![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Am SRL in Romania dar vreau sa ma stabilesc in alta tara
Last Updated: Feb 07 2023 10:33, Started by
noname01
, Oct 04 2022 09:17
·
3

Posted 06 February 2023 - 21:46

O data ce am semnat contractul cu ei au devenit dictatori si ma amenintau cu penalitati la orice comentam legat de joburile propuse, conditii. Pana la urma am ajuns sa discut prin avocat cu ei si dupa cateva luni am reusit sa ies din contract fara sa le platesc daune. O fi fost doar experienta mea, dar mai bine sa zic.
Pai au 1.5 stele din 5 pe Glassdoor. Geez... https://www.profit.r...omania-20865370 "Pe segmentul consultanței și outsourcingului de personal, echipa Vector Synergy include peste 500 de specialiști, în domenii precum IT, finanțe, managament sau expertiză tehnică." Ce mi se mai pare dubios este ca nu pare sa vrea sa angajeze cu CIM decat b2b desi ar trebui sa ofere optiunea asta, faptul ca nu gasesc postul la eurocontrol pe site. Tipa mi-a zis de certificatul A1: https://www.expertmi...ii/formular_a1/ asta ar permite faza sa lucrezi in alta tara si sa platesti taxe in RO, ce-i drept pt 2 ani Eu cred ca astia vor ceva temporar pe vro max 2 ani, nu au nici o intentie sa extinda, deaia ma pune sa-mi fac firma in RO si nu in BE, deaia imi zice de acest A1. Dupa ce expira A1 ala banuiesc ca isi cauta alt fraier. Am sa vad daca mai continui discutia ce aflu. |
Posted 07 February 2023 - 10:33

Am semnat cu ei inainte si ulterior mi-au propus mai multe joburi disponibile. Ei conform contractului te cam pot obliga sa mergi la un job oriunde in lume, cel putin asa era in 2019 cand am avut eu contact cu ei. Clientul ii plateste pe ei si ei te platesc pe tine si merge pe B2B tocmai ca tu sa fi responsabil de taxe. In Belgia nu exista nici o regula ca nu platesti taxe 2 ani, acolo trebuie sa platesti taxe si in Belgia obligatoriu dupa ce devi rezident fiscal (dupa 183 zile).
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users