by gushpi, 13 October 2022 - 14:06. |
Posted 13 October 2022 - 14:37

Dupa moartea ta nu preia nimeni nici un bun, daca nu ai mostenitori.
La mine in bloc a facut administratia o adresă catre primărie că a murit un batran. Nu a interesat pe nimeni. Apartamentul e gol de vreo 8 ani ...... Sunt niște incapabili , ca defapt orice alta instituție din țara asta tâmpită. |
Posted 13 October 2022 - 15:47

planner26, on 12 octombrie 2022 - 17:25, said:
Până aici, totul ar fi ok, însă soția nu ar vrea ca acest loc să ne rămână nouă, iar peste ani și ani, noi să fim înmormântați in același loc cu părinții mei! Așadar am fi de părere, ca in afară de acest loc, să ne procurăm încă un alt loc de veci care să fie folosit pentru noi atunci când nu vom mai fi! Întrebarea este: Dacă în prezent, voi fi cel care primește acest loc de veci unde este mama înmormântată, legea îmi permite să mai primesc/procur/cumpăr încă un alt loc de veci, fiind deja concesionar pentru locul de veci al mamei? Sau mai bine zis, câte locuri de veci pot avea pe numele meu? Și dacă se poate să am două locuri de veci, aș putea avea în două cimitire diferite în același oraș? Raspunsul este: Convinge-ti sotia sa accepte convietuirea eterna cu ai tai. Economisiti locul de veci (care incet-incet va fi o raritate), economisiti nervi, economisiti timp cu umblatul aiurea dupa cautarea unui loc de veci si mai ales economisiti bani. Edited by adisz, 13 October 2022 - 15:49. |
Posted 14 October 2022 - 07:55

deh mey adi, poți ști ce relație era-ntre soacră și noră?
![]() |
Posted 14 October 2022 - 11:29

Stii vorba aia: dupa moarte toti suntem la fel. Dar in timpul vietii banii au mai multa valoare de multe ori, decat indaratnicia datorata pseudoconflictelor soacra-nora si foarte rar soacra-ginere.
|
Posted 14 October 2022 - 12:59

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users