![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Timiditate excesiva
Last Updated: Aug 13 2023 19:38, Started by
stanbran1
, Oct 08 2022 14:29
·
6

Posted 16 July 2023 - 15:00

Cred ca cel mai bn ar fi sa mai faci o incercare cu psihoterapia..cu precizarea ca e important sa gasesti terapeutul potrivit si ca e nevoie de minim 15-20 de sedinte..nu e proces magic si n-o sa se intample minuni, dar in timp o sa fii mai bine.
Daca esti din B pot sa-ti fac recomandari pe pm |
Posted 19 July 2023 - 19:36

thalia, on 30 iunie 2023 - 11:51, said:
Barbatu-meu e tot timid, eu intru in vorba cu oricine si daca il plac in juma de ora i-am spus toata viata pana la verisorii de gradul 3, glumesc. Noroc ca n-a fost excesiv de timid cand l-am abordat prima data ca ramaneam dracului nemaritata:) Este bine ca te-ai deschis, eu mi-as face un scop din a imi invinge timiditatea si prin exercitiu o sa si reusesti. Insa trebuie exercitiu sustinut. E posibil sa fi respins sau sa o dai de gard, atata timp cat constientizezi aceste riscuri si nu ti se mai par capat de lume, o sa reusesti. 34 e o varsta frumoasa si multe fete sunt singure, eu am doua doar la mine in birou si daca ma gandesc bine, in cam fiecare birou e o cel putin o fata singura. Cu asa procent mare, sunt sanse mari sa gasesti pe cineva cu care sa rezonezi. Experienta se invata in timp, nu mi-as face prea multe griji.. pelecaci, on 16 iulie 2023 - 15:00, said:
Cred ca cel mai bn ar fi sa mai faci o incercare cu psihoterapia..cu precizarea ca e important sa gasesti terapeutul potrivit si ca e nevoie de minim 15-20 de sedinte..nu e proces magic si n-o sa se intample minuni, dar in timp o sa fii mai bine. Daca esti din B pot sa-ti fac recomandari pe pm Multumesc. Voi cauta pe cineva in acest sens. Nu sunt din Bucuresti. |
Posted 05 August 2023 - 13:37

Cu psihologii, ajungi si timid, si fara bani. Macar timid cu bani sa ramai. E chestie de temperament, de personalitate, te bagi in situatii de expunere luand in calcul ca pot aparea mici esecuri, interactiuni mai ciudate, dar capeti experienta.
|
Posted 05 August 2023 - 13:54

Totul tine de exercitiu, la fel ca si cu vorbitul in public . Managerii sau team leaderii nu s-au nascut invatati , au exersat si cu timpul au devenit mai buni.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users