![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Vopsea pal melaminat
Last Updated: Dec 12 2022 20:27, Started by
vRusu
, Sep 15 2022 20:11
·
6

Posted 15 September 2022 - 20:11

Salut,
As fi recunascator celor care au vopsit pal melaminat din anumite motive (in cazul meu doresc sa vopsesc un corp de mobila din pal melaminat fiindca nu se mai asorteaza) sa-mi faca recomandari, daca se poate cu vopsele care nu miros mai mult de cateva zile. A vopsit ceva un prieten acum vreo doi ani cu Vopsea Direct pe melaminat si plastic Oskar, dar mirosea teribil si a persistat mirosul cateva saptamani... Va rog sa postati doar cei care ati avut experiente directe, de cautat diverse pe Google stiu si eu, m-am saturat de spamari pe toate topicurile. Multumesc! |
Posted 15 September 2022 - 21:16

Am vopsit mobilier. Dar nu exact in conditiile propuse de tine.
Mirosul era ultima grija. Daca nu esti sigur de rezultat, faci probe. Ca idee, ce cauti tu o sa te rupa la momentul aplicarii din cauza aerului viciat. Deci fie aer liber, fie sistem evacuare aer viciat. |
Posted 15 September 2022 - 23:22

nu am vopsit PAL melaminat dar uite ce aș face eu:
- șlefuit cu șmirghel fin suprafețele de vopsit. Asta pentru a crește aderența. - dat cu un grund bun. Aș folosi unul pe bază de apă. - vopsit cu vopsea pe bază de apă. Una peste alta nu cred că merită efortul dacă e vorba de suprafețe mari. |
Posted 16 September 2022 - 10:50

Mai conteaza si vopseaua.
Poate o exista, si depinde si de "melamina" ca uneori nu e chiar melamina - vezi hartia lacuita folosita de unii ( IKEA area asa ceva la unele produse ). Dar ce am incercat eu se cam curata dupa un timp. |
Posted 16 September 2022 - 11:58

Am vopsit si am avut rezultate bune cu o vopsea marca proprie Brico. E ambalata in cutie metalica si o eticheta alba, nu mai stiu cum se numeste. Nu a mirosit deloc si a fost mata, nu lucioasa.
|
Posted 16 September 2022 - 19:42

Multumesc tuturor care au raspuns la subiect.
Voi incerca cu Vopsea email pe baza de apa Oskar Aqua Matt + Lac pentru lemn Oskar Aqua, Incolor, voi posta aici rezultatul. Ambele sunt prezentate ca fiind fara miros. |
Posted 12 December 2022 - 20:27

Tarziu dar poate nu
Aplica folie autoadeziva aleasa de tine |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users