Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ciolacu accepta migranti sirieni ...

Educatie financiara in scoli de u...

Optiune Garmin distanta in km

Tractor New Holland tl 90 proble...
 Joc de societate

Filmul Netflix nu se vede tot ecr...

Telefon pentru fotografii

Username la inregistrare
 Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...
 program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...

Comenzi si livrari iPhone 14

• Please log in to reply
1940 replies to this topic

badkarma

badkarma

New Member

• Grup: Candidate Members
Cei cu precomenzi de iPhone 14 Pro de pe emag, nici pana acum nu v-a ajuns telefonul?

oliviu41

oliviu41

Junior Member

• Grup: Members

View Postbadkarma, on 04 februarie 2023 - 00:12, said:

Cei cu precomenzi de iPhone 14 Pro de pe emag, nici pana acum nu v-a ajuns telefonul?

Acum, 14 Pro 128GB si 256Gb, SB, sunt pe stoc la eMag

Edited by oliviu41, 04 February 2023 - 06:46.

don_john

don_john

New Member

Dacă mai renunță cineva la un PM de la Orange, let me know!

TheSm0k3r

TheSm0k3r

Junior Member

Intrat azi in Istyle Vivo Cluj, aveau 14 Pro DP in stoc, cumpărat. Același preț ca și EMAG, 6400.

Flefi1

Flefi1

New Member

Precomanda 2 PM 128 DP și Gold în 23 decembrie la EMAG livrare mâine în showroom

cainele_turbat

cainele_turbat

New Member

View Postcainele_turbat, on 03 februarie 2023 - 14:31, said:

Comandat pe 31/01 de la Altex, iPhone 14 Pro 128GB pe negru, astazi pe 03/02 comanda a trecut in status "confirmata integral" si s-a generat si AWB, livrarea prin Cargus. Cel mai probabil luni o sa am telefonul. Am avut comanda la emag pusa pe data de 5/01 am asteptat pana pe 20/01 si NIMIC, nimeni nu stia nimic de stocuri, transparenta 0, nu data estimativa, nimic. Am anulat-o, am plasat la Altex pe 20/01 pentru Pro 128GB dar pe alb si am anulat-o pe 28 sau 29 pentru ca dura prea mult pana primeau modelul pe alb in stoc (scria pe site 24/02) si am zis sa o anulez si sa comand pe negru ca avea termen de livrare mai rapid (03/02) dar se pare ca intre timp stocurile au fost actualizate si pentru modelul pe alb...ghinion, dar asta este...sunt ok si cu el pe negru ca si culoare ca il voi tine oricum in husa.
Deci...nu mai asteptati dupa emag si comandati de la Altex sau Amazon Germania/Franta ca ambele livreaza in Romania mult mai rapid decat emag oricum, care efectiv isi bat joc de clienti.

Toate cele bune si rabdare de fier celor care inca mai asteapta dupa comenzi !
A sosit si al meu astazi, la prima ora prin Cargus Posted Image
Aparent au inceput sa isi revina stocurile iar retaillerii sa se miste cu livrarile/precomenzile/comenzile.

Toate cele bune !

alexsama

alexsama

Member

Eu am luat duminica singura bucata 14 PM SB 256GB din istyle Vitan.

AMA888

AMA888

New Member

View PostAMA888, on 30 ianuarie 2023 - 11:55, said:

Am anulat pe 28.01 comanda la Orange de PM SB plasata pe 11.11 si am comandat de pe Amazon (toate modele sunt reduse in momentul asta cu 50-60 EUR). Revin cu update privind livrarea (estimat 03-13.02
Si eu naiv, pt prima oara in 23 de ani de abonament la Orange am vrut sa obtin un beneficiu la prelungire dar n-a fost sa fie, bataie prea mare de joc fata de clienti.
Nu vreau sa aud argumentul cu “problemele
din China” si “toti asteapta la fel”, Altex livreaza la maxim 7 zile iar OLX-ul e plin de Pro si Pro Max de la Orange.

Aventura mea s a terminat cu comanda de pe stoc emag duminica cu livrare marti (ar fi trebuit sa fie luni dar atentie sa nu selectati plata la easybox, nu se va misca comanda si nici nu veti primi vreo informare ca aveti comanda in eroare)

Am renuntat la comanda de pe Amazon deoarece trecuse o saptamana si nu se expediase, de asemenea am preferat sa am garantie 2 ani in RO

14 PM SB

darkn

darkn

New Member

14PM DP 256G in stoc acum pe Pc Garage:

https://www.pcgarage...5g-deep-purple/

oliviu41

oliviu41

Junior Member

View PostAMA888, on 07 februarie 2023 - 09:32, said:

Aventura mea s a terminat cu comanda de pe stoc emag duminica cu livrare marti (ar fi trebuit sa fie luni dar atentie sa nu selectati plata la easybox, nu se va misca comanda si nici nu veti primi vreo informare ca aveti comanda in eroare)

Am renuntat la comanda de pe Amazon deoarece trecuse o saptamana si nu se expediase, de asemenea am preferat sa am garantie 2 ani in RO

14 PM SB

Eu am comandat ieri la ora 11 si azi l-am primit la easybox(14 PM SB 256Gb) - de la eMag.

darkn

darkn

New Member

Acum 14PM DP 256G este in stoc is la Altex:

https://altex.ro/tel...d/SMTIP14PM2PP/

Este incredibil ca la EMAG inca se asteapta cu lunile daca doresti fix acest model.

don_john

don_john

New Member

L-am găsit la Orange Shop Mihai Bravu, 14 PM Space Black de 256. C'est fini la comedie. :)

Stefan1Andrei

Stefan1Andrei

Junior Member

• Grup: Junior Members

don_john, on 15 februarie 2023 - 23:31, said:

L-am găsit la Orange Shop Mihai Bravu, 14 PM Space Black de 256. C'est fini la comedie. :)
Nu e ca si cum nu se gaseste :)))) De cel putin o luna e pe stoc la Altex, Media Galaxy, Emag, iStyle si Pro si Pro Max, orice culoare, orice capacitate de stocare...

kvlq

kvlq

Active Member

14pro/pro max diferite culori/capacitati de stocare, in stoc la eMAG.

Edited by kvlq, 21 February 2023 - 10:06.

Stefan1Andrei

Stefan1Andrei

Junior Member

• Grup: Junior Members

View Postdon_john, on 15 februarie 2023 - 23:31, said:

Sa ne anunti daca te au bubuit si pe tn cu abonamente fictive in plus :)))) E o practica clasica acolo, m am trezit cu 6 abonamente facute fara voia mea de baietii de acolo :))). Bn s au reziliat contractele imediat, nu a fost nevoie sa platesc ceva. Erau abonamente de 8€. E sat fara caini la Bravu acolo, ori iti baga vrajeala sa maresti abonamentele, ori fac scheme d alea ca n au variante de stocare mici, ca oricum e mai bine sa ai multi Gb stocare si d astea, ori iti fac abonamente fictive. Sunt recunoscuti prin Bucuresti baietii aia de acolo pentru asta. E unul cu ochelari asa si plin de cercei si inca un baiețaș cu par scurs șaten :)))

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate