Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Marci Biciclete - recomandari

Lipsa Tensiune pe o Faza, bransam...

Recomandare bicicleta copil 5 ani.

Recomandare kit automat acces usa
 [email][nvidia] Your GeForce NOW ...

Site nesigur

Baghetele ornamentale intre foile...

O recomandare pentru o camera ful...
 Pareri magazin online quickmobile?

Unde gasesc banane albastre?

Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni
 Dalți gravare lemn

Didgeridoo

Motorola Edge 50 Ultra

Gaura perete apartament cu evitar...
 

HG8245H ONT

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
drinca17

drinca17

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 21.11.2017
Buna seara . Am resoftat ont-ul de la digi sa pot avea superadmin pentru ca nu voiau sa imi scoata router-ul din modul bridge pe motiv ca am deja 1 dispozitiv wi-fi si ca trebuie sa il returnez sa mi treaca ont-ul pe wi-fi . Eu folosesc celalalalt router in alta locatie si deci am fost nevoit sa fac asta... Ideea e ca nu ma ajuta cu nimic superadmin-ul pe ont avand in vedere ca oricum isi descarca singur informatiile din fibra si eu chiar daca incerc sa le modific nu ma lasa sau nu stiu eu ce sa fac exact...
Ma gandeam daca pot modifica mac-ul ont-ului din telnet probabil ca nu si-ar mai descarca informatiile din fibra... Am atasat mai jos o poza poate stie cineva ce as putea sa ii fac...dupa cum se vede PPOE este gri si deci nu merge selectat/modificat , doar cu un nou adapter wan dar oricum nu pare sa se conecteze la ppoe.

#2
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,660
  • Înscris: 23.10.2006
Cred ca va trebui sa iti cauti, un alt furnizor de internet.Posted Image

#3
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,446
  • Înscris: 03.04.2007
Sau sa își cumpere un router.
@iniator: doar cei de la tehnic îți pot trece înapoi ont-ul cu funcție wifi.
Și da, pentru aceasta trebuie sa predai acel router !

#4
drinca17

drinca17

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 21.11.2017

View Postcsachiri, on 22 august 2022 - 22:00, said:

Sau sa își cumpere un router.
@iniator: doar cei de la tehnic îți pot trece înapoi ont-ul cu funcție wifi.
Și da, pentru aceasta trebuie sa predai acel router !

Nu sunt de acord cu tine, înainte aveam un simplu modem huawei și acum am 2 chinezării și pe una oricum nu o pot folosi la capacitatea ei maxima. De ce au venit sa imi schimbe modemul care oricum mergea bine (ping 3/6 jitter 0,1 uneori). Dacă eram eu acasă in momentul ala nu îi lăsam sa facă operațiunea asta. Si numai veniți cu sfaturi și informații pe care eu le știu deja. Va rog strict daca aveți cunoștințe cum sa rescriu informațiile pe care le primesc prin fibra si daca este necesar sa imi schimb macul ca bănuiesc ca dupa asta primesc informațiile.

#5
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View Postdrinca17, on 23 august 2022 - 10:23, said:

Si numai veniți cu sfaturi și informații pe care eu le știu deja. Va rog strict daca aveți cunoștințe cum sa rescriu informațiile pe care le primesc prin fibra si daca este necesar sa imi schimb macul ca bănuiesc ca dupa asta primesc informațiile.

Nu stiu daca este legal.Poate asta este si motivul pt care nu primesti aici aceste informatii.

#6
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,446
  • Înscris: 03.04.2007
Tu de fapt faci niște ilegalități,  punct !


#7
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,508
  • Înscris: 26.05.2022
Pai scrie in introducere ca "a fost nevoit" :).

#8
tenie5022

tenie5022

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 492
  • Înscris: 11.08.2009
Cum "a fost nevoit" ? Se gaseau destule routere in comert sau a vandut routerul si acum vrea wifi la locatie .

#9
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,508
  • Înscris: 26.05.2022
Da dar alea nu-s moca...

#10
drinca17

drinca17

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 21.11.2017

View Posttenie5022, on 23 august 2022 - 20:45, said:

Cum "a fost nevoit" ? Se gaseau destule routere in comert sau a vandut routerul si acum vrea wifi la locatie .
Ma faci sa rad Posted Image Posted Image , nu nu am vandut router-ul , stau in 2 locatii la aprox. 200km distanta . Nu stau sa ma car cu router-ul de fiecare data.

Update : am schimbat sn pentru a nu se autentinfica ONT-ul in sistemul lor OLT dar oricum nu merge conexiunea PPOE. Singura varianta prin care mai pot face ceva este sa fac rost de un S/N de la o un abonat care foloseste ont-ul pe post de wi-fi iar cand se va autentifica cu sn lui eu sa modific datele lui de autentificare PPOE cu ale mele si asta daca cumva serverul permite 2 useri cu acelasi sn sa se conecteze in acelas timp. Acu poate raspunde si Digi Helper sa ma lamureasca Posted Image Posted Image

Edited by drinca17, 23 August 2022 - 21:57.


#11
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,508
  • Înscris: 26.05.2022
Atunci dai 200lei ca sa-ti iei un router pentru la Bacău, iar la Dristor lași firmware-ul asa cum trebuia sa fie...

Edited by NikoroB, 23 August 2022 - 21:59.


#12
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,446
  • Înscris: 03.04.2007
Tu te vezi ce scri? 2 useri concomitent 🙈
Helperul iti va spune ce ti-am scris, ont-ul a fost trecut automat în bridge odată cu achiziția routerului, router care trebuie sa stea în acea locație!
Predai routerul și faci ce vrei apoi pe banii tai, după ONT

#13
drinca17

drinca17

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 21.11.2017

View Postcsachiri, on 23 august 2022 - 22:02, said:

Tu te vezi ce scri? 2 useri concomitent ��
Helperul iti va spune ce ti-am scris, ont-ul a fost trecut automat în bridge odată cu achiziția routerului, router care trebuie sa stea în acea locație!
Predai routerul și faci ce vrei apoi pe banii tai, după ONT

Deci sa inteleg ca tu lucrezi la digi sau cum? Ti se pare normal sa-ti schimbe 1 simplu consumator (modem) cu alte 2 si deci sa imi mai cumpar inca un router = 3 consumatori , doar pentru ca digi nu poate sa imi activeze wi-fi-ul pe ont desi ar putea? De ce atata deranj sa imi schimbe infrastructura atunci? Si legat de Helper , am facut o gluma acolo , in mod sigur nu imi va raspunde sau oricum o sa sa scrie ce ai zis si tu , lucru total neinteresant pentru mine pentru ca nu schimba faptul ca am echipamente pe degeaba in casa. Iar legat de 2 useri concomitent stiu ca suna ridicol si stiu ca  nu merge la PPOE insa nu si la OLT . O sa incerc oricum doar de dragul de ...a incerca . As fi sters postarea dar nu acum. Rog un admin mod sa dea T/C oricum nu are nimeni cum sa ma ajute si nici nu se vrea asta .

#14
valirex

valirex

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,743
  • Înscris: 30.07.2006
Adica tu ai luat echipamentul ce figureaza pe o locatie si l-ai mutat pe o alta locatie, unde nu ai contract, sa ai net acolo?

#15
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,446
  • Înscris: 03.04.2007
Cum sa aibă nevoie în  alta locație fără contract, de fibra nu are nevoie, doar de router?
@drinca 17, punctual:
Ce abonament de net ai?
La gigabit poți solicita un ONT cu wifi 6 , trimiți PM la Helper
De ce 3 echipamente? Ca asa vrei tu !
Cu router în custodie de la Digi acel ONT va "muri" în bridge , deci nu visa la wifi
Repet, îl predai, apoi ceri sa iti treaca ONT în mod wifi
1 locație = 1 echipament, după,pe banii tai, adaugi câte vrei, pricepi ?


LE router în chirie nu custodie, 3 lei


Acum ti-am vazut profilul, deci nu o lua ca pe o ofensa, asculta, cauta pareri

#16
valirex

valirex

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,743
  • Înscris: 30.07.2006
Din ce am inteles el are fibra in ambele locatii dar ONT doar in una din locatii cu contract, si vrea sa-l mute cand acolo, cand dincolo.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate