![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Accesorii iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max
Last Updated: Nov 23 2023 02:41, Started by
kvlq
, Sep 09 2022 12:27
·
23

Posted 09 September 2022 - 12:27

Deja au aparut primele huse/carcase pentru noile modele de iPhone 14.
Avem doar 5 variante de culori pentru cele de piele si 8 variante pentru cele de silicon. Desigur, au aparut deja si de la competitie: Spigen, Totalle, DBrand, SUPCASE, Ringke, Incipio, Casetify,Otterbox si altele. Nimic inca de la Pitaka. LE: Am "mancat" un "c" din titlu, rog un moderator sa il adauge. ![]() Attached FilesEdited by kvlq, 09 September 2022 - 12:28. |
Posted 09 September 2022 - 13:09

Posted 09 September 2022 - 13:20

Wow. In general, am vazut ca e apreciata "patina" dar asta chiar arata rau.
N-am avut pana acum de piele de la ei...dar anu' asta as incerca cea maro, numita "Umber" anul acesta. Edited by kvlq, 09 September 2022 - 13:21. |
Posted 09 September 2022 - 13:21

Arata chiar nasol, dar orice culoare ai alege vopseaua tot se jupoaie/zgirie, mai buna e varianta cu husa de piele in culoare naturala, aia eventual se jegareste dar merge curatata si arata ca noua.
|
Posted 09 September 2022 - 13:59

Mda, chiar arată nasol. La fel și a mea, acel muștariu, s-a făcut groaznic în jumătate de an. Acum o folosesc doar cînd merg la antrenamente. Arată ca dracu, dar am și mîinile pline cu nisip, apă, transpirație, deci nu mă mai interesează.
![]() Citeam pe MacRumors, au acolo un fir de discuție luuung de ani buni, despre patina și husele din piele (în special cele de la Apple), cum că Apple dă husele astea cu un strat foarte gros de protecție, care da, protejează în mare husa ca să nu creeze patina DAAR... pe margini, acolo unde intră cel mai mult în contact cu pielea și mîinile uleioase, acel strat cedează foarte ușor, rezultatele fiind cele din imaginile de mai sus, pe care le-am reprodus și eu cu mîndrie: ![]() Tot acolo citeam că husele din piele oferite de cei de la Bullstrap ar fi mai bune. Stratul de protecție aplicat pe pielea lor este ceva mai redus, ajutînd husa să dobîndească acea patina în timp uniform, pe toată suprafața husei. Au pe site chiar imagini despre cum spun ei că vor arăta husele după cîteva luni de uzură, cu patina uniform. N-am încercat încă. Poate mai tîrziu, cînd o să-mi cedeze și cea roșie din silicon pe care o folosesc în restul zilei. ![]() |
Posted 09 September 2022 - 14:34

Posted 09 September 2022 - 15:45

Daca e vorba de accesorii si dat fiind faptul ca nu mai avem inclus incarcatorul in cutia telefonului, am urmatoarea intrebare:
Ce incarcator recomandati ? Am vazut ca cele de la Anker sunt destul de bune, o fi mai bune decat cele originale ? |
Posted 09 September 2022 - 16:21

Posted 10 September 2022 - 18:45

Posted 11 September 2022 - 11:43

Confirm și eu ca sunt foarte bune produsele Anker. Preț un pic mai mare decât restul producătorilor, dar se vede la calitatea produselor.
|
Posted 11 September 2022 - 13:18

Recomand si eu Anker. Mi se par (si nu doar mie) cel putin la incarcatoare, peste cele de la Apple.
Eu am un Anker powerport nano de care sunt foarte multumit. Nu de mult au lansat si versiunea noua parca. |
Posted 11 September 2022 - 15:54

Eu am asta: https://www.emag.ro/...2/pd/DJPWJTMBM/
Dar au o varietate mare de modele. Vezi aici: https://www.anker.co...ctions/chargers |
|
Posted 12 September 2022 - 18:20

intre timp au aparut si de la pitaka, dbrand, caseology, torras, nilkin. esr
|
Posted 14 September 2022 - 09:00

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/s2gz1cKaK8o?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Husele Apple. |
Posted 14 September 2022 - 09:03

Eu am mers pe midnight leather pentru 14Pro.
Sunt curios cum se va simti/comporta, e prima de genul asta. Anul trecut am mers pe, Pitaka. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users