Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Cum pun protectie in Google Walle...

Soba din tabla pentru atelier.

HIT and RUN - (Fuga dupa adevar)
 Proiect Erasmus -Vaccin si test pcr

Identificare dioda zenner

Cont SPV pentru PFA?

Spalare instalatie termica
 afisare eroare centrala termica e...

Probleme cu un PDF in Adobe Reader

NHA,NBA

Scartait placute frana
 Contract imprumut PFA

Comoditatea se plateste(si in Ung...

Hayu Romania (serviciul de stream...

Scoatere bani pensie privata obli...
 

Samsung a72 senzor amprenta

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
remus-gabriel

remus-gabriel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 260
  • Înscris: 28.02.2007
Buna ziua! Am cumpărat de la cineva un Samsung a72 cu displayul defect. Nu funcționa deloc touchul si dacă mișcai puțin de el apăreau ,,pureci" pe ecran
Dacă apăsam pe mufa, revenea imaginea dar tot fără touch. Am cumpărat display nou , original și l.am înlocuit. Menționez că este display cu tot cu rama. Acum deși are imagine permanent totuși mai rămâne la mișcări bruște fara touch. Conectorul de pe placa este ok, nu e dezlipit vreun pin sau altceva. Voi înlocui și flexul acela, că îmi dai seama că el era cu defect, cel mai mult.
Problema este acum că îmi dă mesaj cum că nu funcționează senzorul de amprenta. Apeopos, i.am dat și factorul reset din ,sate mode".
Sa fie din cauza senzorului (nu cred că l-am datoria când l.am scos de pe vechea carcasa), sa fie tot din cauza flexului sau modelul a72 o fi din acele modele care după schimbarea displayului nu mai funcționează unele chestii?

#2
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,772
  • Înscris: 01.11.2005
Singura cauza este ca acel ecran nu este OEM ci aftermarket.

#3
stoshiba

stoshiba

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,243
  • Înscris: 22.02.2014
Ai pus un ecran aftermarket si o sa ai numai belele cu el.

#4
neoliviu

neoliviu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 908
  • Înscris: 09.09.2004
cel original este amoled, care permite printre pixeli sa traca lumina necesara camerei foto a senzorului de amprenta. Cel cumparat de tine e TFT, si nu permite/are cum sa permita lumini sa treaca prin el ( datorita faptului ca este ilumintat din spate)

#5
GTDONE

GTDONE

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 248
  • Înscris: 21.06.2012
Daca ai pus ecran original si toate sunt ok trebuie facuta recalibrarea senzorului, asta nu o poti face tu doar la un service autorizat Samsung.

#6
remus-gabriel

remus-gabriel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 260
  • Înscris: 28.02.2007
Am înțeles, mulțumesc frumos pentru ajutor, tuturor!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate