Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare kit automat acces usa

[email][nvidia] Your GeForce NOW ...

Site nesigur

Baghetele ornamentale intre foile...
 O recomandare pentru o camera ful...

Pareri magazin online quickmobile?

Unde gasesc banane albastre?

Despre compania de aministrare Sq...
 Durere taietura deget dupa 2 luni

Dalți gravare lemn

Didgeridoo

Motorola Edge 50 Ultra
 Gaura perete apartament cu evitar...

Orientare antena prime focus

Problema conectare mail yahoo

comisioane asociatie proprietari
 

Unde sa ma mut de la Digi? (internet fix)

* * * - - 5 votes
  • Please log in to reply
57 replies to this topic

#19
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,446
  • Înscris: 03.04.2007
Pe principiul asta,  va recomand sa va schimbați singuri contorul de apa/gaz/curent

#20
routerboard71

routerboard71

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 465
  • Înscris: 31.12.2021
"Ai ftth la Vodafone persoana fizica? Io încă nu am auzit că au așa ceva"?
Nu, am FTTB persoana fizica! Abonamentul de 1gbps cu fibra optica si nod optic la casa scarii. Lucrare noua facuta de VDF anul asta pe 14 februarie. Cauta pe aria dedicata ca am si poze si descriere. Vezi pe "Internet Gigabit de la Vodafone". Deruleaza pana pe data mai sus mentionata si ai sa vezi lucrarea si dupa alte dupa saptamani parca, m-am abonat si eu la 1gbps.
De pe el iti scriu! Vodafone FIBRA.

#21
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,660
  • Înscris: 23.10.2006
Internetul de la Orange momentan doar suna bine, 1800... Ca nu au si echipament sa il furnizeze, pe cablu ai doar 1000. Daca ai echipamente wireless pe standardul AX, poti obtine un 1600 langa ONT lor. Citeste pe aria dedicata ce si cum. La RDS e simplu, daca ai in bridge echipamentul lor iti poti pune ce doresti dupa el.

Edited by baribalu, 29 August 2022 - 16:58.


#22
narciso

narciso

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 810
  • Înscris: 18.03.2009

View Postrdk, on 29 august 2022 - 15:27, said:

Salut,

Am un echipament vechi care merge execrabil (stau mereu sa il restartez) de la digi si refuza sa il schimbe pe motiv ca se schimba doar daca nu merge. Mi se pare de prost gust ce fac in conditiile in care sunt dispus sa platesc echipamentul nou, interventia si tot ce mai e nevoie.

Vreau internet fix de la altcineva. Am vazut niste oferte bune la Orange -> https://www.orange.ro/love/local
M-ar interesa cel de 2000.

A plecat cineva de la Digi le Orange si a fost multumit?

Tot ce ma intereseaza e sa mearga serviciile pentru care platesc si sa nu stau sa ma rog de ei sa imi rezolve o problema cu lunile.

Multumesc frumos!


#23
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,446
  • Înscris: 03.04.2007
@initiator:
De ce "merge" execrabil acel ONT?
Care sunt parametrii care te-ar mulțumi?
Viteza, partea de wifi, deconectarile...

Nu te mira ca ești tarifat pentru interventii nejustificate.

Da, nejustificate ! Nu ai viteza din contract pe LAN în laptop ?
Sau ce anume contești?

Vezi ca în contul tău digi poți vedea de câte ori a fost deconectat netul dacă a fost...

Cere la tehnic sa iti pună ONT tău în bridge, comanda-ți un router propriu, apoi revi și ne spui dacă mai ai probleme

@routerboard ne mai obosesti mult?
Nu tu erai ala, tot pe alta arie care dădea sfaturi sa nu postam dacă nu avem servicii de la superfibra lu peste?

Fa pași!

#24
Koal

Koal

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,972
  • Înscris: 21.08.2008

View Postrouterboard71, on 29 august 2022 - 16:40, said:

Initiator, crezi ca pe aria asta unde sunt numai "aplaudaci" DIGI, (eu fac exceptie fiindca sunt cu toate serviciile pe Vodafone FIBRA), iti va recomanda cineva altceva?
Ca si cum te-ai duce la reprezentanta Skoda si ai intreba:
- Ce masina sa-mi aleg in afara de Skoda? De unde imi recomandati sa cumpar un Renault, un Peugeot? Ca am vazut eu un Peugeot atractiv? Repet, tu aflandu-te in reprezentanta Skoda!!!
Asa si cu RDS-ul?!

Simpatică replica,
însă chiar și pe aria DIGI reacțiile la problemele de genul acesta sunt juste, nu toți utilizatorii DIGI sunt fanboys, iar pe forumuri apar mai des critici la adresa operatorilor și nu laude.

La urma urmei un consumator/utilizator de servicii de internet are un buget alocat acestui tip de serviciu și dorește să îl cheltuie achiziționând un pachet de servicii de la unul din cei trei mari operatori care oferă acest tip de servicii, sau de la unul din operatorii mai mici cu acoperire locală (câți or mai exista), iar criteriile de selecție sunt: disponibilitatea serviciului și prețul acestuia.
.

#25
geos

geos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,490
  • Înscris: 04.12.2003
Reziliezi contractul, o sa vina sa ia aparatajele, apoi faci din nou contract si o sa ai toate aparatele noi.

#26
solitaryman

solitaryman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 955
  • Înscris: 05.02.2009
Aveti o problema, initiatorul nu a zis o zona geografica aproximativa.. doar ca s-a saturat si vrea sa stie daca concurenta merge mai bine.
Unde?

#27
catalin.t

catalin.t

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 901
  • Înscris: 23.02.2005
Eu sunt unul dintre cei care a trecut de la Digi la Orange (rețeaua proprie, nu prin Telekom), abonament de 1000 în ambele cazuri. Nu am avut probleme tehnice, pur și simplu am avut o ofertă mai bună.

La Digi aveam FTB cu un router propriu. După ce am trecut la Orange mi-au tras fibra în casă și mi-au pus un router cu ONT integrat. Inițial am vrut să fac bridge și să folosesc routerul meu, dar cel primit e excelent! (viteză + stabilitate)

Eu sunt foarte mulțumit așa că am prelungit contractul după ce au trecut primii doi ani.

LE: pe cablu prind cam 930mbps, iar pe wifi vreo 650, indiferent de oră. Nu am observat să meargă mai greu seara

Edited by catalin.t, 29 August 2022 - 17:12.


#28
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,248
  • Înscris: 01.12.2001

View Postrouterboard71, on 29 august 2022 - 16:54, said:

"Ai ftth la Vodafone persoana fizica? Io încă nu am auzit că au așa ceva"?
Nu, am FTTB persoana fizica! Abonamentul de 1gbps cu fibra optica si nod optic la casa scarii. Lucrare noua facuta de VDF anul asta pe 14 februarie. Cauta pe aria dedicata ca am si poze si descriere. Vezi pe "Internet Gigabit de la Vodafone". Deruleaza pana pe data mai sus mentionata si ai sa vezi lucrarea si dupa alte dupa saptamani parca, m-am abonat si eu la 1gbps.
De pe el iti scriu! Vodafone FIBRA.
Da. FTTB nu FTTH. Deci nu ai fibra in apartament.

#29
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,117
  • Înscris: 10.07.2013
Attached File  0 rcs rds fiberlink 1000.jpg   138.94K   106 downloads

Mie imi functioneaza ok Fiberlink 1000 de la Digi. Posted Image

*ONT este setat in mod bridge si folosesc routerul meu...

Edited by xmanyacs77, 29 August 2022 - 18:16.


#30
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,349
  • Înscris: 23.02.2015
Nu vei găsi în România net fix mai bun decât la Digi . Eu viteza camaradului xmaniacs o depășesc  doar din ont.
Cel nou, wifi 6 . Huawei .Fara nici un alt router . Doar pe 5 ghz folosesc și wifi la laptop Nr 2.
Unul pe lan, unul pe wifi, că nu are decât wifi .
Amândouă rulează excelent. Unul pe Windows 10, celălalt pe Windows 11

#31
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,393
  • Înscris: 25.10.2008
pana nu explica care sunt probleme pe care le are, ne dam cu parerea.

View Postgeos, on 29 august 2022 - 17:06, said:

Reziliezi contractul, o sa vina sa ia aparatajele, apoi faci din nou contract si o sa ai toate aparatele noi.

si asteapta cu saptamanile pana vin si il instaleaza.

#32
Maschine

Maschine

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,194
  • Înscris: 26.01.2018

View Postkopilu_198, on 30 august 2022 - 07:36, said:

pana nu explica care sunt probleme pe care le are, ne dam cu parerea.

si asteapta cu saptamanile pana vin si il instaleaza.

Nu stiu voi da eu am asteptat 2-3 zile, cam cat a fost si la tlk/oro cand m-am abonat pe ftth


View Postrouterboard71, on 29 august 2022 - 16:54, said:

"Ai ftth la Vodafone persoana fizica? Io încă nu am auzit că au așa ceva"?
Nu, am FTTB persoana fizica! Abonamentul de 1gbps cu fibra optica si nod optic la casa scarii. Lucrare noua facuta de VDF anul asta pe 14 februarie. Cauta pe aria dedicata ca am si poze si descriere. Vezi pe "Internet Gigabit de la Vodafone". Deruleaza pana pe data mai sus mentionata si ai sa vezi lucrarea si dupa alte dupa saptamani parca, m-am abonat si eu la 1gbps.
De pe el iti scriu! Vodafone FIBRA.
Te rog sa nu mai pui cuvantul fibra, fttb/ftth langa vdf :) ai un docsis3.1 care merge cu 25mbps pe up, deci execrabil pt 2022, cam atat si cu vdf

Edited by Maschine, 30 August 2022 - 07:40.


#33
LilyWater

LilyWater

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 27.08.2022

View Postrdk, on 29 august 2022 - 15:27, said:

Salut,

Am un echipament vechi care merge execrabil (stau mereu sa il restartez) de la digi si refuza sa il schimbe pe motiv ca se schimba doar daca nu merge. Mi se pare de prost gust ce fac in conditiile in care sunt dispus sa platesc echipamentul nou, interventia si tot ce mai e nevoie.

Vreau internet fix de la altcineva. Am vazut niste oferte bune la Orange -> https://www.orange.ro/love/local
M-ar interesa cel de 2000.

A plecat cineva de la Digi le Orange si a fost multumit?

Tot ce ma intereseaza e sa mearga serviciile pentru care platesc si sa nu stau sa ma rog de ei sa imi rezolve o problema cu lunile.

Multumesc frumos!
Ai dat tu de un angajat aiurea. Incearca sa scrii pe pagina lor de FB sau suna la centru si se rezolva. N-au cum sa nu-ti dea contra-cost. Eu nu te sfatuiesc sa pleci de la Digi.

#34
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,393
  • Înscris: 25.10.2008
nu se schimba echipamentele contracost, pentru ca nu au ce sa factureze. adauga pe factura "ciubucul" ca spaga? in cazul asta presupun ca fara tva

tot nu stim care e problema reclamata. inca astept sa detalieze "problema". am tot auzit "nu merge internetul", lucrand in diferite call center, si ei reclamau ca nu li se incarca facebook-ul, fiind intamplator atunci probleme cu facebook, sau el nu avea wifi activ, sau reclama ca are viteza mica pe wifi, avand router/ont doar cu banda de 2.4 si vitezza de 40-50mb

Edited by kopilu_198, 30 August 2022 - 08:47.


#35
rdk

rdk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 470
  • Înscris: 25.02.2007

Quote

Chestia cu voltajul nu este indicată, riști să rămâi cu internetul fix în pană câteva săptămâni dacă încerci așa ceva!

--

Înafară de internet fix sper că ai deja și o conexiune de date mobilă, fie de la DIGI fie de la alt operator.

Cred că este o idee bună achiziționarea unui ONT propriu, care poate lucra în rețeaua DIGI.
Am văzut chiar și aici pe forum că există utilizatori care au reușit, cu ajutorul departamentului tehnic de la DIGI, să înregistreze în rețea ONT-uri achiziționate de la Altex sau eMAG.
Am destule abonemente de mobil, 2 eu si 2 sotia. Si daca raman fara internet fix o perioada tot nu e mare dezavantaj fata de acum cand pica cand ti-e lumea mai draga. (in sedinte)

Quote

Am eu Orange in alt oras si merge foarte bine, sunt multumit overall, dar totusi recomand sa -i mai presezi.. probabil vor rezolva.
Ciudat, de obicei cei de la RDS sunt ft corecti

Multumesc, asta voiam sa aud, un cielt orange multumit.

Quote

Initiator, crezi ca pe aria asta unde sunt numai "aplaudaci" DIGI, (eu fac exceptie fiindca sunt cu toate serviciile pe Vodafone FIBRA), iti va recomanda cineva altceva?

Si eu am fost aplaudac digi pana de curand. Adica eram multumit si mi se parea ca au preturi mici.

Quote

Dar ai verificat si exclus echipamentul tau?

Da, am schimbat 3 routere, toate noi. Unul din ele l-am testat si in alta locatie cu internet digi si merge brici.

Quote

Internetul de la Orange momentan doar suna bine, 1800... Ca nu au si echipament sa il furnizeze, pe cablu ai doar 1000. Daca ai echipamente wireless pe standardul AX, poti obtine un 1600 langa ONT lor. Citeste pe aria dedicata ce si cum. La RDS e simplu, daca ai in bridge echipamentul lor iti poti pune ce doresti dupa el.

Interesant, nici prin cap nu imi trecea ca e 1000 pe cablu. Am AX si sa zicem ca ar fi ok 1600. E ok si 1000, atat am acum la digi si sunt multumit de viteza.

Quote

De ce "merge" execrabil acel ONT?
Care sunt parametrii care te-ar mulțumi?
Viteza, partea de wifi, deconectarile...

Nu te mira ca ești tarifat pentru interventii nejustificate.

Da, nejustificate ! Nu ai viteza din contract pe LAN în laptop ?
Sau ce anume contești?

Vezi ca în contul tău digi poți vedea de câte ori a fost deconectat netul dacă a fost...

Cere la tehnic sa iti pună ONT tău în bridge, comanda-ți un router propriu, apoi revi și ne spui dacă mai ai probleme

Mi se pare ca incerci sa muti problema la mine. Contest stabilitatea internetului si bunavointa celor de la digi. Esti cumva angajat Digi? Daca da, sa stii ca nu am incercat sa lovesc in tine.

Quote

Reziliezi contractul, o sa vina sa ia aparatajele, apoi faci din nou contract si o sa ai toate aparatele noi.

Si asta e o solutie dar mi se pare ca imi bat capul prea mult si pierd prea mult timp cu chestia asta.

Quote

Aveti o problema, initiatorul nu a zis o zona geografica aproximativa.. doar ca s-a saturat si vrea sa stie daca concurenta merge mai bine.
Unde?

Pitesti, centru.

Quote

Eu sunt unul dintre cei care a trecut de la Digi la Orange (rețeaua proprie, nu prin Telekom), abonament de 1000 în ambele cazuri. Nu am avut probleme tehnice, pur și simplu am avut o ofertă mai bună.

La Digi aveam FTB cu un router propriu. După ce am trecut la Orange mi-au tras fibra în casă și mi-au pus un router cu ONT integrat. Inițial am vrut să fac bridge și să folosesc routerul meu, dar cel primit e excelent! (viteză + stabilitate)

Eu sunt foarte mulțumit așa că am prelungit contractul după ce au trecut primii doi ani.

LE: pe cablu prind cam 930mbps, iar pe wifi vreo 650, indiferent de oră. Nu am observat să meargă mai greu seara

Multumesc frumos

Quote

Mie imi functioneaza ok Fiberlink 1000 de la Digi. Posted Image

*ONT este setat in mod bridge si folosesc routerul meu...

Si mie imi merge bine, atunci cand merge

Quote

Nu vei găsi în România net fix mai bun decât la Digi . Eu viteza camaradului xmaniacs o depășesc  doar din ont.
Cel nou, wifi 6 . Huawei .Fara nici un alt router . Doar pe 5 ghz folosesc și wifi la laptop Nr 2.
Unul pe lan, unul pe wifi, că nu are decât wifi .
Amândouă rulează excelent. Unul pe Windows 10, celălalt pe Windows 11

Ok si cum ii conving sa imi schimbe ONT-ul?

Quote

pana nu explica care sunt probleme pe care le are, ne dam cu parerea.
Se tot deconecteaza si pana nu il restartez si scot si bag cablut de lan nu isi revine.

Quote

Ai dat tu de un angajat aiurea. Incearca sa scrii pe pagina lor de FB sau suna la centru si se rezolva. N-au cum sa nu-ti dea contra-cost. Eu nu te sfatuiesc sa pleci de la Digi.

E a 3-a oara cand fac sesizare si primesc acelasi raspuns. Astept acum sa vina nenii de la interventii. Poate se deconecteaza si de fata cu ei.
Ma deranjeaza foarte rau ca nu isi revine dupa deconectare. Am multe chestii smart prin casa si nu mai merge sa controlez nimic dac anu merge internetul.
Pot lua orange si in paralel cu digi doar ca efectiv nu vreau sa ma mai rog de ei.

Quote

nu se schimba echipamentele contracost, pentru ca nu au ce sa factureze. adauga pe factura "ciubucul" ca spaga? in cazul asta presupun ca fara tva

tot nu stim care e problema reclamata. inca astept sa detalieze "problema". am tot auzit "nu merge internetul", lucrand in diferite call center, si ei reclamau ca nu li se incarca facebook-ul, fiind intamplator atunci probleme cu facebook, sau el nu avea wifi activ, sau reclama ca are viteza mica pe wifi, avand router/ont doar cu banda de 2.4 si vitezza de 40-50mb
Se deconecteaza foarte des. Viteza e ok, am echipamente proprii bune, routere bune si pc-uri/laptopuri bune(nu e unul sub 10000 de lei). Nu e de la mine problema. Inteleg ca mai sunt deconectari din cand in cand, dar ar fi normal sa isi revina.

Edited by rdk, 30 August 2022 - 09:55.


#36
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,660
  • Înscris: 23.10.2006
Nu ai raspuns la o intrebare. ONT lor este in mod router sau bridge? Si daca in momentul deconectarii iti arata ONT conexiune lipsa.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate