Albume pentru monede și bancnote
Last Updated: Sep 12 2022 23:49, Started by
shiva
, Sep 09 2022 07:42
·
0

Posted 09 September 2022 - 07:42

Am adunat o mică colecție de monede și bancnote care momentan stau într-o cutie de ciocolată. Aș vrea să le pun într-un album dar pe e.mag n-am găsit ceva să fie și pentru monede și pentru bancnote.
Poate totuși există și io nu mă uit unde trebuie. Mulțumesc. |
Posted 09 September 2022 - 08:03

Nu am vazut asa ceva,
Cand eram la inceputul colectiei, si eu am vrut sa le tin pe toate la un loc intr-un album. Foloseam un biblioraft in care pusesem folii si pentru monede si pentru bancnote. Nu e o solutie OK, foliile cu monede sunt mai grele - dupa ce pui monedele, evident. Folii de calitate se gasesc aici https://www.magazinu...ctionarilor.ro/ Albume/clasoare "de buzunar" - care merg si la o colectie mica - se gasesc aici https://www.magazinu...cPath=13_14_772 Sunt de calitate si nu-s scumpe, mai degraba iti cumperi cate ai nevoie pentru monede si bancnote daca n-ai multe. Edited by ambr0zie, 09 September 2022 - 08:04. |
Posted 09 September 2022 - 13:02

Posted 09 September 2022 - 22:27

Am adunat o mică colecție de monede și bancnote care momentan stau într-o cutie de ciocolată. Aș vrea să le pun într-un album dar pe e.mag n-am găsit ceva să fie și pentru monede și pentru bancnote. Poate totuși există și io nu mă uit unde trebuie. Mulțumesc. Există tot ce vrei tu doar că nu sunt ieftine. |
Posted 10 September 2022 - 06:39

Posted 12 September 2022 - 23:49

Nici eu in vreo 10 ani de colectionat activ si folosit cam toate metodele cunoscute de tinut monede si bancnote (albume/clasoare, cartonase, capsule, tavite) nu am auzit.
Cand ma apucasem serios, la inceput, exact ideea asta o aveam. Teoretic foliile speciale pentru monede si bancnote, cele de pe pagina amintita de mine mai sus, se pot pune la un loc intr-un biblioraft. Practic e un nonsens. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users