![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Screen Mirroring pe TV Philips model 43PUS7906
Last Updated: Aug 17 2022 13:30, Started by
Sidu52
, Aug 16 2022 20:21
·
2

Posted 16 August 2022 - 20:21

Salut !
Am si eu o problema si poate ma poate ajuta cineva de pe aici. Am achizitionat un Tv Smart Philips si vreau sa imi apara imaginea de pe laptop pe Tv. Am incercat cu "add a new device" care la alte Tv-uri a mers direct, doar la asta nu imi apare deloc. Voiam sa stiu daca a mai patit cineva si evident daca e vreo optiune de care nu stiu eu prin care se poate conecta laptopul la tv. Multumesc anticipat ! |
Posted 16 August 2022 - 21:56

La Philips găsești în opțiuni > rețea opțiunea ca televizorul să fie vizibil. Trebuie să activezi acolo și după va merge.
|
Posted 17 August 2022 - 06:22

Posted 17 August 2022 - 08:27

Salut ! Am si eu o problema si poate ma poate ajuta cineva de pe aici. Am achizitionat un Tv Smart Philips si vreau sa imi apara imaginea de pe laptop pe Tv. Am incercat cu "add a new device" care la alte Tv-uri a mers direct, doar la asta nu imi apare deloc. Voiam sa stiu daca a mai patit cineva si evident daca e vreo optiune de care nu stiu eu prin care se poate conecta laptopul la tv. Multumesc anticipat !
Salut ! Am si eu o problema si poate ma poate ajuta cineva de pe aici. Am achizitionat un Tv Smart Philips si vreau sa imi apara imaginea de pe laptop pe Tv. Am incercat cu "add a new device" care la alte Tv-uri a mers direct, doar la asta nu imi apare deloc. Voiam sa stiu daca a mai patit cineva si evident daca e vreo optiune de care nu stiu eu prin care se poate conecta laptopul la tv. Multumesc anticipat ! Se poate inchide acest topic. Multumesc pentru raspunsuri ! |
Posted 17 August 2022 - 13:30

Salut ! Am si eu o problema si poate ma poate ajuta cineva de pe aici. Am achizitionat un Tv Smart Philips si vreau sa imi apara imaginea de pe laptop pe Tv. Am incercat cu "add a new device" care la alte Tv-uri a mers direct, doar la asta nu imi apare deloc. Voiam sa stiu daca a mai patit cineva si evident daca e vreo optiune de care nu stiu eu prin care se poate conecta laptopul la tv. Multumesc anticipat ! Cumva un cablu HDMI? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users