Metrici site ReparCentrala.ro
Last Updated: Nov 19 2022 23:13, Started by
farcasgelupuncteu
, Sep 03 2022 13:54
·
2

Posted 03 September 2022 - 13:54

Tocmai am terminat site-ul https://www.reparcentrala.ro (instalare și service centrale termice pe București-Ilfov),dar nu sunt extrem de mulțumit de câțiva metrici.
Am folosit LiteSpeed Cache, shared hosting Hosterion, tema GeneratePress Premium, am optimizat cât am putut și am știut eu de bine imaginile,
Nu este rău, dar nici nu sunt extrem de mulțumit, mie-mi place mereu "să strâng șuruburile" la site-uri, un mare defect de-al meu. ![]() Edited by farcasgelupuncteu, 03 September 2022 - 13:59. |
Posted 03 September 2022 - 16:08

Pune imaginea aia la rezolutie mai mica, iti trebuie ceva 540x300 si nu mai ai nevoie de niciun lazyload.
Mareste fontul pentru mobil, o sa-ti dea si searchconsole eroare la un moment dat. |
Posted 03 September 2022 - 16:18

Ai numai 24 de fisiere CSS si 21 de biblioteci Javascript ca sa afisezi 5 sectiuni de text. Daca nu dublezi imediat numarul lor si apoi sa faci site-ul si in Angular/Vue/React cu un API in spate, eu zic sa te lasi de meserie.
Nu de alta dar ne strici noua piata. Pai pentru o pagina cu 3 sectiuni cu text si o imagine noi cerem cel putin 6 luni de consultanta si 6 luni de implementare, minim 150.000 de euro. |
Posted 19 November 2022 - 23:10

Scuze. Sunt conștient că nu este o minune, mă gândesc că nu sunt eu "cel mai ascuțit creion din penar".
![]() Totuși, așa rău cum l-am făcut, este deja pe prima pagină Google (dar poate mă înșel) și l-am și vândut de mult. Oricum, noul proprietar l-a modificat cum a vrut el. Acum îmi încerc norocul cu https://www.reparatortv.ro (reparatii televizoare Bucuresti-Ilfov), poate urcă pe Google tot la fel de repede. |
Posted 19 November 2022 - 23:13

....mie-mi place mereu "să strâng șuruburile" la site-uri, un mare defect de-al meu. ![]() Toate CMS-urile astea gratuite cred ca irosesc 80% din energia data-centerelor lumii fix degeaba Edited by radu103, 19 November 2022 - 23:15. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users