Valabilitate pasaport in momentul iesirii din tara
Last Updated: Sep 21 2022 11:45, Started by
Bogotta
, Sep 20 2022 13:45
·
0

Posted 21 September 2022 - 06:49

Du-te cu pasaportul pe care il ai si sa ne povestesti pe urma daca a fost ok sau nu.. Eu unul sunt curios, dar n-as incerca pe pielea mea. Mai bine incerci tu. Dintre toate sfaturile l-am ales pe al tau. Glumesc ![]() Lunea viitoare m-am programat ca sa imi fac altul. Stie vineva cate zile dureaza pana "se naste" unul nou ? |
Posted 21 September 2022 - 06:55

Pagini libere sunt destule insa termenul de 6 luni e cam la limita.... Sincer nu il inteleg. Stau 3 zile acolo, nu 3 ani .... WTF .... Edited by jm2010, 21 September 2022 - 06:56. |
Posted 21 September 2022 - 07:18

Ce legatura vezi intre faptul ca sunt roman si faptul ca ma intreb (pe buna dreptate) de ce nu pot circula cu un pasaport inca valabil ? Tocmai de aia am pus intrebarea aici. Te-am deranjat cu ceva fix pe tine ? No problem, treci mai departe.
|
Posted 21 September 2022 - 08:06

Ce legatura vezi intre faptul ca sunt roman si faptul ca ma intreb (pe buna dreptate) de ce nu pot circula cu un pasaport inca valabil ? Tocmai de aia am pus intrebarea aici. Te-am deranjat cu ceva fix pe tine ? No problem, treci mai departe. |
Posted 21 September 2022 - 08:27

Posted 21 September 2022 - 09:49

Ca sa nu mai deschid un topic (sper ca nu deranjez), am o intrebare: Ca sa intru in Elvetia, am nevoie de pasaport sau pot intra doar cu buletinul?
|
Posted 21 September 2022 - 11:29

Ca sa nu mai deschid un topic (sper ca nu deranjez), am o intrebare: Ca sa intru in Elvetia, am nevoie de pasaport sau pot intra doar cu buletinul? Începând cu data de 1 iunie 2009, conform Acordului de liberă circulaţie UE – Elveţia, cetăţenii români nu au nevoie de viză. Intrarea în Confederaţia Elveţiană este permisă cu paşaportul sau cartea de identitate în curs de valabilitate. https://www.mae.ro/t...conditions/3692 |
Posted 21 September 2022 - 11:45

Ce legatura vezi intre faptul ca sunt roman si faptul ca ma intreb (pe buna dreptate) de ce nu pot circula cu un pasaport inca valabil ? . Dreptatea e relativa. Fiecare tara are regulile ei de intrare/sedere. Daca nu iti convin nu te duci. Intrebarea ta, cel putin in acest context, este retorica. Daca esti in Bucuresti pasaportul il obtii in cateva zile. Eu l-am facut in mall in ParkLake, cu programare online (s-a respectat ora). Poti merge si fara programare dar e posibil sa trebuiasca sa astepti. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users