Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
recomandare GPS android

La multi ani @MindArchitect!

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Cum accesez Whatsapp daca ma obli...
 Ce melodie ati vrea sa ascultati ...

Recomandare radio muzica veche in...

OnePlus 12

tv jvc(vestel) cu dungi brusc
 Apel la relații clienți...

Debranșare de la curent elec...

IPS Teodosie este cercetat de DNA...

Race for Glory (2024)
 Apogeul frumusetii feminine 65+?

Achizitionare placa video Palit s...

Stie cineva daca tableta va funct...

Contract mandat SRL pentru micro ...

Apple Watch Ultra

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
539 replies to this topic

December

December

Liberate te ex inferis !

• Grup: Super Moderators
Apple Watch Ultra, 999 Eur
Attached File  Apple-Watch-Ultra-3up-hero-220907.png   1.15MB   40 downloadsAttached File  Apple-Watch-Ultra-bands-hero-220907.png   2.19MB   46 downloadsAttached File  Apple-Watch-Ultra-Black-Gray-Trail-Loop-Heart-Rate-Zone-220907.png   745.65K   50 downloadsAttached File  Apple-Watch-Ultra-Orange-Alpine-Loop-Wayfinder-face-Night-Mode-220907.png   785.66K   47 downloads

Edited by December, 07 September 2022 - 21:11.

morogan

morogan

Senior Member

• Grup: Senior Members
Daca era 1000e ma bagam

RaySefo

RaySefo

Senior Member

Ce face de banii aia?

cuculea

cuculea

Senior Member

RaySefo, on 08 septembrie 2022 - 07:51, said:

Ce face de banii aia?
te-ai uitat la prezentare? sau ai vezut ce specificatii are? daca ai ratat prezentarea, vezi ca au aparut deja o gramada pe youtube ce il prezinta si zic ce face...

Mie , personal, nu imi place estetic, e urat cu spume. Anul asta aveam in lan un A W si am asteptat lansarea lui 8 ca pe painea calda....MARE MARE dezamagire cand am vazut ca de fapt carcasa la 8 e neschimbata si au scos si uratenia aia de ultra. ce leak uri erau pe net cu noua carcasa la toata gama 8, chiar m-au facut sa il astept, cand colo.

Ii zic pass si anul asta, nu merita 8 -ul, iar pro-ul...e super destept si are multe chestii faine dar care eu personal, cred ca nici un sfert nu l-as folosi in viata de zi cu zi. Adica as plati 800 de lire pentru ceva ce nu as folosi , sau as folosi  extrem de rar. Si mai e si urat....parerea mea

Edited by cuculea, 08 September 2022 - 08:17.

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

Ok, întrebarea rămâne ce face de banii ăia? Marea majoritatea, dacă nu toate funcțiile de acolo, sunt întâlnite și pe alte ceasuri. Plus că e mare al dracu. 49mm sau cât e diametrul cadranului? Păi deja e apometru, nu ceas. La majoritatea cetățenilor, ar arăta ciudat la încheietură.

Singurul lucru notabil, pentru cei care știu la ce mă refer, este modulul GPS dual-band, care reduce din interferențele cu atmosfera, clădirile, copacii etc. Asta înseamnă acuratețe a ceasului până la 1 metru, teoretic. Un tip de pe YT care testa ceasurile cap la cap, în funcție de diferiți parametrii, pritnre care și GPS-ul, spunea că Apple Watch 7, stătea modest la acest capitol. Deviații mari prin oraș.

Probabil peste câteva luni se va stabiliza prețul ceasului pe la 3000 Ron, dar acum, la cca. 5000, e exagerat de scump.

Edited by Vlad_22, 08 September 2022 - 12:39.

RaySefo

RaySefo

Senior Member

800 chf este cel mai mic pret la Ultra

December

December

Liberate te ex inferis !

