Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE
 Va rog recomandati echipa serioa...

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 Amenda in Lipsa ?

Acoperire gol extrior intre termo...

Intreprindere individuala fara ac...

Marci Biciclete - recomandari
 Lipsa Tensiune pe o Faza, bransam...

Recomandare bicicleta copil 5 ani.

Recomandare kit automat acces usa

Stimulente AJOFM
 

Care sunt beneficiile angajarii in armata?

* - - - - 2 votes
  • Please log in to reply
53 replies to this topic

#19
Marlboro_Red

Marlboro_Red

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 14.08.2020

View Postadip1962, on 02 septembrie 2022 - 12:17, said:

Ca in orice sistem militarizat, nu exista beneficii. Sau exista doar pentru unii...
Nu vei mai iesi la 55 de ani la pensie. Ai un salariu fix si este posibil sa nu te dea nimeni afara (daca nu faci prostii). Poti muri la orice antrenament. Daca incepe un razboi, vei constata cu cati ani dotarea tarii si mentalitatea sefilor e in urma si... vei muri pentru patrie si popor. Poate numele tau va fi pomenit o data sau de 2 ori...
Dupa ai norocul sa iesi la pensie vei vedea cum unii mai prosti ca tine se joaca cu pensia ta de serviciu numind-o pensie speciala. Apoi pentru ca in statul roman sunt multi speciali, altii care nu au fost in armata vor avea pensii mai mari ca tine. Speciale. Cand pensiile astora vor devenii prea mari, pensia ta va fi taiata ca e... speciala. Ale lor, nicidecum.
Asta sunt avantajele de a fi militar. Taci si inghiti.
Altfel e bine sa ai un pasaport valabil, o rezerva de bani si combustibil. Sti tu de ce.
Stiu ca armata in Romania e intr-un stadiu absolut penibil,dar vreau sa stii daca sunt beneficii ca in armata SUA,spre exemplu "G.I. bill" unde statul iti plateste pentru facultate ori banii care ii primesti dupa ce ti-sa terminat contractul chiar daca nu ai facut 20 de ani,chiar daca ai facut si 4 ani esti compensat cu ceva e chiar bun pentru soldatul de rand(american)
Iar despre problema cu pasaport valabil si restul e asa,nimeni din familie inafara de tata nu a avut pasaport.Recent un cretin cu un cazan bmw din ani 90(nu am fost eu present la accident dar asta mi-a spus mama) nu era atent la drum in viraj si a intrat in masina parintilor mei dirijand-o intr-un sant,cand ai mei au iesit din masina respectivul cu masina busita cum e a disparut iar ai mei teferi au ramas cu masina vai de capul ei asigurarea chiar si dupa 3 saptamani nu a facut nimica.Iar despre rezerve bani o am chiar eu si parintii se imprumuta mereu de la mine(fara sa stiu eu iar nici cu voia mea) pentru ca sa plateasca intretinerea,indexul,cumparaturile,etc chiar daca au un cont bancar perfect functional cu bani in el.Daca imi dau eu seama ca imi lipsesc bani le reclamez si dupa mi se spune sa nu fiu nesimtit plus ca a da am uitat sa iti spunem si ca tii voi da cand ajungem la banca.
Pentru ce as avea nevoie de astea 3 lucruri?

#20
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,942
  • Înscris: 15.04.2019

View PostFC72, on 02 septembrie 2022 - 14:05, said:

Salariu este peste media pe economie, pensia la fel, pentru un simplu specialist, nu ofiter cu grade si functii unde se schimba povestea.Varsta de pensionare este 45 ani [...]
Minim 47 cf. Legii 223 / 2015.

View Postadip1962, on 02 septembrie 2022 - 12:17, said:

Nu vei mai iesi la 55 de ani la pensie.
Varsta de pensionare la civili - barbati - este 65 de ani. Relativ putini au perioade in grupa I sau II de munca.

#21
Marlboro_Red

Marlboro_Red

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 14.08.2020

View PostFC72, on 02 septembrie 2022 - 14:05, said:

Omiti ce este cel mai important, in armata nu te duci ca la un simplu job cu avantaje si dezavantaje.
In primul rand trebuie sa existe posturi disponibile apoi trebuie sa treci examene fizice si intelectuale daca aplici.Adica nu e suficient sa vrei si si gata esti militar.
Apoi ca militar trebuie sa faci instructie deobicei epuizanta, supra-solicitanta daca nu ai aptitudini fizice, vointa, rabdare si capacitate de efort, uita de asta.
Nici partea intelectuala nu este zero, trebuie sa faci specializare pe un domeniu unde trebuie sa poti invata ce este necesar, de exemplu de la limbi straine pana la operare pe sisteme mecanice sau date.

Trebuie sa poti accepta orice ordin neconditionat chiar daca este in bataie de joc sau umilitor si cum se spune esti la dispozitie permanent, nu poti spune, piua nu ma mai joc.
Salariu este peste media pe economie, pensia la fel, pentru un simplu specialist, nu ofiter cu grade si functii unde se schimba povestea.Varsta de pensionare este 45 ani dar poti obtine si alte avantaje de exemplu cei care au fost in Afganistan au o renta viagera de 1000 lei lunar, indiferent de alte venituri.Misiunile in afara tarii se platesc separat pe langa salariu.
In principiu daca vrei sa faci cariera si sa avansezi este un domeniu avantajos dar repet iti trebuie o anumite abilitati si atitudine nu este un job pentru oricine, nu este ca in fabrica de cuie sau la biroul unei multinationale.
Eu stiu deja ce vreau sa fiu,doar caut alternative sa vad ce as putea face daca ce vreau sa fac nu imi merge.Eu vreau sa termin liceul,iau bacul cu nota la romana preferabil peste 7 si sa imi iau diploma de tehnician instalatii electrice iar dupa sa intru la UPB pe sectia de inginerie electrica si sa devin inginer electric.
Dar ca sa vad alternative mai intai vreau sa stiu ce ofera,ca sa vad daca merita efortul,riscul sau nu.

#22
Marlboro_Red

Marlboro_Red

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 14.08.2020

View PostLukRo, on 02 septembrie 2022 - 12:52, said:

Din pacate nu toti au o copilarie senina si sa aiba onoarea de a face parte din patrula gramaticala pe Softpedia.

Ma doare sufletul sa vad un copil speriat de implinirea varstei de 18 ani, ca l-au amenintat parintii ca il dau afara. Sa stii ca amenintarile fac parte din arsenalul educational pentru copiii care au depasit varsta palmei la fund. Nu inseamna ca se indeplinesc.. dar nici nu as testa determinarea parintelui.

Altfel spus, majoritatea copiilor de abia asteapta sa faca 18 ani, sa devina 'independenti'. Dar nu fug in catanie, ci iau ziarul/websiteul si isi cauta job si chirie.

In locul tau, as cauta ceva mai putin drastic decat armata si as lua repede carnetul de sofer de camion.
Pot sa scriu o carte despre astfel de lucruri ce au facut parintii ce m-au facut pe mine sa ma simt nedreptatit.Spre exemplu cand aveam 3 ani m-am cacat pe covorul din sufragerie deoarece olita era in baie iar baia era ocupata,cand a iesit mama din baie sa vada ce am facut m-a bagat cu fata in rahat cu aprobarea lui taicamiu chiar si cu zbieratele mele sa nu faca si ca mica putere in mainile mele comparativ cu alea 100+kg a lui maicamea.Totusi nu stiu cum m-ar ajuta sa scriu o carte despre asa ceva,ar fi pur si simplu o risipa de timp.
Un motiv de ingrozire a faptului ca implinesc 18 ani este ca dupa ziua trista cand voi avea majoratul voi putea fi recrutat fortat in armata in caz de razboi,cel mai probabil carne de tun chiar daca nu ma potrivesc deloc in pantofii unui infanterist.
Iar un alt motiv ar fi ca dupa aceasta varsta sansele mele sa gasesc o virgina se duc spre valori negative,da pai o virgina care sa arate ca nu a trait sub pod toata viata ei,speriind copii?
Chiar daca legal poate nu sunt pedepsit social voi fi injurat si exclus de nebuni care cred ca un tip de 18 ani cu o fata de 17 ani in curand 18 e pedofilie,urasc cu toata inima tontii astia care cred asta.
Iar nu am mai fost zgariat cu ungiile lu maicamea ori strangulat de taicamiu de cand am avut 15-16 ani si am facut clar faptul ca ripostez deoarece legea asta e biblica "Dinte pentru dinte,Os pentru os" Chiar si inainte au fost aceste amenintari cacamaca care stiam ca legal nu ma pot da afara si nici ca nu o vor face deoarece pot ajunge in inchisoare dar de la 18 ani chiar e posibila aceasta actiune chiar daca abia la 19 ani termin clasa a 12 cu o lipsta totala de repetente ori corijente inca din clasa 1.

Eu greu pot obtine chirie deoarece in constanta cea mai mica chirie pe care am vazut-o este 250 euro,pentru o cutie de chibrite comunista cu toalete si dusuri la comun intr-un fost camin muncitoresc in timp ce marea majoritate a chiriilor pentru garsoniere sunt de la 350 euro in sus.
Eu termin liceul ca tehnician in instalatii electrice(electronist si electrician),cum ma poate ajuta meseria de camionagiu? (la asta cred ca te referi prin permisul de conducere pentru camion),oare este potrivita pentru situatia educationala a mea?

#23
zile_san

zile_san

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,665
  • Înscris: 10.10.2011
baiatu' , ai probleme grave. da grave

#24
LukRo

LukRo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,849
  • Înscris: 23.10.2015
Ti-as recomanda sa iti faci ordine in ganduri si sa te linistesti. Nu te recruteaza nimeni cu forta si virgine nu mai sunt de la 14 ani. Si nu intra nimeni la inchisoare, eventual este decazut din drepturile parintesti.

Meseria de sofer este una dintre putinele meserii relativ usoare care nu necesita diplome. Este foarte bine ca ajungi electrician, nu ai mentionat asta. Ai spus ca fugi in armata, ca solutie de urgenta.

Eu cred ca aveti in familie si o problema de comunicare. Tu spui ca inveti bine dar parintii spun ca esti golan si ameninta ca te da afara. Daca este cum spui, stai de vorba cu ei, ca un adult ce esti.

Parerea mea este ca tu ai si un anturaj care nu te ajuta, ci dimpotriva... te trage in jos. Trebuie umblat si acolo.

#25
Okta43

Okta43

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 354
  • Înscris: 18.07.2008
Tu esti troll sau ai probleme nasole tare.

Daca te pricepi sa faci instalatii electrice se castiga tare bine. Greu gasesti oameni care sa stie ce fac in astfel de meserie. De obicei apar zugravii care stiu ei cum se face si iti ia casa foc.

Lasa armata si fetele virgine ca nu sunt de tine.

#26
Marlboro_Red

Marlboro_Red

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 14.08.2020

View PostLukRo, on 02 septembrie 2022 - 16:26, said:

Ti-as recomanda sa iti faci ordine in ganduri si sa te linistesti. Nu te recruteaza nimeni cu forta si virgine nu mai sunt de la 14 ani. Si nu intra nimeni la inchisoare, eventual este decazut din drepturile parintesti.

Meseria de sofer este una dintre putinele meserii relativ usoare care nu necesita diplome. Este foarte bine ca ajungi electrician, nu ai mentionat asta. Ai spus ca fugi in armata, ca solutie de urgenta.

Eu cred ca aveti in familie si o problema de comunicare. Tu spui ca inveti bine dar parintii spun ca esti golan si ameninta ca te da afara. Daca este cum spui, stai de vorba cu ei, ca un adult ce esti.

Parerea mea este ca tu ai si un anturaj care nu te ajuta, ci dimpotriva... te trage in jos. Trebuie umblat si acolo.
Hai sa trag covorul de sub tine,nu am niciun anturaj! N-am avut si nici n-am prieteni,maicamea ma judeca dupa colegi ca ea crede ca "m-au schimbat" aia,cand eu sunt exact la fel doar ca mult mai slab inca totusi nu destul de slab de la 70kg la 60kg(cantarit azi).Eu pur si simplu cer compensatie pentru toata salahoreala care am facut-o recent,pe care am primit dar poti spune ca am fost platit in arahide mai degraba decat in bani iar ea crede ca m-au schimbat.Poate mi-a schimbat atitutidea fata de munca si de zgarcenia lor,cand colegii intr-o situatie mult mai proasta financiara le sunt dati bani asa ca transforma oxigen in co2 de la parinti iar mie nici macar nu mi s-a dat alocatia pana acuma si abia un 10-30 lei de ziua mea si craciun care in trecut se duceau pe rechizite si uniforma aia infernala,camasa din poliester,blugi din poliester si niste tenesi la 50 de lei cand stiu clar ca mi se puteau lua haine din materiale mult mai bune si care nu imi dadeau mancarimi care puteau fi luate din banii lor si ramaneam si eu cu ceva cacamaca sa imi iau si eu niste rechizite bune nu ce jafuri am primit,sau niste pantofi de piele ca doar acuma recent luati din bani mei am luat,deoarece ultimi 4 ani nu am crescut in inaltime ba chiar am scazut in latime nu asa de mult cum spune maicamea ca cica arat nesanatos infometat si mananc prea putin.Hainele largi de atunci sunt tot largi iar cele strimte acum le pot purta.
Acuma nu ma recruteaza nimeni cu forta dar tineretea e mare iar pana la 45 de ani sunt muuulti ani,recrutarea fortata acuma nu ma influenteaza dar peste 11 luni ma va influenta car si pentru aia 27 e ani ramasi.
Iar cu chestia cu virgine e ca nu sunt un frustat sexual,nu am nevoie de pornografie ori contact sexual,mie bine si asa.Problema e ca vreau familie.
Eu is singurul mostenitor(sub 45 de ani) al numelui familiei iar eu vreau sa scap de aceasta situatie de minim 2 generatii in care numai un singur barbat a fost nascut per generatie,iar daca s-a mai nascut au fost exclusiv fete.Eu nu ma voi injosi sa am sex ori sa ma asociez(cel putin daca stiu) cu o nonvirgina,mai bine mor asa decat sa ma injosesc."Si-a bagat altu madularu in tine? Problema lui esti atunci" este argumentul meu,nu vreau sex pana cand nu ma marit si cer asta la cea mai mare importanta posibila,nu vreau una folosita,ofilita,una care este mai folosita decat clanta,mai bine mor virgin! nefiind atins ori atingand alta femeie inafara de cele din familie,iar sa nu fie confuzie atins adica orice contact fizic,iar cele din familie(mama,bunica,matusa) doar m-au imbratisat de cateva ori(nu altceva),eu neintelegand de ce asa ceva era necesar mie nu imi place,parca sunt legat cu funia cand sunt imbratisat.
Sa fug in armata in caz ca cine stie sunt dat afara chiar in timpul liceului ori daca vreun cutremur ori altceva darama mormanul de cutii de chibrite numit bloc.Cine imi va asigura cazarea daca astea doua cazuri se intampla? Eu cred ca nimeni,asadar trebuie sa ma gandesc la o varianta ideal variante la ce e de facut in cel mai rau caz.Daca se poate ivi,se va ivi,spun eu.
Da,voi devenii electrician peste 2 ani scolari dupa ce sustin examenul de bac si dau probleme practice pentru diploma tehnica,pana atunci e drum lung.
Eu sunt calm dar cat timp nu am o alternativa sau un raspuns la un potential pericol nu pot sta relaxat.

#27
lucianburjuiul

lucianburjuiul

    Unserious member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,601
  • Înscris: 12.06.2010
Eu zic ca ai doua variante la indemana, imediat ce implinesti 18 ani
1. Legiunea straina - faci un drum in Franta, te descurci pana acolo
2. Legiunea Internationala - asta e in Ucraina, desi nu sunt sigur ca te-or primi

#28
LukRo

LukRo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,849
  • Înscris: 23.10.2015
Problemele de viata te-au afectat.

Te sfatuiesc sa vizitezi psihologul scolii. Nu e rusine sa ceri un sfat profesionist.

Edited by LukRo, 02 September 2022 - 17:41.


