![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Apple Watch 8 / SE 2nd Gen

Posted 09 September 2022 - 09:28

Cu alte cuvinte, daca vrei sa fii salvat si tii la viata ta, iti trebuie neaparat un watch 8 cu SOS Din punctul meu de vedere e prea mare, asa ca zic pas la ultra, dar posibil sa ma aleg cu un 8 de 45 mm (sau poate varianta mai mica, trebuie sa merg in magazin sa vad cum imi sta pe mana). |
Posted 09 September 2022 - 10:13

@cuculea, ar fi util senzorul de temperatura sa-mi spuna cand sunt bolnav. Eu am avut odata temperatura si mi-am dat seama cam tarziu.
|
Posted 09 September 2022 - 12:45

Exact pt asta e senzorul ăla, vezi Oura de exemplu. Nu e că sa îți ia temperatura că un termometru cu precizie clinica, e ca sa îți dea variațiile de la o noapte la alta și prin urmare sa îți sugereze când ceva e in neregula.
Edited by dtancu, 09 September 2022 - 12:45. |
Posted 09 September 2022 - 13:14

@cuculea, ar fi util senzorul de temperatura sa-mi spuna cand sunt bolnav. Eu am avut odata temperatura si mi-am dat seama cam tarziu. Dar ma rog, daca pe tine te incanta senzorul ala de temperatura si daca tu crezi ca iti e utila temperatura aia de la incheierura...go ahead.
Exact pt asta e senzorul ăla, vezi Oura de exemplu. Nu e că sa îți ia temperatura că un termometru cu precizie clinica, e ca sa îți dea variațiile de la o noapte la alta și prin urmare sa îți sugereze când ceva e in neregula. |
Posted 09 September 2022 - 13:18

Posted 09 September 2022 - 13:32

Cei care tot blamați senzorul de temperatură al smartwatch-urilor, voi nu ați auzit nimic despre progres?
|
Posted 09 September 2022 - 13:54

Variatia aia de temperatura la nivel de incheietura, o poti avea si cand muncesti in soare si apoi intrii incas asi bagi mana in apa. Adica...la soare poti avea si 35 de grade acolo, cu transpiratie , si cand te speli pe mani poate scadea la 25 de gradepoate mai putin...asta ce inseamna ca esti bolnav? Motiv pentru care măsoară doar noaptea. Toate device-urile care au asa ceva iau in considerație doar măsurătorile făcute in timp ce dormi; Oura ring e la fel, Samsung la Galaxy 5 când îl va activa la fel au anunțat ca va funcționa. Edited by dtancu, 09 September 2022 - 13:56. |
Posted 09 September 2022 - 17:12

Cei care tot blamați senzorul de temperatură al smartwatch-urilor, voi nu ați auzit nimic despre progres? Nu il blameaza nimeni, doar ca sunt pe alte ceasuri de mult timp, iar apple face atata caz de zici ca ei l-au inventat. Iar sa te lauzi ca pe modelul ultra tine bateria 36 ore la utilizare normala mi se pare de-a dreptul gretos Edited by RaySefo, 09 September 2022 - 17:15. |
Posted 09 September 2022 - 17:31

Ai perfectă dreptate, eu făceam referire doar la cei care declară inutilă măsurarea temperaturii la nivelul încheieturii mâinii, indiferent de brand.
Edited by manic_user, 09 September 2022 - 17:32. |
Posted 09 September 2022 - 18:15

Nu il blameaza nimeni, doar ca sunt pe alte ceasuri de mult timp, iar apple face atata caz de zici ca ei l-au inventat. Iar sa te lauzi ca pe modelul ultra tine bateria 36 ore la utilizare normala mi se pare de-a dreptul gretos Până și Samsung, cu noul Watch 5 Pro, au rezolvat problema autonomiei, în mare, ceasul ține și 3-4, poate și 5 zile, nici menajat la maxim, dar nici forjat 100%. Bine, nici GW 4 nu e chiar așa rău în privința autonomiei, cel puțin în urma ultimului update, la noua versiune OneUI, care a îmbunătățit autonomia. Apple a rămas încă la stadiul de vânzări de gogoși, cum e funcția SOS, care e momentan valabilă doar în State și Canada. Halal de soft watchOS optimizat, dacă bateria tot praf e. Edited by Vlad_22, 09 September 2022 - 18:16. |
|
Posted 09 September 2022 - 18:51

Stai liniștit, Galaxy Watch Pro 5 cu AOD ma tine cam 48 ore, nu 5 zile. Singurele care țin intr-adevăr wow sunt Garmin-urile.
|
Posted 09 September 2022 - 19:08

Păi AOD-ul poate fi dezactivat, la o adică. Nu e must-have cât timp la o rotire a încheieturii, apăsare de ecran sau pe buton poți vedea ora, notificări și alte cele. AOD-ul la fețele oficiale de ceas Samsung, sunt aceleași fețe dar cu pixeli stinși.
Edited by Vlad_22, 09 September 2022 - 19:09. |
Posted 09 September 2022 - 20:01

Posted 10 September 2022 - 00:20

Revin și cu întrebarea mea : ce înseamnă diferență de performanta intre Apple watch SE prima generație și a doua generație de pana la 20%? Unde se observa acest aspect ?
|
Posted 11 September 2022 - 09:32

M-a bate gândul sa cumpăr un Apple watch starlight 45 mm și întrebarea mea este dacă știți in anii trecuți ce magazine au stat mai bine la stocuri inclusiv la precomandă , e vorba de iSTYLE sau eMAG .
La cine am cele mai mari șanse oare sa îl găsesc și in magazin in brasov , La eMAG sau la iSTYLE ? Asta dacă are cineva experiența sau a urmărit la lansare stocurile Apple watch . Edited by Bvdan2016, 11 September 2022 - 09:34. |
Posted 11 September 2022 - 11:18

Pana la urma am comandat un Ultra, sper sa nu fie prea gigantic si sa-mi para rau.
|
Posted 11 September 2022 - 14:07

@cuculea, ar fi util senzorul de temperatura sa-mi spuna cand sunt bolnav. Eu am avut odata temperatura si mi-am dat seama cam tarziu. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users