Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat achizitie SUV - 36k euro

Open AI nu (este) Skynet

Soft care face așa ceva

Funcționare boiler Ariston
 Liceul militar?

Ce ratie are soldatul roman?

Autoturism Euro 4 poate intra la ...

Ce credeți ca ar putea sa fi...
 Situatia telefoanelor in 2023 in ...

Casa Franța

Flori pe langa gard

Tranzacții suspecte
 Despre SHEIN

Montaj WC suspendat - casa struct...

Credit agricol

Transport in comun, Bucuresti

Essilor vs. Hoya

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
27 replies to this topic

TehCube

TehCube

Railgun user

• Grup: Senior Members
Ah, am inteles gresit, credeam ca zici ca ti le taie pentru rama pe care o cumperi cu primul set de lentile, adica sa le ai "de schimb", ceea ce mi se parea aproape complet inutil.

ekoly

ekoly

Active Member

• Grup: Members
Mi-au sosit ochelarii.
Ce sa zic, ceva nu este in regula...parca am campul vizual cam neclar, in sensul ca punctul de focus este foarte mic, comparativ cu cei degresivi de dinainte, cu care vad clar mult mai mult. Ma refer aici la  privitul la monitor. Problema pare a fi doar la monitor, in rest nu am nicio problema.
Oare sa fie vorba de obisnuinta? Adica la asta se refera majoritatea cand se refera la obisnuinta?

Edited by ekoly, 15 October 2022 - 18:53.

Ev_eee

Ev_eee

Member

Păi e firesc. Degresivul este o lentilă de lucru, de birou, pe când progresivul este o lentilă destinată all day.

Pe semidistanță te vei simți mult mai bine cu degresivii pt că vei avea culoar mai larg, confortabil.

ekoly

ekoly

Active Member

Da, asa este. Acum trebuie sa vad ce pot face ca sa rezolv problema.

crisstonne

crisstonne

Stoic™

La ce am spus că am eu, mai în urmă, a fost MAI bine din prima, la distanță am văzut perfect, fără jena enervantă din trecut, pentru aproape, perfect, nu am mai văzut în ceață.

Zero timp de acomodare, satisfacție maximă.

ekoly

ekoly

Active Member

La mine problema e doar la pc fiindca am zone de aberatie mari, desi lentila este Varilux E, adica a doua din varf.

crisstonne

crisstonne

Stoic™

Vezi să nu fie un defect de execuție, poate au greșit centrarea.
Am impresia că nici tehnicieni ca lumea, nu mai avem, pe optică.

La cei de distanță mi-au dat ochelarii cu o lentilă prost așezată, ieșea pe lîngă ramă într-un loc.

Am rezolvat eu, că am trusă de șurubelnițe de ceasornicar.
După un timp, am pierdut un șurub la ramele pentru aproape, aceleași rame folosite cîțiva ani cu alte lentile, fără probleme.

@Dorel de la optică probabil că a lăsat nestrînse șuruburile.
Rezolvat tot eu, cu șurubele din colecția mea de microșuruburi.

Ev_eee

Ev_eee

Member

@crisstonne, vorbești ca să nu taci. Omul are o lentilă progresivă, adică 3 ochelari într unul singur. Dumneata ai monofocal. Sunt două lucruri fff diferite.

crisstonne

crisstonne

Stoic™

Da da, pe ăla nu poate să îl greșească, la tăiere.

Ev_eee

Ev_eee

Member

Ba se poate greși la montaj, desigur.

Dar Inițiatorul n ar fi văzut nici la distanță, nici la aproape. Ori el are probleme doar pe intermediar, asta înseamnă că nu este nicio greșeală de montaj. Asta înseamnă că este obisnuit cu lentila degresiva care are un culoar mult mai generos pe semidistanță spre deosebire de lentila progresivă.

Haideți să nu mai aberăm dacă nu ne pricepem!

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate