![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
frecventa procesor
Last Updated: Apr 26 2006 22:02, Started by
ianus
, Apr 07 2006 22:59
·
0

Posted 07 April 2006 - 22:59

salut ! stie cineva vre-o functie utilizabila in VB care sa detecteze frecventa procesorului? sub Win XP? multumesc
|
Posted 09 April 2006 - 10:18

Salut, citeste din registry ... frecventa o gasesti in
HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System\CentralProcessor\0\~MHz ![]() |
Posted 10 April 2006 - 13:16

VB.NET (nu stiu daca merge in VB.6)
'1. Add Reference to System.Management.dll '2.add: Imports System.Management Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click Label1.Text = "" Dim moSearch As New ManagementObjectSearcher("Select * from Win32_Processor") Dim moReturn As ManagementObjectCollection = moSearch.Get 'Dim mo As ManagementObject For Each mo As ManagementObject In moReturn Label1.Text = mo("CurrentClockSpeed") Exit Sub Next End Sub ______ mod edit: use code tags please Edited by RAZ, 19 April 2006 - 17:03. |
Posted 10 April 2006 - 13:28

In loc de ("CurrentClockSpeed") poti sa pui:
("Availability") ("Caption") ("CpuStatus") ("CurrentClockSpeed") ("DeviceID") ("Level") ("Name") ("ProcessorId") ("ProcessorType") ("SystemName") Edited by bibi, 10 April 2006 - 13:28. |
Posted 10 April 2006 - 13:57

Private Function GetCPUSpeed() As String Dim MyOBJ Dim cpu Dim tmpstr As String Set MyOBJ = GetObject("WinMgmts:").instancesof("Win32_Processor") For Each cpu In MyOBJ tmpstr = cpu.CurrentClockSpeed & " MHz" & vbNewLine Next GetCPUSpeed = tmpstr End Function Ar trebui sa mearga pentru orice so mai nou decat win98 ______ mod edit: use code tags please |
Posted 26 April 2006 - 22:02

Multumesc mult pentru indicatii, mi-au fost de folos. de faza cu cititul din registrii stiam si eu, insa prefer mai degraba o functie a windowsului.
Ar mai fi o modalitate, si anume scrierea unei functii in asamblare intr-un DLL care sa foloseasca RDTSC. Partea proasta este ca trebuie sa ai in plus un fisier DLL iar mie nu-mi place sa existe decat fisierul executabil singur. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users