![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
inghetare ecran Iphone XS Max
Last Updated: Sep 25 2022 06:20, Started by
bilti
, Sep 24 2022 20:54
·
0

Posted 24 September 2022 - 20:54

aveti idee de ce ingheta ecranul la acest model? daca dau restart isi revine apoi iar se blocheaza dupa un timp. am facut update la 16. din cand in cand, dupa un timp, merge sa-l deblochezi si fara restart.
|
Posted 24 September 2022 - 23:22

Este un bug iOS 16. Fa-i update la 16.0.2 nou apãrut.
|
Posted 25 September 2022 - 06:20

Probabil ca nu ai display original. Au fost multi cu problema asta dupa update-ul la iOS16. Cam toti ori aveau display inlocuit ori nu stiau daca a fost inlocuit sau nu (telefonul era cumparat SH).
Eu nu cred ca e bug. Apple strange surubul din ce in ce mai mult in ceea ce priveste reparatiile neautorizare. Nici cu piese originale canibalizate de la alte iPhone-uri nu prea mai merge treaba. E pe youtube un video cu 2 iPhone-uri 14pro si nu merge sa schimbi piesele intre ele: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/K2WhU77ihw8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by florin1008, 25 September 2022 - 06:20. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users