• Grup: Super Moderators

Vlad_22, on 08 septembrie 2022 - 12:29, said:

Probabil peste câteva luni se va stabiliza prețul ceasului pe la 3000 Ron, dar acum, la cca. 5000, e exagerat de scump.
Daca el se vinde oficial cu 1000 de euro, 3000 la hoți, poate.

alex321

alex321

Senior Member

https://www.isay.ro/...3ekrMBO4VbqNYGU

doxan

doxan

Disident politic

RaySefo, on 08 septembrie 2022 - 07:51, said:

Ce face de banii aia?
Ce face un Tag Heur din otel cu Selita SW 200 de 4000 $ ? Si discuția poate continua in loop pentru posteritate.
În lumea ceasurilor...800 $ e ceas entry level de saraci ( Certina, Citizen, Mido, Hamilton, etc).
Lumea ceasurilor nu e una rațională in care materialele/ calitatea finisajelor/ calibrul sa fie evaluate corect.
Dimpotriva, sunt supraevaluate chiar si cu 1000 %, exemplul cel mai pertinent fiind Audemars Piguet Royal Oak care pe chrono 24 costa cat un apartament din centrul Bucureștiului si vorbim de un produs SH vândut de fliperi(samsari).
Ce face de banii aia acel AP ? Nici măcar nu e făcut din metale prețioase, doar otel.

Versiunea entry level a smartwatch-ului Tag Heur Connected (45 mm) costa 9000 de lei !

https://www.cellini....a10-bt6259.html
https://www.slashgea...-anyone-buying/

Edited by doxan, 09 September 2022 - 00:59.

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

Chiar comparam un ceas Tag Heuer cu un Apple Watch? Cel din urmă, se devalorizează mult mai rapid+ că e și mai puțin rezistent în timp.

La unele ceasuri, mai plătești și mecanismul, nu doar materialele, finisajul, brand-ul etc.

Tag Heuer și ceasurile clasice joacă în cu totul altă ligă, chiar dacă nu au atâtea funcții precum astea Smart. Cineva priceput, își dă seama când vede la mâna altcuiva un ceas scump, pe când astea Smart, arată mai toate la fel. Bine, nu o să recunoască nimeni, dar altă prestanță îți dă un ceas clasic la mâna, și alta când porți la costum, ceva Smart, deși nu știu cine ar face așa ceva.

Chiar am văzut ieri niște ceasuri Mido, Hamilton și chiar arată foarte ok, raport, calitate preț. Dacă îți permiți ceas de 1000 dolari, nu aș spune că ești sărac, nici pe departe. Da, că sunt unii cu ceasuri care au sume de 5-6-7 cifre este altceva, însă probabil și conturile bancare sunt pe măsură m

Apple Watch sunt jucării de băieți, alea enumerate de tine, doxan, sunt deja de bărbați.

Edited by Vlad_22, 09 September 2022 - 01:11.

doxan

doxan

Disident politic

Tag Heur folosește mecanisme de 200 $ fara decorațiuni, teapa pe fata, la fel si Oris si multe alte companii elvețiene. Asa ca nu e deloc impresionant ca Apple s-a aruncat la 800 $ pentru un smartwatch.
Care apropo...peste 4-5 ani o sa-l găsești cu maxim 300 $ la amanet, pe când Tag Heur cu Sellita SW 300 se va comercializa tot la prețul ala nesimtit, plătești banii aia pentru o clona dupa ETA 2824-2 ( cel mai ordinar calibru produs de ETA).

Attached Files

Edited by doxan, 09 September 2022 - 01:26.

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

Eu zic că mai plătești și manopera, muncă și alte cele. Da, majoritatea componentelor clar nu sunt produse de elvețieni, ci vin de la chinezi, dar mecanismele tind să cred că se lucrează manual la ele.

doxan

doxan

Disident politic

Daca urmareai ce am postat anterior ai fi văzut ca Tag Heur vinde si o gama de smartwatch-uri care au preturi care variază între 9000-11000 lei pentru versiunile entry level.
Deci smartwatch-uri, nu high end quartz cu VHP sau automatice ! Un produs similar cu Apple Watch SE, Samsung Galaxy Watch, Garmin, etc. Ce face acel smartwatch de 10000 lei cu excepția faptului ca poarta sigla Tag Heur ?

Vlad_22, on 08 septembrie 2022 - 12:29, said:

Ok, întrebarea rămâne ce face de banii ăia? Marea majoritatea, dacă nu toate funcțiile de acolo, sunt întâlnite și pe alte ceasuri. Plus că e mare al dracu. 49mm sau cât e diametrul cadranului? Păi deja e apometru, nu ceas. La majoritatea cetățenilor, ar arăta ciudat la încheietură.

Singurul lucru notabil, pentru cei care știu la ce mă refer, este modulul GPS dual-band, care reduce din interferențele cu atmosfera, clădirile, copacii etc. Asta înseamnă acuratețe a ceasului până la 1 metru, teoretic. Un tip de pe YT care testa ceasurile cap la cap, în funcție de diferiți parametrii, pritnre care și GPS-ul, spunea că Apple Watch 7, stătea modest la acest capitol. Deviații mari prin oraș.

De ce ? Am văzut o groaza de oameni cu incheiaturi micute care poarta G-shockuri de 47-49 mm si chiar le vin bine. Poate ca Apple Watch Ultra o sa devina un G-Shock al smartwatch-urilor.

Edited by doxan, 09 September 2022 - 01:39.

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

Păi asta incerc să zic, piața nu merge cu premisa "ce face X, Y, Z" de merită de 10 ori, de 100 ori, suma altui produs care face 99% același lucru. Cât timp există persoane dispuse sa cumpere, tot timpul oferta va fi variată. Este vorba și de artă, la un moment dat, ceasurile scumpe fiind niște opere de artă, în fond. Așa e și cu operele de artă, vândute la licitații, unele cu sume colosale.

doxan, on 09 septembrie 2022 - 01:30, said:

Daca urmareai ce am postat anterior ai fi văzut ca Tag Heur vinde si o gama de smartwatch-uri care au preturi care variază între 9000-11000 lei pentru versiunile entry level.
Deci smartwatch-uri, nu high end quartz cu VHP sau automatice ! Un produs similar cu Apple Watch SE, Samsung Galaxy Watch, Garmin, etc. Ce face acel smartwatch de 10000 lei cu excepția faptului ca poarta sigla Tag Heur ?

De ce ? Am văzut o groaza de oameni cu incheiaturi micute care poarta G-shockuri de 47-49 mm si chiar le vin bine. Poats ca Apple Watch Ultra o sa devina un G-Shock al smartwatch-urilor.
Prea butucănoase G-Shock-urile sincer. Alea sunt bune în expediții, pe munte sau pe șantier, că în viața de zi cu zi par incomode. Eventual folosite pe post de armă albă.

Edited by Vlad_22, 09 September 2022 - 01:34.

doxan

doxan

Disident politic

Apple watch nu e deloc un produs pentru băieți ci o unealta foarte serioasa, poți sa faci plati NFC cu o lejeritate incredibila. Eu am in colecție si chestii mai midrange cum ar fi un Longines Hydroconquest si Baume Mercier Classima insa daily beaters pentru mine raman un Tissot Luxury Powermatic 80 ieftin și desigur Apple Watch 4 ! Atat de mulțumit sunt incat recent am mai cumpărat și un SE de 40 mm !
Apple Watch are si un design extraordinar...minimalist, sobru  inspirat clar după Cartier Tank...e cu ani lumina înaintea competiției. Am si Galaxy Watch Active, consider ca e un rebut in comparație cu Apple Watch 4.
Intr-adevar autonomia e calcaiul lui Ahile insa nu le poți avea pe toate în viata, exista Xiaomi Miband oricum.

Edited by doxan, 09 September 2022 - 01:58.

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

E o unealtă serioasă, dacă ești în ecosistemul Apple, altfel nu prea, rămâi la restul alternativelor.

Edited by Vlad_22, 09 September 2022 - 02:00.

DEPA

DEPA

Junior Member

• Grup: Members
In De comanzi acum si vine intre 7 si 14…..Noiembrie…
Un mod confortabil de a bloca bani 2 luni deam-pururea…

xew

xew

Active Member

• Grup: Members
Comanzi din alta parte unde se accepta plata la ridicarea coletului sau ramburs.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate