![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Restituire RCA
Last Updated: Sep 22 2022 18:48, Started by
PNX
, Sep 22 2022 17:48
·
0

Posted 22 September 2022 - 17:48

Buna.
Am avut o masina pe care am radiat-o si a ramas o jumatate de an de RCA pe care am inteles ca se poate recupera. Spre exemplu, eu am avut la Euroins. Am cumpart asigurarea de pe eMag. Care este procedura? |
Posted 22 September 2022 - 17:54

Suni la call center-ul asiguratorului si intrebi care e procedura. Eu asa am procedat cu Allianz.
|
Posted 22 September 2022 - 17:54

Pai da
Faci cerere la Euroins la care atasezi dovada de radiere a masinii (pe baza contractului de VC) + buletin + o copie dupa polita RCA Gata |
Posted 22 September 2022 - 17:57

de la Euroins am recuperat si eu, a mea parca mai era valabila 10 luni. mie mi-au dat ei pe email o cerere, gasisem una pe net si cica nu era buna. Am completat-o de mana, am anexat si dovada de instrainare,plus copie dupa buletin si rca-ul a fost simplu ca-l aveam pe email de emag. banii au venit in 2 saptamani sau ceva de genul.
Edited by bobitad, 22 September 2022 - 17:58. |
Posted 22 September 2022 - 18:01

Am sunat la ei, de doua ori si mi-au dat un numar de telefon , adica doua diferite , la care am sunat , dar nu imi raspunde nimeni.
am descarcat un formular pe care l-am completat. Unde trebuie trimis?
de la Euroins am recuperat si eu, a mea parca mai era valabila 10 luni. mie mi-au dat ei pe email o cerere, gasisem una pe net si cica nu era buna. Am completat-o de mana, am anexat si dovada de instrainare,plus copie dupa buletin si rca-ul a fost simplu ca-l aveam pe email de emag. banii au venit in 2 saptamani sau ceva de genul. |
Posted 22 September 2022 - 18:20

Cred ca trebuie si un cont unde sa-ti trimita banii.
|
Posted 22 September 2022 - 18:22

eu am fost la un birou al asiguratorului, unde am gasit mai aproape de casa, si am rezolvat in 10 min. 30 de min cu tot cu drum.
|
Posted 22 September 2022 - 18:31

Eu am primit un formular de la roxana.marcovici[a]euroins.ro (atasat). In CC mai erau frontoffice[a]euroins.ro si secretariat[a]euroins.ro
Succes! Buna ziua, Pentru a putea da curs solicitarii dumneavoastra rugam cererea atasata completata integral si semnata de asigurat. Mentionez ca prima de asigurare se poate restitui doar in contul asiguratului mentionat in polita LE: aprilie 2021 Attached FilesEdited by crocko.dilul, 22 September 2022 - 18:32. |
Posted 22 September 2022 - 18:42

exact. de la aceeasi tipa am primit si eu. prima data am scris la [email protected]
|
Posted 22 September 2022 - 18:48

acum am vazut pm.
multumesc mult. Edited by PNX, 22 September 2022 - 18:53. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users