![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
TV Tuner cu CAM pe LAN
Last Updated: Sep 15 2022 11:53, Started by
v_condratovici
, Sep 15 2022 01:26
·
0

Posted 15 September 2022 - 01:26

Doresc să știu dacă există un TV tuner cu modul CI care să poată fi conectat la un LAN și de acolo să mă pot lega la el cu orice calculator din rețea.
|
Posted 15 September 2022 - 04:35

Google a gasit o solutie software: https://www.eltima.c...-internet.html. 160 euro.
|
Posted 15 September 2022 - 05:46

Doresc să știu dacă există un TV tuner cu modul CI care să poată fi conectat la un LAN și de acolo să mă pot lega la el cu orice calculator din rețea. |
Posted 15 September 2022 - 07:26

se mai poate cu un plex server, dar trebuie sa-l upgradezi. Era vreo $100. Practic se pune un tuner in calculatorul cu server-ul plex si te poti lega la server-ul plex de oriunde ai internet. Te mai costa cativa dolari sa upgradezi clientul de plex pe telefon.
Edited by vladut01, 15 September 2022 - 07:29. |
Posted 15 September 2022 - 08:00

Parerea mea e ca initiatorul n-a dat suficiente detalii.
Cati "clienti" vor viziona programe in acelasi timp? Toti vor viziona ACELASI program sau programe diferite? Ca de aici pleaca cautarea. |
Posted 15 September 2022 - 08:32

Mare parte din posturi difuzeaza si online. Sau gasesti altele cu continut similar (adult de exemplu). De ce sa iei de pe un cablu ca sa bagi in altul, cu investitie suplimentara?
|
Posted 15 September 2022 - 11:53

Parerea mea e ca initiatorul n-a dat suficiente detalii. Cati "clienti" vor viziona programe in acelasi timp? Toti vor viziona ACELASI program sau programe diferite? Ca de aici pleaca cautarea.
Google a gasit o solutie software: https://www.eltima.c...-internet.html. 160 euro. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users