Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Unde vedem parada militara Bucure...

Inregistrare audio fara consimtam...

Cum pun protectie in Google Walle...
 Soba din tabla pentru atelier.

HIT and RUN - (Fuga dupa adevar)

Proiect Erasmus -Vaccin si test pcr

Identificare dioda zenner
 Cont SPV pentru PFA?

Spalare instalatie termica

afisare eroare centrala termica e...

Probleme cu un PDF in Adobe Reader
 NHA,NBA

Scartait placute frana

Contract imprumut PFA

Comoditatea se plateste(si in Ung...
 

Subwoofer-ul nu porneste!

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
gigoto

gigoto

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 914
  • Înscris: 11.08.2007
Am un sistem audio 5.1 Monitor Audio, Subwoofer Monitor audio W10, de ceva timp am observat ca Subwoofer nu mai porneste, nici macar luminita aia rosie nu se aprinde,ma gandesc ca nu intra curent in el...am incercat in alta priza si tot nu merge.
Cablul de alimentare arata ca cel de calculator doar ca are doar 2 pini, si din pacate nu am altul prin casa ca sa incerc.
Am doar cablul de la calculator cu 3 pini.
As putea sa incerc cu cablul de calculator sau as face mai rau??
Cablul lui arata asa:

Attached Files



#2
trilogy

trilogy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 26.06.2009
Poti incerca si cu cablul de la PC, nu conteaza ca este cu 3 pini, vezi ca fix sub intrarea cablului de alimentare ai un sertar ce contine o siguranta, deschide si vezi daca s-a ars.

#3
Mircel

Mircel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,230
  • Înscris: 01.10.2005

Vizualizare mesajtrilogy, pe 24 septembrie 2022 - 13:50, a scris:

ai un sertar ce contine o siguranta, deschide si vezi daca s-a ars.

Attached Files



#4
gigoto

gigoto

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 914
  • Înscris: 11.08.2007
Ok, am scos sigurantele ,nu par arse...sau poate nu stiu eu la ce sa ma uit.
Si am incercat si cu cablul de alimentare de la calculator, tot nu se aprinde macar ledul rosu, sa vad ca ar intra curent in el.

Attached Files



#5
Mircel

Mircel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,230
  • Înscris: 01.10.2005

Vizualizare mesajgigoto, pe 24 septembrie 2022 - 16:02, a scris:

... nu stiu eu la ce sa ma uit.
Cheamă un depanator!

#6
gigoto

gigoto

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 914
  • Înscris: 11.08.2007
Mersi, daca gaseam depanator nu mai scriam aici!
Greu de gasit unul care sa faca vizite la domiciliu.

#7
trilogy

trilogy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 26.06.2009
Daca mai ai garantie apeleaza la ea, daca nu, cauta sa-l trimiti tu la depanat, nu sa vina ea la tine, eu am avut o boxa activa profesionala ce s-a oprit din senin in timp ce functiona la volum mic, am trimis-o la garantie si s-a reparat prin schimbarea unui condensator din sursa de alimentare.

#8
gigoto

gigoto

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 914
  • Înscris: 11.08.2007
Pai daca era in garantie nu scriam aici, am sistemul audio de 8-9 ani .
Mi-e greu sa trimit dihania prin curier la vreun service,nici nu as avea cum sa-l impachetez.
O sa caut prin C-ta un service.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate