![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cum pot face timpul sa curga mai incet
Last Updated: May 22 2023 19:41, Started by
Evonxxx
, Sep 22 2022 18:50
·
3

Posted 22 May 2023 - 19:41

In zilele noastre se spune ca timpul trece mai repede. O teorie poate fi ca noi ca oameni influentam timpul. Adica daca tu traiesti intre oameni care nu sunt atenti si lor le trece timpul mai repede, si cu tine o sa se intample la fel. Pentru ca toti suntem conectati la ceilalti. Timpul trce repede pentru ca traim intr-un mod inconstient si nu suntem atenti la ceea ce facem. Awareness in engleza. Fii atent la tot ce faci. Mintea ne oscileaza intre trecut si viitor si nu traim in prezent. Fiecare poate incerca, si eu incerc, dar imi stiu problema, si stiu ca nu este numai problema mea. Meditatie.
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users