Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
sursa diferentiala

Termo-Higrometru ethernet

MacBook Air cu M3

Forța de 1N
 Creative SoundBlaster GC7

Recomandare generator curent

Determinare

Centrala termica electrica Bosch ...
 Recomandare amplificator wi-fi

Semnal netrimis monitor

3000 euro gaming PC

Meta Quest 3
 Ciolacu la Muzeul Holocaustului

La multi ani @sfantu.dracu!

Boiler cu 2 serpentine

BORDEA -Teoria Conspirației ...

Apple Watch 8 / SE 2nd Gen

- - - - -
  • Please log in to reply
138 replies to this topic

parabellum

parabellum

Senior Member

• Grup: Senior Members

Cu alte cuvinte, daca vrei sa fii salvat si tii la viata ta, iti trebuie neaparat un watch 8 cu SOS
Nu iti trebuie, exista si alte variante, dar e o alternativa sau ceva suplimentar care nu strica neaparat.

Din punctul meu de vedere e prea mare, asa ca zic pas la ultra, dar posibil sa ma aleg cu un 8 de 45 mm (sau poate varianta mai mica, trebuie sa merg in magazin sa vad cum imi sta pe mana).

boy4ever

boy4ever

Senior Member

@cuculea, ar fi util senzorul de temperatura sa-mi spuna cand sunt bolnav. Eu am avut odata temperatura si mi-am dat seama cam tarziu.

dtancu

dtancu

Senior Member

Exact pt asta e senzorul ăla, vezi Oura de exemplu. Nu e că sa îți ia temperatura că un termometru cu precizie clinica, e ca sa îți dea variațiile de la o noapte la alta și prin urmare sa îți sugereze când ceva e in neregula.

Edited by dtancu, 09 September 2022 - 12:45.

cuculea

cuculea

Senior Member

View Postboy4ever, on 09 septembrie 2022 - 10:13, said:

@cuculea, ar fi util senzorul de temperatura sa-mi spuna cand sunt bolnav. Eu am avut odata temperatura si mi-am dat seama cam tarziu.
Si crezi ca la nivelul incheieturii, o sa iti dea o temperatura ridicata ? ma cam indoiec. Repet, temperatura corpului se ia , in primul rand din C@@, apoi tample sau / si ureche...acolo sunt cele mai relevante maasuratori ale tmperaturii corpului.

Dar ma rog, daca pe tine te incanta senzorul ala de temperatura si daca tu crezi ca iti e utila temperatura aia de la incheierura...go ahead.

View Postdtancu, on 09 septembrie 2022 - 12:45, said:

Exact pt asta e senzorul ăla, vezi Oura de exemplu. Nu e că sa îți ia temperatura că un termometru cu precizie clinica, e ca sa îți dea variațiile de la o noapte la alta și prin urmare sa îți sugereze când ceva e in neregula.
Variatia aia de temperatura la nivel de incheietura, o poti avea si cand muncesti in soare si apoi intrii incas asi bagi mana in apa. Adica...la soare poti avea si 35 de grade acolo, cu transpiratie , si cand te speli pe mani poate scadea la 25 de gradepoate mai putin...asta ce inseamna ca esti bolnav?

testme26082018

testme26082018

Junior Member

• Grup: Junior Members

View Postparabellum, on 09 septembrie 2022 - 02:11, said:

Si totusi parca Apple are procesorul cel mai rapid in telefoane.

Iar procesoarele M1/M2 sunt destul de inovatoare.
M1 Ultra careva?
Bine punctat.

manic_user

manic_user

Slightly Older Member

Cei care tot blamați senzorul de temperatură al smartwatch-urilor, voi nu ați auzit nimic despre progres?

dtancu

dtancu

Senior Member

View Postcuculea, on 09 septembrie 2022 - 13:14, said:

Variatia aia de temperatura la nivel de incheietura, o poti avea si cand muncesti in soare si apoi intrii incas asi bagi mana in apa. Adica...la soare poti avea si 35 de grade acolo, cu transpiratie , si cand te speli pe mani poate scadea la 25 de gradepoate mai putin...asta ce inseamna ca esti bolnav?

Motiv pentru care măsoară doar noaptea. Toate device-urile care au asa ceva iau in considerație doar măsurătorile făcute in timp ce dormi; Oura ring e la fel, Samsung la Galaxy 5 când îl va activa la fel au anunțat ca va funcționa.

Edited by dtancu, 09 September 2022 - 13:56.

RaySefo

RaySefo

Senior Member

View Postmanic_user, on 09 septembrie 2022 - 13:32, said:

Cei care tot blamați senzorul de temperatură al smartwatch-urilor, voi nu ați auzit nimic despre progres?

Nu il blameaza nimeni, doar ca sunt pe alte ceasuri de mult timp, iar apple face atata caz de zici ca ei l-au inventat.

Iar sa te lauzi ca pe modelul ultra tine bateria 36 ore la utilizare normala mi se pare de-a dreptul gretos

Edited by RaySefo, 09 September 2022 - 17:15.

manic_user

manic_user

Slightly Older Member

Ai perfectă dreptate, eu făceam referire doar la cei care declară inutilă măsurarea temperaturii la nivelul încheieturii mâinii, indiferent de brand.

Edited by manic_user, 09 September 2022 - 17:32.

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

View PostRaySefo, on 09 septembrie 2022 - 17:12, said:

Nu il blameaza nimeni, doar ca sunt pe alte ceasuri de mult timp, iar apple face atata caz de zici ca ei l-au inventat.

Iar sa te lauzi ca pe modelul ultra tine bateria 36 ore la utilizare normala mi se pare de-a dreptul gretos
Doar 36 ore, stai ce? Ce înseamnă utilizare normală, mai exact? Presupun că nu cu totul on, apeluri și workout cu GPS non-stop. Zicea cineva că pe workout și cu GPS on, nu duce AW 8, mai mult de 10-12 ore, deci nu știu ce zic ăștia că e bun și la un maraton.
Până și Samsung, cu noul Watch 5 Pro, au rezolvat problema autonomiei, în mare, ceasul ține și 3-4, poate și 5 zile, nici menajat la maxim, dar nici forjat 100%. Bine, nici GW 4 nu e chiar așa rău în privința autonomiei, cel puțin în urma ultimului update, la noua versiune OneUI, care a îmbunătățit autonomia.

Apple a rămas încă la stadiul de vânzări de gogoși, cum e funcția SOS, care e momentan valabilă doar în State și Canada. Halal de soft watchOS optimizat, dacă bateria tot praf e.

Edited by Vlad_22, 09 September 2022 - 18:16.

dtancu

dtancu

Senior Member

Stai liniștit, Galaxy Watch Pro 5 cu AOD ma tine cam 48 ore, nu 5 zile. Singurele care țin intr-adevăr wow sunt Garmin-urile.

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

Păi AOD-ul poate fi dezactivat, la o adică. Nu e must-have cât timp la o rotire a încheieturii, apăsare de ecran sau pe buton poți vedea ora, notificări și alte cele. AOD-ul la fețele oficiale de ceas Samsung, sunt aceleași fețe dar cu pixeli stinși.

Edited by Vlad_22, 09 September 2022 - 19:09.

manic_user

manic_user

Slightly Older Member

View Postdtancu, on 09 septembrie 2022 - 18:51, said:

Stai liniștit, Galaxy Watch Pro 5 cu AOD ma tine cam 48 ore, nu 5 zile. Singurele care țin intr-adevăr wow sunt Garmin-urile.
Eu sunt mulțumit și de cele 12-14 zile de funcționare ale ceasului meu Huawei, cu o singură încărcare completă.

OClaudiu

OClaudiu

Senior Member

Revin și cu întrebarea mea : ce înseamnă diferență de performanta intre Apple watch SE prima generație și a doua generație de pana la 20%? Unde se observa acest aspect ?

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

Doar marketing...

Bvdan2016

Bvdan2016

Senior Member

M-a bate gândul sa cumpăr un Apple watch starlight 45 mm și întrebarea mea este dacă știți in anii trecuți ce magazine  au stat mai bine la stocuri inclusiv la precomandă , e vorba de iSTYLE sau eMAG .
La cine am cele mai mari șanse oare sa îl găsesc și in magazin in brasov , La eMAG sau la iSTYLE ?
Asta dacă are cineva experiența sau a urmărit la lansare stocurile Apple watch .

Edited by Bvdan2016, 11 September 2022 - 09:34.

parabellum

parabellum

Senior Member

Pana la urma am comandat un Ultra, sper sa nu fie prea gigantic si sa-mi para rau.

MMVVDD

MMVVDD

Active Member

• Grup: Members

View Postboy4ever, on 09 septembrie 2022 - 10:13, said:

Să mori tu că nu ai un termometru în casă, dar mai ales că nu știi cănd ai temperatură... rău ai ajuns, ți-a zice ceasul că ești răcit și ai febră

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate