Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
masina de familie 9000 euro

T-Mobile intenționeaza sa in...

5G N38 Digi Mobil

Road trip moto Tunisia
 De ce au devenit recenziile Googl...

Mail suspect

Care adeziv de placi ceramice ii ...

[GAMING PC BUILD] Aprox 12000 lei
 Care sint cele mai ieftine mortar...

Ferdinand Residence - Sectorul 2

programel Win Movie Maker

Meritau ginerii lui Lot sa moara?
 Ce credeți ca s-ar intampla ...

Instanta amana sistematic pronunş...

se poate folosi alt incarcator US...

Parchet impermeabil + fara praguri
 

amperaj baterie, telefon fix

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
adynis

adynis

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,925
  • Înscris: 28.11.2001
Am un telefon fix BT freestyle1200. Bateria este de 3.6 V , 300mAh si nu sunt multumit de capacitatile ei... M-am gandit ca ar trebui sa caut o baterie cu acelasi voltaj, dar cu amperaj mai mare ca sa dureze mai mult.... (concluzia asta am laut-o din logica personala, nu ma injurati daca aberez). Pot gasi, stric ceva daca pun o astfel de baterie?, se va putea incarca corect?...

#2
softeam

softeam

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 541
  • Înscris: 26.03.2003
In principiu nu strici nimic, totul e sa incapa in locasul celei vechi. Trebuie sa tii cont ca timpul de incarcare va creste pt. un acumulator cu capacitate mai mare (valoarea masurata in mAh). In mod normal, curentul de incarcare trebuie sa fie 10% din capacitatea acumulatorului. Asa cum ai zis, tensiunea trebuie sa fie aceeasi!

#3
adynis

adynis

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,925
  • Înscris: 28.11.2001
dar va tine mai mult cu o baterie cu amperaj mai mare?, sau ma chinui degeaba ?... Adica merita? Si cam la ce diferentza de amperaj s-ar simtzi diferentza la durata in timp a bateriei...? Adica ar fi diferentza de timpt daca as avea o baterie de 350mAh sau daca ash avea cu 3000mAh ?? (intreb ca nu shtiu si nu realizez diferentzele)

#4
softeam

softeam

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 541
  • Înscris: 26.03.2003
Sa definim intai capacitatea acumulatorului: daca un acumulator are x Ah sau mAh, atunci, teoretic, el debiteaza acel curent timp de 1 ora, daca este nou si complet incarcat. Deci, daca vei creste capacitatea acumulatorului, sa zicem ca-ti pui niste celule NiMH format R6 de 1800 mAh, atunci, teoretic, capacitatea va creste de cca. 6 ori, adica va merge de 6 ori mai mult timp. Gindeste-te ca la un tel. GSM, toata lumea alearga dupa o baterie mai mare, ca sa-l tina mai mult timp...
Ideea e ca merita, atita timp cit nu strici carcasa telefonului si esti atent la conexiuni. Bafta!
Incearca cu acumulatori NiMH de la Panasonic. Eu i-am pus la o lanterna si la walkman si merg de uit sa-i incarc... Ideea e ca trebuie sa-ti iei 2 seturi, ca sa obtii 3,6V si ramai cu un element de rezerva...

#5
adynis

adynis

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,925
  • Înscris: 28.11.2001
okay, mersi mult

#6
adynis

adynis

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,925
  • Înscris: 28.11.2001
am vb-it cu altu de la germanos, germanosu de la universitatzii, e unu care umbla numa' cu baterii... Si mi-a zis ca el poasa-mi faca baterie si de 2000 de mAh, numai ca cel mai probabil o sa se arda ceva, ca daca e o fac pe propria raspundere... Ca mai mult de 200 mAh diferentza nu prea ar merge pus... Cica pentru ca la incarcare trebuie sa stea mai mult si se arde nu shtiu ce piesa (a vazut ca ma uit crucish la el, la numele piesei asa ca a zis) o dioda de p-acolo...
Ce parere aveti?

#7
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
cel mai probabil o sa arzi ceva in incarcator... in telefon in nici un caz!
Daca incarcatorul este de o anumita putere, tu nu o sa poti sa incarci un acumuloator de o putere mai mare (cel putin nu de multe ori :drac: ) oricum, daca faci asta, o sa fie aceeasi problema ca la procesoarele AMD fara cooler :drac:

#8
adynis

adynis

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,925
  • Înscris: 28.11.2001
hmmm. k , mersi... a las pagubash... sau imi iau un panasonic in loc de BT...

#9
GP Batteries Ro

GP Batteries Ro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 07.04.2004
Ce scrie softeam este OK . Te ajut eu cand ai nevoie de ORICE de acest gen !   

#10
criser

criser

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 11.04.2005
Am si io o intrebare pt cei care se pricep.
Acumulatorul unui laptop IBM nu tine mai mult de 20 minute si vreau sa il schimb. Problema e ca nu prea se gasesc aici in Pitesti.
M-am gandit ca as ptea sa schimb celulele de la acumulator. Acumulatorul este de tip li-ion cu 10.3 V si 3.6 Ah. Pot schimba celule? si daca da care sunt cele mai bune si cam cat costa?
Multumesc

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate