Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Pane crocant
Last Updated: Oct 01 2022 13:50, Started by
Pudu
, Sep 30 2022 07:59
·
0
#1
Posted 30 September 2022 - 07:59
Am incercat diverse metode pentru a putea pastra puiul pane, crochetele, pestele pane, cat mai crocante. Insa dupa cateva ore stratul de deasupra se moaie si isi pierde complet orice fermitate... nu mai este deloc crocant. Le-am prajit la foc iute, la foc mediu, am folosit pesmet normal, am folosit panko, le-am scos pe servetele, le-am scos pe gratar, le-am lasat sa se raceasca neacoperite, le-am pus la frigider... nu raman crocante mai mult de cateva ore.
Exista vreo solutie sa le pot pastra crocante macar una sau doua zile? |
#4
Posted 30 September 2022 - 08:17
#5
Posted 30 September 2022 - 09:01
Nu prea poti pentru ca invelisul ala crocant absoarbe umiditatea din aer si chiar din preparat.
|
#6
Posted 30 September 2022 - 09:18
cred ca cele facute cu fulgi de porumb maruntit raman crocante
|
#7
Posted 30 September 2022 - 09:28
Nu, se fac cumva gumoase/ascutite. Nu ai cum, panada trage umiditate din aer sau produs.
|
#8
Posted 30 September 2022 - 09:36
Am avut rezultate partiale.
Am facut snitelele pane cu pesmet gros-auriu. Le-am prajit numai jumatate pe cele ce le-ampastrat pe a doua zi. A doua zi am terminat prajeala lor, au fost destul de crocante. |
#9
Posted 30 September 2022 - 09:44
Pane crocant fac cu cas de oaie . DA suna cumva, dar dau prin pesmet ,ou, pesmet, ou de mai multe ori, iar asetea trebuie sa fie reci, iar uleiul incins bine.
Daca se prajesc incet nu se face crocant. Rezultatul e o crusta crocanta, cu casul care se scurge ca mierea. |
#10
Posted 30 September 2022 - 09:58
Pudu, on 30 septembrie 2022 - 07:59, said:
Am incercat diverse metode pentru a putea pastra puiul pane, crochetele, pestele pane, cat mai crocante. Insa dupa cateva ore stratul de deasupra se moaie si isi pierde complet orice fermitate... nu mai este deloc crocant. Le-am prajit la foc iute, la foc mediu, am folosit pesmet normal, am folosit panko, le-am scos pe servetele, le-am scos pe gratar, le-am lasat sa se raceasca neacoperite, le-am pus la frigider... nu raman crocante mai mult de cateva ore. Exista vreo solutie sa le pot pastra crocante macar una sau doua zile? Ce poti face este sa gătești doar partial produsul și sa îl finalizezi doar in momentul in care îl servești. |
|
#11
Posted 30 September 2022 - 12:05
PNX1, on 30 septembrie 2022 - 09:44, said:
Pane crocant fac cu cas de oaie . DA suna cumva, dar dau prin pesmet ,ou, pesmet, ou de mai multe ori, iar asetea trebuie sa fie reci, iar uleiul incins bine. Daca se prajesc incet nu se face crocant. Rezultatul e o crusta crocanta, cu casul care se scurge ca mierea. |
#12
Posted 30 September 2022 - 15:04
Raman crocante si 2...3 zile daca nu se baga la frigider ! In frigider este umiditate mare .
|
#13
Posted 30 September 2022 - 16:07
Crocante nu rămân din cauza umezelii din interior.
Ca e carne sau vegetale sai cazul rețetei mele, lasă apa, sau zer din interior. Crusta se înmoaie. Cuptorul cu microunde ar mai fi o soluție la a doua zi. Dar ca să rămână crocanta crusta, trebuie să fie groasă sa nu ajungă umezeala din interior în exterior. |
#15
Posted 30 September 2022 - 17:26
|
#16
Posted 30 September 2022 - 20:18
Numai Crusta sa fie groasă sa nu ajungă la exterior.
|
#17
Posted 01 October 2022 - 13:50
A doua zi, inainte de a-l consuma, pune șnițelul intr-o friteuza cu aer cald. Cred ca e singura metoda in afara de inca o prăjire in ulei.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users