Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamint

cum citim contor energie termica ...

Cablu USB cu intrerupator
 Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...

Un crafter din 2014? 2l . masina...

GPL - avertisment rezervor gol, e...
 Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Mesaj de eroare

nici inteligenta artificiala nu m...
 Recomandare suport 2 monitoare de...

Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...

Accesorii iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max

• Please log in to reply
295 replies to this topic

abac

abac

Senior Member

• Grup: Senior Members

View PostErwod, on 26 iunie 2023 - 09:35, said:

Care husa de la ESR o ai?

Pe asta: https://www.amazon.d...ding=UTF8&psc=1

E tanc. Mi-a scapat de cateva ori grav pe jos, cu zero consecinte.

RaySefo

RaySefo

Senior Member

100% baterie incarcat aproape numai wireless, am si uitat de cand nu am mai bagat cablul in telefon.

razvaldinho

razvaldinho

Member

• Grup: Members

View PostFallenAngel, on 18 august 2023 - 10:59, said:

De cat timp il incarci wireless si ce health ai la baterie?
Am inceput in ultima vreme sa tot caut persoane cu 14pro si sa aflu metoda incarcarii, pentru ca eu l-am incarcat din ziua 0 cu magsafe si am bateria 100% dupa un an de zile, iar altii au 92-95% dupa incarcarea zilnica cu fir.

Telefonul e nou si ma gandeam sa incep cu dreptul si sa-l incarc noaptea cat mai lent. Am mai avut 13 mini si 12 mini si tot pe acelasi incarcator wireless le-am incarcat si parca nu se incalzeau asa tare.
Posibil sa se incalzeasca accentuat persioada asta si ca e destul de cald in casa noaptea.

kvlq

kvlq

Active Member

Nu are nicio legatura. 14pro aici, încărcat din prima zi exclusiv pe fir (fast charge,da). sănătate baterie 89%. S-a discutat enorm pe tema asta, nu va mai faceți griji, bateria e un consumabil.

_o_

_o_

Active Member

Ce vechime are ? i13 aici, dupa 11 luni are 99% incarcat numai pana la 80% si in general cu incarcatoare lente sau la usb-ul de la laptop.

Telefonul in sine este consumabil !
Anual poti face upgrade, e irelevant cum il folosesti sau incarci !

abac

abac

Senior Member

tu iti vinzi consumabilele?

woof

woof

Member

Am I-14-Plus din martie/2023, incarcat doar cu cablu / fast charge. Bateria e la 99%, si nu simt nici un disconfort interior.

_o_

_o_

Active Member

View Postabac, on 19 august 2023 - 10:13, said:

tu iti vinzi consumabilele?
Tu cumperi consumabile ?
Husele, incarcatoarele sunt consumabile ?

abac

abac

Senior Member

Pai nu stiu. Ce se consuma la un incarcator?

Erwod

Erwod

Junior Member

• Grup: Junior Members
14 Pro Max - incarcat in regim de 80% pe wireless (50% Magsafe, 50% un incarcator Samsung ce-l am pe noptiera), in rest pe unde am apucat - conectat la masina, cablu, baterie externa.
In noiembrie face un an, inca are 100% health.

Eu as zice ca sunt alte aspecte mai relevante decat ce folosesti pentru incarcare, anume cum il incarci - eu unul cand ajunge sub 50%, daca am un incarcator la indemana, o sa il arunc deja pe incarcator (munca de birou, 99% din situatii, am un incarcator). Cand ajunge la 90+ %, scot cablul de la incarcator din adaptorul de priza. Dar astea-s pentru cine are chef sa-si bata capul...cum mai zicea cineva, bateriile sunt consumabile. Si daca faci totul ca la carte, tot se va degrada de la sine, e un proces natural. Se inlocuieste in general cu 100 (?) de euro, daca nu ma insel. Nu e capat de lume.

bogdanski

bogdanski

Member

14 Pro Max din Februarie, doar pe Mag Safe încărcat seara sau când îl mai conectez în mașină dar battery health e la 100%, extrem de rar am ajuns la 20% charge și atunci am început rapid sa caut charger.

La 13 pro după una an și 3-4 luni era pe la 86% . A stat cam 5 luni la 100% după a scăzut grav dar și vizibil ținea tot mai puțin fiindcă ajungeam des cu el la 10% sau chiar pana la 0 .

Sincer nu știu de ce se tot plâng youtuberii pe net, dar eu sunt super mulțumit de baterie.

Erwod

Erwod

Junior Member

• Grup: Junior Members
Cel putin din ultimele studii, inteleg ca printre cei mai daunatori factori pentru baterie este...sa o lasi sa scada sub un anumit procentaj. Dar pana si aici, discutam de dauna pe termen mediu/lung. Deci, fiecare il foloseste dupa cum are nevoie. Traim deja si-asa dupa destule reguli. :P

ozan2

ozan2

Junior Member

Salutare, as dori sa trec pe o husa foarte slim, am folosit AG-Glass/9D Glass pt aspect si protectia camerelor, nu recomand din prisma faptului ca sticla de pe spate se sparge la impact lateral.
Cele pitaka cum sunt? In special cele aramida/kevlar etc marketing gimmick
M-ar interesa o husa subtire care nu este alunecoasa si sa nu acopere butoanele de volum si power, iar la butonul de silent sa nu aiba acel decupaj de tre sa bagi unghia de la degetul mic..
+protectie la camere stil silkcase, acea camuflare a zonei de langa lentile
Cele de piele the bandit a folosit cineva?

_o_

_o_

Active Member

Eu am de un an pe 13 o husa de aramida chinezeasca la fel ca toate insa la jumatate de pret fata de pitaka, inca duce foarte bine.
A mea este frameless, adica nu are lateralele si mai pocnesc uneori folia de sticla insa am aceeasi folie de sticla de acum un an, putin ciupita pe lateral !
La 20euro cat a fost o consider bestbuy.
Mai am un pouch ca na reminiscentele blackberry, e misto incape chiar cu framelessul in el insa nu il prea folosesc !

nepot

nepot

Senior Member

Vizualizare mesajozan2, pe 16 septembrie 2023 - 22:16, a scris:

Salut,
Eu doar pe cea de la pitaka (asa cea mai subtire, fara protectii pe laterale) o tin acum pe telefon, cele de piele/silicon fac telefonul un pic mai gros, cat sa nu mai pot scrie cu o mana (14pro).
Protectie...doar asa, sa nu zici ca se zgarie, daca il scapi probabil ca se sparge usor spatele (am vazut la un xs), foliile le sparg mult mai des pt ca sunt marginile de sus/jos expuse, insa se simte placut in mana si chiar e usoara si f f subtire.

adiroman

adiroman

Member

nepot, pe 18 septembrie 2023 - 08:16, a scris:

Salut,
Eu doar pe cea de la pitaka (asa cea mai subtire, fara protectii pe laterale) o tin acum pe telefon, cele de piele/silicon fac telefonul un pic mai gros, cat sa nu mai pot scrie cu o mana (14pro).
Protectie...doar asa, sa nu zici ca se zgarie, daca il scapi probabil ca se sparge usor spatele (am vazut la un xs), foliile le sparg mult mai des pt ca sunt marginile de sus/jos expuse, insa se simte placut in mana si chiar e usoara si f f subtire.

Și ai o priză mai bună pe telefon, cel puțin pe max ai nevoie

PaulFCB

PaulFCB

Senior Member

View Postbogdanski, on 05 septembrie 2023 - 00:13, said:

Sincer nu știu de ce se tot plâng youtuberii pe net, dar eu sunt super mulțumit de baterie.

Sunt oameni cu sub 87% dupa 1 an deci de unde "sincer nu stiu de ce se plange lumea"? Din ce vad absolut irelevant cum s-a incarcat, cu ce si de la cat la cat, sunt oameni care au pus limita de 80%, nu au lasat sa scada sub 20%, au incarcat non-fast si tot au pierdut din viata bateriei, asta cu cum incarci ar trebui sa faca o diferenta relativ minora dupa 1 an, eu pe X si 12 Pro dupa 1 an de fast charge x2-x3 pe zi aveam gen 96% is 92% dupa 2 in timp ce altii ce incarcau non-fast aveau 99% si 97% in acelasi timp, sa zicem ca dupa 4 ani ar fi aratat 85% vs. 95%, dar ce e la 14 Pro e doar o loterie a bateriilor si atat.

RaySefo

RaySefo

Senior Member

ozan2, on 16 septembrie 2023 - 22:16, said:

Salutare, as dori sa trec pe o husa foarte slim, am folosit AG-Glass/9D Glass pt aspect si protectia camerelor, nu recomand din prisma faptului ca sticla de pe spate se sparge la impact lateral.
M-ar interesa o husa subtire care nu este alunecoasa si sa nu acopere butoanele de volum si power, iar la butonul de silent sa nu aiba acel decupaj de tre sa bagi unghia de la degetul mic..
+protectie la camere stil silkcase, acea camuflare a zonei de langa lentile
Cele de piele the bandit a folosit cineva?

https://www.ipitaka....3-for-iphone-14

Cea de carbon de la Pitaka.

Edited by RaySefo, 29 September 2023 - 06:48.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate