Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ariston decupleaza incalzire calo...

Retea interioara CATV proasta. So...

Acte masina de firma la vama
 Same Silver 100.4 Position Sensor...

Transfer asigurare auto

PNI CT36 wireless forum schimbare...

Problema cu un card microSD Samsung
 Unde se gasesc piese de schimb MB?

Placa de baza Gigabyte B660M, und...

Portare abonament la Digi

Bronson laboratories - pareri
 Navigatie offline - Romania - Ger...

Pornit banda LED din 2 surse de c...

Auto turn off - Samsung galaxy wa...

Ora exacta. Dar exacta, sa fie!
 

Inlocuire "pornire cu cheie" cu "Keyless Go"

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1
ctl95

ctl95

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 11.04.2022
Salutari
Pentru un VW Passat CC 2009 se poate pune direct acest modul de KeylessGo sau mai trebuie facute si alte chestii?

Attached Files



#2
crisstonne

crisstonne

    Stoic™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,617
  • Înscris: 13.01.2011
Ce modul ai acolo?!
Ai doar un buton.

Attached Files



#3
ctl95

ctl95

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 11.04.2022
Buton/modul ce o fi el....
Intreb in nestiinta de cauza, nu am nici o treaba cu subiectul, nu stiu ce ar trebui sau nu ar trebui sau ce denumiri au
Ma intereseaza doar KeylessGo , intru in masina, apas pe buton si plec.



#4
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,242
  • Înscris: 15.04.2019

View Postctl95, on 30 septembrie 2022 - 21:46, said:

Ma intereseaza doar KeylessGo , intru in masina, apas pe buton si plec.
Cum descui usa? Ce-l impiedica pe Giani sa plece cu masina ta?
Adica care-i tokenul tau unic si personal ce-ti permite exclusivitatea comenzii bidiviului?
Nu-mi pune din nou poza cu butonul.

#5
ctl95

ctl95

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 11.04.2022
Sa inteleg ca cheia are un token si comunica  masinii...sau invers...sau reciproc...ce face posibila pornirea ei doar cu cele doua chei cu care vine masina?

#6
crisstonne

crisstonne

    Stoic™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,617
  • Înscris: 13.01.2011
Poți sć pui, dar iei tot setul.
Are sistem antifurt, nu poate pleca oricine cu mașina  😉

Attached Files


Edited by crisstonne, 30 September 2022 - 23:16.


#7
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,431
  • Înscris: 01.07.2020
Banuiesc ca ar trebui sa fie ca la Ford.
Ca sa introduci keyleesgo ai nevoie:
- releu (modul) keylessgo - verifica intai daca ai mufa necesara. Nu o ai, pa si pusi...
- buton pornire
- sigurantele puse in locurile dedicate
- activarea functie din ECU/PCM
Atentie! keylessgo inlocuieste, dar nu desfiinteaza contactul din volan sau unde este el! Acela va exista in continuare si reprezinta un backup. Daca bateriile din telecomanda se duc, pa si pusi keylessgo. Dar ar trebui sa te avertizeze inainte...

Edited by adip1962, 01 October 2022 - 06:46.


#8
abac

abac

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,070
  • Înscris: 28.10.2018
Daca atunci cand pornesti masina dai doar un impuls din cheie (ca si cum ai apasa un buton), fara sa necesite sa tii cheia sucita pana la pornirea motorului, atunci merge buton in loc de contactul cheii.

Si mai trebuie sa iti citeasca cipul cheii imobilizatorul electronic al masinii.

#9
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,431
  • Înscris: 01.07.2020
Hey, nu confundati keylessgo cu ce exista deja pe unele VW... unde bagi cheia intr-un locas si apesi un buton. Ala nu e keyless. Sunt cteva conditii, cum ar fi cheia sa fie recunoscuta ca este in masina,in buzunarul tau, butonul sa nu poata fi apasat daca masina este in deplasare, s.a.m.d.
Este cumva similar cu keylessentry, unde masina blocheaza/deblocheaza usile (si alte lucruri), functie de cat de aproape este cheia (din buzunarul tau) de masina.

#10
florinellll

florinellll

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 765
  • Înscris: 02.09.2009

View Postctl95, on 30 septembrie 2022 - 21:46, said:

Buton/modul ce o fi el....
Intreb in nestiinta de cauza, nu am nici o treaba cu subiectul, nu stiu ce ar trebui sau nu ar trebui sau ce denumiri au
Ma intereseaza doar KeylessGo , intru in masina, apas pe buton si plec.
Da,se poate fara nici o problema,costa 1000 euro

#11
abac

abac

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,070
  • Înscris: 28.10.2018

View Postadip1962, on 01 octombrie 2022 - 07:25, said:

Hey, nu confundati keylessgo cu ce exista deja pe unele VW... unde bagi cheia intr-un locas si apesi un buton. Ala nu e keyless. Sunt cteva conditii, cum ar fi cheia sa fie recunoscuta ca este in masina,in buzunarul tau, butonul sa nu poata fi apasat daca masina este in deplasare, s.a.m.d.
Este cumva similar cu keylessentry, unde masina blocheaza/deblocheaza usile (si alte lucruri), functie de cat de aproape este cheia (din buzunarul tau) de masina.


Keyless entry descuie masina doar cand atingi clanta usilor din fata si ai cheia la tine.

#12
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,431
  • Înscris: 01.07.2020
Cred ca depinde de marca.
Nu vad de ce trebuie sa descuie cand atingi clanta si nu cand te apropii.
Iti dai seama ca fiecare a modificat ceva sa nu se spuna ca a furat de la celalalt...

Edited by adip1962, 01 October 2022 - 07:40.


#13
abac

abac

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,070
  • Înscris: 28.10.2018
Eu nu cred ca se descuie vreo masina by default fara sa atingi ori o anumita parte a masinii cu mana ori cheia/telefonul de un senzor NFC.

Edited by abac, 01 October 2022 - 07:49.


#14
Eminescian

Eminescian

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 280
  • Înscris: 08.09.2019
Se poate face diy varianta mai "taraneasca": intri in masina (cu telecomanda originala), bagi cheia in contact (sa dezactivezi imobilizatorul), apesi butonul si pleci.

Sau mai elegant, scoti cipul din cheie si-l pui permanent langa cititor, sau dezactivezi cu totul partea de imobilizator. Atunci dispare partea cu cheia in contact.

Nu mi se pare foarte riscant sa faci asta la un Passat din 2009. Da' trebuie sa stii cum faci.

#15
cristiandrei

cristiandrei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,786
  • Înscris: 19.05.2005

View Postabac, on 01 octombrie 2022 - 07:49, said:

Eu nu cred ca se descuie vreo masina by default fara sa atingi ori o anumita parte a masinii cu mana ori cheia/telefonul de un senzor NFC.

Sunt astfel de masini, si chiar se fura folosind acest lucru.

#16
abac

abac

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,070
  • Înscris: 28.10.2018
Ce masini?

#17
florinellll

florinellll

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 765
  • Înscris: 02.09.2009

View Postadip1962, on 01 octombrie 2022 - 07:40, said:

Cred ca depinde de marca.
Nu vad de ce trebuie sa descuie cand atingi clanta si nu cand te apropii.
Iti dai seama ca fiecare a modificat ceva sa nu se spuna ca a furat de la celalalt...
Am pe una din masini ""Keyless Entry"",foarte comod, insa cand circul cu cealalta uit: lumini aprinse,usile deschise, cheia in contact Posted Image

Edited by florinellll, 01 October 2022 - 09:01.


#18
florinellll

florinellll

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 765
  • Înscris: 02.09.2009

View Postadip1962, on 01 octombrie 2022 - 07:25, said:

Hey, nu confundati keylessgo cu ce exista deja pe unele VW... unde bagi cheia intr-un locas si apesi un buton. Ala nu e keyless. Sunt cteva conditii, cum ar fi cheia sa fie recunoscuta ca este in masina,in buzunarul tau, butonul sa nu poata fi apasat daca masina este in deplasare, s.a.m.d.
Este cumva similar cu keylessentry, unde masina blocheaza/deblocheaza usile (si alte lucruri), functie de cat de aproape este cheia (din buzunarul tau) de masina.
Butonul poate fi apasat si daca esti in deplasare si............nu se intampla nimic,el nefiind conectat direct la selenoidul electromotorului
La masinile mai noi  care au din fabrica sistemul acesta nu este necesar decat un "impuls" ,electromotorul se cupleaza si dupa pornire este deconectat automat chiar daca "bizonul"doarme cu degetul pe buton

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate