Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...

Sunt obligate bancile sa opteze p...

Pensie anticipata partiala cu cer...
 Subscriptii

Cat ar costa acest poster, se poa...

Cum sa scapam de sobolani?

Alser Forest SA a dat teapa de 1,...
 COD Eroare ABS ( Ford Mondeo MK5 )

Implanturi dentare clinici Consta...

Viata cu butelie versus retea de ...

Nelamurire succesiune
 Roka Residence Doamna Ghica

Concediu medical pe zile din urma

Receiver satelit care sa faca aut...

Recuperare sim/eSIM digi.
 

Unde sa ma mut de la Digi? (internet fix)

* * * - - 5 votes
  • Please log in to reply
57 replies to this topic

#1
rdk

rdk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 470
  • Înscris: 25.02.2007
Salut,

Am un echipament vechi care merge execrabil (stau mereu sa il restartez) de la digi si refuza sa il schimbe pe motiv ca se schimba doar daca nu merge. Mi se pare de prost gust ce fac in conditiile in care sunt dispus sa platesc echipamentul nou, interventia si tot ce mai e nevoie.

Vreau internet fix de la altcineva. Am vazut niste oferte bune la Orange -> https://www.orange.ro/love/local
M-ar interesa cel de 2000.

A plecat cineva de la Digi le Orange si a fost multumit?

Tot ce ma intereseaza e sa mearga serviciile pentru care platesc si sa nu stau sa ma rog de ei sa imi rezolve o problema cu lunile.

Multumesc frumos!

Edited by rdk, 29 August 2022 - 15:28.


#2
Naijax

Naijax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,288
  • Înscris: 13.03.2017
Ce echipament vechi ?
Eu nici nu am echipament pentru internet de la DIGI
Il folosesc pe al meu
Merge brici Posted Image

#3
stevetlangat

stevetlangat

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,746
  • Înscris: 24.10.2019

 rdk, on 29 august 2022 - 15:27, said:

Salut,

Am un echipament vechi care merge execrabil (stau mereu sa il restartez) de la digi si refuza sa il schimbe pe motiv ca se schimba doar daca nu merge. Mi se pare de prost gust ce fac in conditiile in care sunt dispus sa platesc echipamentul nou, interventia si tot ce mai e nevoie.


Pai si mai merge dupa ce a fost alimentat cu voltaj dublu? Posted Image

Edited by stevetlangat, 29 August 2022 - 15:32.


#4
rdk

rdk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 470
  • Înscris: 25.02.2007

 Naijax, on 29 august 2022 - 15:31, said:

Ce echipament vechi ?
Eu nici nu am echipament pentru internet de la DIGI
Il folosesc pe al meu
Merge brici

Echipamentul in care intra fibra si din el iese utp care intra in echipamentul meu(TPLink Deco ceva mesh). Nu stiu exact modelul echipamentului de la digi dar o sa revin cu el.


 stevetlangat, on 29 august 2022 - 15:31, said:

Pai si mai merge dupa ce a fost alimentat cu voltaj dublu?

M-am gandit si la asta dar daca sunt asa de reticenti sa ma ajute de ma forteaza sa le stric mizeria ca sa o schimbe atunci nu prea mai vreau la ei.

Edited by rdk, 29 August 2022 - 15:34.


#5
Olympea

Olympea

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 832
  • Înscris: 23.09.2021
Cred ca ajuta o reclamație la ANCOM.

#6
rdk

rdk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 470
  • Înscris: 25.02.2007

 Olympea, on 29 august 2022 - 15:35, said:

Cred ca ajuta o reclamație la ANCOM.

Nu cred ca are rost sa ma complic. Probabil ca in contract e stipulat exact ce mi-au zis ei si reclam degeaba.

#7
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,525
  • Înscris: 01.12.2001
Alegi doar din opțiunile ce le ai la ușa. Vodafone prin coaxial și Orange prin fibra. Altceva nu cred ca mai e.

#8
Olympea

Olympea

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 832
  • Înscris: 23.09.2021
Nu te costa nimic sa încerci. Nu e chiar asa. Ei sunt acolo sa te ajute. Explici cu lux de amănunte cum sta treaba și eu zic ca se va rezolva, chiar dacă forțat.

#9
rdk

rdk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 470
  • Înscris: 25.02.2007

 Olympea, on 29 august 2022 - 15:46, said:

Nu te costa nimic sa încerci. Nu e chiar asa. Ei sunt acolo sa te ajute. Explici cu lux de amănunte cum sta treaba și eu zic ca se va rezolva, chiar dacă forțat.

Tocmai acum am sunat la digi si le-am expus din nou problema si mi-au zis ca "Este o situatie delicata si nu pot decat sa trimita echipa tehnica dar daca nu constata o defectiune voi plati(din nou) deplasarea. E din ce in ce mai atractiva oferta de la orange.

 dorin_2k, on 29 august 2022 - 15:46, said:

Alegi doar din opțiunile ce le ai la ușa. Vodafone prin coaxial și Orange prin fibra. Altceva nu cred ca mai e.
Vreau minim Gigabit. Nu vreau sa dau inapoi. Cel mai probabil o sa merg pe orange - Suna bine 1800Mbps si e mai ieftin decat ce platesc eu acum (nu ca ar conta dar ca idee).

Edited by rdk, 29 August 2022 - 16:10.


#10
Koal

Koal

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,994
  • Înscris: 21.08.2008
Chestia cu voltajul nu este indicată, riști să rămâi cu internetul fix în pană câteva săptămâni dacă încerci așa ceva!

--

Înafară de internet fix sper că ai deja și o conexiune de date mobilă, fie de la DIGI fie de la alt operator.

Cred că este o idee bună achiziționarea unui ONT propriu, care poate lucra în rețeaua DIGI.
Am văzut chiar și aici pe forum că există utilizatori care au reușit, cu ajutorul departamentului tehnic de la DIGI, să înregistreze în rețea ONT-uri achiziționate de la Altex sau eMAG.

Știți proverbele cu „e lucrul tău”!
Sigur că lucrul tău nu te scutește de alte discuții cu tehnicul DIGI în cazul în care apar defecțiuni și la ONT-ul propriu.

.

#11
routerboard71

routerboard71

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 465
  • Înscris: 31.12.2021
"Am văzut chiar și aici pe forum că există utilizatori care au reușit, cu ajutorul departamentului tehnic de la DIGI, să înregistreze în rețea ONT-uri achiziționate de la Altex sau eMAG."

Vreau si eu sa vad userii aia, vino cu LINK-uri catre aceste exemple de aici de pe forum! Sa vedem si noi cine a reusit sa inlocuiasca ONT-ul, repet ONT-ul de la Digi, cu ceva similar cumparat... de la Altex sau E-mag!
Da-mi si mie exemple de echipamente ONT, vandute de Altex sau E-Mag!!!
Daca tu cauti ONT-uri la E-Mag... ti se ofera ce este in captura de ecran...Posted Image    

Cred ca ai avut "vedenii"...Posted Image

Attached Files



#12
theuser_

theuser_

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 19.09.2021
Am eu Orange in alt oras si merge foarte bine, sunt multumit overall, dar totusi recomand sa -i mai presezi.. probabil vor rezolva.
Ciudat, de obicei cei de la RDS sunt ft corecti

#13
routerboard71

routerboard71

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 465
  • Înscris: 31.12.2021
Initiator, crezi ca pe aria asta unde sunt numai "aplaudaci" DIGI, (eu fac exceptie fiindca sunt cu toate serviciile pe Vodafone FIBRA), iti va recomanda cineva altceva?
Ca si cum te-ai duce la reprezentanta Skoda si ai intreba:
- Ce masina sa-mi aleg in afara de Skoda? De unde imi recomandati sa cumpar un Renault, un Peugeot? Ca am vazut eu un Peugeot atractiv? Repet, tu aflandu-te in reprezentanta Skoda!!!
Asa si cu RDS-ul?!

#14
Koal

Koal

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,994
  • Înscris: 21.08.2008
N-am avut vedenii, însă acum la eMAG la căutare ONT obțin niște instanturi pe gaz :)

.

Am văzut că magazinul acesta are ONT-uri, însă nu menționează prețurile.
https://www.startbit...etwork-terminal

Apoi ONT-uri mai sunt și pe OLX, însă nu m-aș încumeta să cumpăr din acelea.
.

#15
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,525
  • Înscris: 01.12.2001
@routerboard71
Ai ftth la Vodafone persoana fizica? Io încă nu am auzit că au așa ceva
DOCSIS au, dar FTTH nu (cred)


#16
Sef-chenko

Sef-chenko

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,523
  • Înscris: 17.04.2006
Dar ai verificat si exclus echipamentul tau?

#17
Koal

Koal

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,994
  • Înscris: 21.08.2008
Încă unul:
https://fiberstore.r...nt-olt-si-eydfa

#18
routerboard71

routerboard71

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 465
  • Înscris: 31.12.2021
Tie iti da instanturi pe gaz, mie imi da corsete!Posted Image la E-Mag...
Nu stiu in ce masura va "da din coada de bucurie" RDS cand tu ceri imperecherea altui echipament cu OLT-ul lor! Cel mai bine sa ti se ofere un echipament de-al kor care sa faca bine ce trebuie sa faca iar dupa acesta, conectezi tu echipamentul tau. Asa am eu la Vodafone, dupa modemul Arris am conectat echipament MikroTik!

Edited by routerboard71, 29 August 2022 - 16:47.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate