Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Identificare dioda zenner

Cont SPV pentru PFA?

Spalare instalatie termica
 afisare eroare centrala termica e...

Probleme cu un PDF in Adobe Reader

NHA,NBA

Scartait placute frana
 Contract imprumut PFA

Comoditatea se plateste(si in Ung...

Hayu Romania (serviciul de stream...

Scoatere bani pensie privata obli...
 izolatie planseu regim DIY

Colecționari de baterii.

Depanare telecomanda IR

Posibila frauda - mail de la adre...
 

Se aude un sunet si nu am semnal la monitor

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Adutzu2

Adutzu2

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 12.07.2017
Salut,
Am un PC cu placa video dedicata. A functionat cateva luni de cand e cumparat. Acum cand il bag in priza se aprinde direct fara sa-l pornesc de la buton (daca tin butonul apasat se inchide). Se invart toate ventilatoarele inclusiv cel de la placa video, dar nu am nici un semnal la monitor (am incercat cu doua monitoare), si se aude in continuu acest sunet: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/gaI-mG5oPZQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] dutzuAdrian
Aveti idee care poate fi cauza?

#2
mkscorpion0

mkscorpion0

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,619
  • Înscris: 26.10.2017
Eu aud 3 scurte si unul lung. Verifica memoria ram. Scoate-le si apoi monteaza cate una pe rand si vezi daca se rezolva.

Urmareste clipul asta si poate iti rezolvi problema.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/kUzRDDflQaI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by mkscorpion0, 22 September 2022 - 22:52.


#3
Adutzu2

Adutzu2

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 12.07.2017
MULTUMESC!
Am scos un RAM din cei doi, am bagat pc-ul in priză si a pornit. L-am oprit, l-am scos din priza, am bagat RAM-ul la loc, apoi am bagat in priza.
PC-ul nu a mai pornit singur de data asta. I-am dat drumul de la buton, a pornit si functioneaza perfect acum.
Inca nu inteleg cauza problemei, dar bine ca s-a rezolvet pentru moment.

Edited by Dany_Darke, 23 September 2022 - 07:34.
nu mai cita inutil


#4
1000FPS

1000FPS

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 321
  • Înscris: 29.12.2016
Nu era ramul bine pus in slot, iar in timp a iesit cate putin

Edited by Dany_Darke, 23 September 2022 - 07:34.
nu mai cita inutil


#5
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 42,936
  • Înscris: 01.12.2001
Nu îl mai scoate din priza când nu e folosit. Se va termina bateria CMOS și BIOS-ul se va reseta. Vei pierde data și setările.

#6
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,214
  • Înscris: 17.05.2004
Le va pierde după 2-3 ani.
Versus un trăznet pe lângă casă sau un spike de tensiune și va pierde data și setările și sursa și placa de bază.
Ce zici ?

Dacă nu îl folosești mult timp, scoate-l.
E 6 lei o baterie CR2032

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate