Cap de miel
Last Updated: Sep 12 2022 15:45, Started by
x1yz
, Sep 09 2022 18:57
·
0
#1
Posted 09 September 2022 - 18:57
Am doua capete de miel in congelator. Stiti vreo reteta pentru o mancare faina din ele?
|
#2
Posted 09 September 2022 - 19:21
Da-le la porci, si maninci pe urma porcii. Esti din Kazakhstan sa maninci asa ceva?
|
#4
Posted 09 September 2022 - 19:28
Cauta retete marocane. Eu am un cap de oaie promis, abia astept sa-l gatesc
https://www.seriouse...bits-lambs-head https://www.thespruc...ps-head-2394801 Edited by Maryus89, 09 September 2022 - 19:29. |
#5
Posted 09 September 2022 - 19:40
#6
Posted 09 September 2022 - 19:45
Eu le-a face la cuptor, la foc mic, cu condimentele clasice (usturoi, piper, cimbru, boia ).
Mai greu e de transat: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/i2JR-bS9HP8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by pasilla, 09 September 2022 - 19:45. |
#7
Posted 09 September 2022 - 19:55
hellmarvel, on 09 septembrie 2022 - 19:21, said:
Da-le la porci, si maninci pe urma porcii. Esti din Kazakhstan sa maninci asa ceva? Nici mie nu-mi place NIMIC din oaie / capră (miel/ied) + lactatele / brânzeturile acestora dar asta nu înseamnă să judec oamenii care preferă aceste gusturi... |
#8
Posted 09 September 2022 - 20:41
Capu' la miel se transeaza intai. Ai topor/barda si loc unde sa dai tare cu ele?
|
#9
Posted 09 September 2022 - 20:49
poti sa il coci cu mirodenii, cum s-a spus mai sus. Sau ciorba.
|
#11
Posted 09 September 2022 - 21:54
x1yz, on 09 septembrie 2022 - 18:57, said:
Am doua capete de miel in congelator. Stiti vreo reteta pentru o mancare faina din ele? apă, legume, borș, orez, ștevie, lobodă, leuștean. Nu-s toate obligatorii, depinde ce găsești. un cap de miel ajunge pentru 4-6 litri de ciorbă. Seteh, on 09 septembrie 2022 - 20:41, said:
Capu' la miel se transeaza intai. Ai topor/barda si loc unde sa dai tare cu ele? Edited by DaculScoril0, 09 September 2022 - 21:53. |
#12
Posted 09 September 2022 - 22:01
#13
Posted 09 September 2022 - 23:53
Fierbe le intregi pina cade carnea de pe os,poti sa pui ceapa morcovi alte legume. Deliciu limba si carnea de pe maxilare. Creierul e bun iar ochii sunt comestibili,am mincat dar nu s fan.
|
#14
Posted 09 September 2022 - 23:57
petit_christian, on 09 septembrie 2022 - 23:53, said:
iar ochii sunt comestibili,am mincat dar nu s fan. E bun si fiert, dar zeama aia trebuie scazuta si transformata in sos. Putina rumeneala la carne o face mult mai savuroasa. Edited by pasilla, 10 September 2022 - 00:00. |
#15
Posted 10 September 2022 - 01:42
Si zici tu ca merge mai bine la cuptor? Asa intreg?
|
|
#16
Posted 10 September 2022 - 01:57
Daca ai vas si cuptor sa incapa, ar fi ideal intreg.
Altfel trebuie transat dupa metoda de la #6 |
#18
Posted 10 September 2022 - 08:05
Multumesc pentru idei. Sincer, nu le-as arunca. Bunica spunea ca e pacat mare sa arunci mancarea. Cand am luat mieii am vrut sa le dau cuiva de pomana dar nu mi-a iesit nimeni in drum. Nu am cu ce sa le transez. Deci, sa le fierb, scot carnea si sa o bag la cuptor?
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users