Vanzare parte din teren
Last Updated: Aug 16 2022 15:36, Started by
bogdangabriel1
, Aug 15 2022 20:31
·
0

Posted 15 August 2022 - 20:31

Buna ziua!
Am o proprietate la tara - casa cu teren si vreau sa vand o jumatate din curte vecinului alaturat, adica fix jumatatea de langa el, pe care nu se afla decat o anexa derapanata. Cum se procedeaza cu actele? Presupun ca trebuie sa mergem la notar cu actele cadastrale ale acelei parti din teren, nu? Asta inseamna ca trebuie sa chemam pe cineva (pe cine?) care sa masoare si sa faca actul acelei bucati? Orice explicatie m-ar ajuta ![]() Multumesc! |
Posted 15 August 2022 - 20:37

Chemi un topograf, care masoara si imparte loturile.
Dupa asta mergi la notar si faci dezmembrarea terenului. Dupa ce ai actul de dezemembrare, poti sa vinzi oricui. Actele de dezmembrare si vanzare se pot face simultan. Edited by pasilla, 15 August 2022 - 20:39. |
Posted 15 August 2022 - 22:54

Din ce imi amintesc, apare o problema cu faptul ca parcela pe care vrei sa o vinzi trebuie sa aiba cumva o cale de acces.
Posibil sa vorbesc prostii si sa se fi schimbat intre timp. Acum 5 ani nu putea o ruda sa vanda un teren din spatele curtii ca nu putea sa dea si parte din calea de acces. |
Posted 16 August 2022 - 00:02

Din ce imi amintesc, apare o problema cu faptul ca parcela pe care vrei sa o vinzi trebuie sa aiba cumva o cale de acces. Posibil sa vorbesc prostii si sa se fi schimbat intre timp. Acum 5 ani nu putea o ruda sa vanda un teren din spatele curtii ca nu putea sa dea si parte din calea de acces. Poti sa vinzi un teren fara acces. |
Posted 16 August 2022 - 15:36

Multumesc tuturor pentru raspunsuri
![]() Oricum parcela ar avea si cale de acces. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users