![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Activare office cheie electronica dupa 20 zile
Last Updated: Oct 17 2022 08:55, Started by
justice22
, Oct 10 2022 10:34
·
6

Posted 10 October 2022 - 16:54

Ai pus intrebarea in locul gresit. Doar cei de la care ai cumparat iti puteau spune daca se mai poate activa sau nu.
Si din cate am inteles de la tine, nu se mai poate face activarea, asa ca ai pierdut cei 30 de lei. |
Posted 11 October 2022 - 09:10

Se poate activa telefonic. Optiunea este disponibila in toate pachetele Microsoft.
|
Posted 15 October 2022 - 13:26

Cand cumperi o cheie ( product key ), are un anumit termen de valabilitate pe care trebuie respectat.
Daca a expirat si nu l-ai folosit, acel product key numai este bun de folosit. Nu se mai poate activa nici telefonic odata ce a expirat. Trebuie sa cumperi altul. Edited by GT_Xpress, 15 October 2022 - 13:27. |
Posted 17 October 2022 - 08:55

Cand cumperi ceva original nu expira. Nici macar dupa ce a expirat suportul Microsoft.
Valabil si la alte softuri. Am folosit chei de licenta Microsoft si la 4-5 ani dupa ce le-am cumparat. Singura "problema" am avut-o la Bitdefender.- o licenta veche de 6 ani - am uitat de ea si ultima versiune de Bitdefender nu o accepta ca au schimbat sistemul de activare. Mail, cu factura atasata si am primit cheie noua. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users