#29
Marlboro_Red

Marlboro_Red

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 14.08.2020

View PostLukRo, on 02 septembrie 2022 - 17:40, said:

Problemele de viata te-au afectat.

Te sfatuiesc sa vizitezi psihologul scolii. Nu e rusine sa ceri un sfat profesionist.
Nu am nevoie de niciun psiholog,experientele din viata m-au format si chiar sunt recunoscator pentru asta,ca m-a invatat multe lucruri folositoare care alti ori de la 35 de ani in sus invata ori niciodata nu le invata.
Eu am intrebat de avantajele angajarii in armata sa stiu ce ofera ei ca sa stiu de o alternativa,greseala mea e ca am facut postul prea stufos si am spus prea multe informatii (ca sa nu se poata lua de mine deoarece oameni interpreteaza lucrurile gresit intentionat si neintentionat),iar oamenii au atacat aceea informatie ci nu subiectul acestui fir,care este o curiozitate de a mea deoarece imi place sa planuiesc in timp nu pe moment unde pot face greseli din cauza informatiilor false puse acolo din nestiinta ori cu intentie.

View Postlucianburjuiul, on 02 septembrie 2022 - 17:23, said:

Eu zic ca ai doua variante la indemana, imediat ce implinesti 18 ani
1. Legiunea straina - faci un drum in Franta, te descurci pana acolo
2. Legiunea Internationala - asta e in Ucraina, desi nu sunt sigur ca te-or primi

Stiam de aste doua legiuni,dar am facut firul doar pentru armata romana ca pentru celelalte trebuie sa plec din tara cea ce eu abia am plecat din oras de cateva ori si mai rar din provincia Dobrogea,plus diverse vaccinuri sau teste pe care eu nu sunt supus sa le fac,in special in franta.
Doar vreau sa stiu oferta armatei romane sa vad ce,cum,cand si de ce fac.


#30
wertyck

wertyck

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,478
  • Înscris: 13.03.2005
Începe de aici, dacă ești interesat de armată https://www.recrutaremapn.ro/



#31
Marlboro_Red

Marlboro_Red

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 14.08.2020

View PostOkta43, on 02 septembrie 2022 - 16:38, said:

Tu esti troll sau ai probleme nasole tare.

Daca te pricepi sa faci instalatii electrice se castiga tare bine. Greu gasesti oameni care sa stie ce fac in astfel de meserie. De obicei apar zugravii care stiu ei cum se face si iti ia casa foc.

Lasa armata si fetele virgine ca nu sunt de tine.
Nu sunt troll.

Este clar ca ma pricep cel mai mult din toata clasa la instalatiile electrice,dar asta nu spune mult.
In clasa a 9a in limitata practica care am avut-o am lipit fire de cupru(conductoare) impreuna,prin mai multe metode.
Prima metoda,cap la cap,am dezizolat capetele firelor si le-am lipit cat de bine am putut eu cu ciocanul de lipit care mi l-au dat parintii(era pentru electronica mai fina nu pentru fire,asa ca greu am lipit ca ma ardeam in continuu la maini si aveam mainile arse de plasticul acela incalzit de pe fire deoarece trebuia sa le tin pe amandoua impreuna si cu o a magica treia mana sa le lipesc impreuna,asa v-a fi si la celelalte lipituri).
A doua metoda,lipitura pe laterala
Dezizolezi 1cm din fiecare fir si le lipesti impreuna,sa fie aliniate,sa arate bine,frumos si sa fie firele cat se poate de apropiate,sa fie contact intre ele
Iar a treia metoda lipitura cu fludor a 3 fire rasucite impreuna
Dezizolezi 3cm din fiecare fir si le rasucesti mai intai pe toate cu patentul,cat se poate de aproape si strans,iar cand toate varfurile sunt stranse bine de tot de nu se misca si e contact maxim,le lipesti cu fludor pe toate,sa intre fludor in orice crapatura.
Cu toate ca ce unelte am avut eu erau clar nepotrivite(ciocanul de lipit) sau lipseau(manusi,care acasa aveam numai de gradinarit din plastic) am luat 8,cea mai mare nota din toata clasa.
In practica din sem 1 si 2 din clasa a 10a,am luat numai 10 deoarece de data asta a fost nevoie de un ledcon mai fin,ceva ce eu aveam si diverse piese electronice care puteau fi obtinute de la un magazin cu electronice.
Eu cel putin motivat sunt,deoarece spre exemplu noi doi folosim dispozitive pentru a comunica iar acele dispozitive folosesc electricitate.Electricitatea este necesara ca societatea moderna sa functioneze,iar cineva trebuie sa produca,transporte si menajeze electricitatea sa ajuga spre exemplu la tine in casa,iar unul din acei oameni care se ocupa cu asta vreau sa fiu eu.
Vreau sa continui cu partea de inginerie electrica.
Partea proasta e ca acasa in cutia asta de chibrite nu am unde sa "invat acasa" aceasta meserie chiar daca as vrea sau macar sa imi mai imbunatatesc tehnica.
Iar alta parte proasta e unde imi gasesc slujba care plateste mai mult de salariul minim in acest domeniu? Anunturi publice am vazut numai pentru paznici,femei de serviciu si chelnerite(nu chelneri),din pacate nu pentru meseriasi.
Am facut acest fir ca sa stiu care este oferta armatei pentru un recrut,nu ca m-ar tenta sa ma alatur dar macar sa stiu alte oferte,sa ma informez.
Iar de ce sa nu fie fetele virgine pentru mine? Ca nu-s rrom borat de 38 de ani cu dacie logan ruginita? Eu inca sunt virgin si nu am nici o intentie sa schimb acest lucru despre mine pana cand ma casatoresc.Eu nu tolerez nonvirgine,folosite,ofilite,mai uzate decat clanta.Nu am nici nevoie de contact sexual si nici de pornografie(am mentionat sa nu fiu acuzat de labagie)

#32
LukRo

LukRo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,849
  • Înscris: 23.10.2015
Ca sfat de viata de la un om batran, ca vad ca te macina lipsa sexului: renunta la ideile astea mormone, esti in secolul nepotrivit.

Gaseste o fata experimentata sa te invete cum stau lucrurile.

#33
Marlboro_Red

Marlboro_Red

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 14.08.2020

View PostLukRo, on 02 septembrie 2022 - 20:30, said:

Ca sfat de viata de la un om batran, ca vad ca te macina lipsa sexului: renunta la ideile astea mormone, esti in secolul nepotrivit.

Gaseste o fata experimentata sa te invete cum stau lucrurile.
Nu ma macina lipsa sexului feminin deoarece stiu ca >99% sunt gunoi uman care imi cauzeaza numai probleme si nu ma ajuta cu nimica,absolut nimica.
Am fost singur pana acuma si nu ma deranjeaza sa raman in continuare singur.
Nu am nevoie de contact sexual,am spus asta si in postul de dinainte,nici de pornografie.
Eu vreau sa am sex exclusiv cu fata pe care o marit,fata care obligatoriu va fi virgina,altfel nu ma marit sa iau resturile altui barbat,sa ma injosesc.

#34
radu103

radu103

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,402
  • Înscris: 15.11.2003
Un beneficiu actual : "vise" frumoase cu Putin in fiecare seara

View PostAlexNAC04, on 02 septembrie 2022 - 21:00, said:

Eu vreau sa am sex exclusiv cu fata pe care o marit,fata care obligatoriu va fi virgina,altfel nu ma marit sa iau resturile altui barbat,sa ma injosesc.
Femeile se marita si barbatii se insoara...
Esti vai steaua ta...
Am scris "ca-n armata" poate asa intelegi

#35
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,942
  • Înscris: 15.04.2019
Daca nu-i troll as spune ca ne-a conturat clar profilul unui viitor serial. Killer.

#36
horhescu

horhescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,594
  • Înscris: 14.05.2018

View PostAlexNAC04, on 02 septembrie 2022 - 21:00, said:

Nu ma macina lipsa sexului feminin deoarece stiu ca >99% sunt gunoi uman care imi cauzeaza numai probleme si nu ma ajuta cu nimica,absolut nimica.


cine te-a mintit asa de tare? e clar ca ai luat-o aiurea in papusoi

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate