Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Problema conectare radio

Functionare lada frigorifica

Impunerea preturilor de catre Stat?
 Norma de munca, part-time.

Lucrari publice in bataie de joc ...

Huawei health

Recomandare Aparat de incalzit ae...
 Ford a inceput construirea celui ...

Unde sunt descarcarile de pe yout...

Camera supraveghere solara

Somaj Germania
 Trepidatii Fiat Ducato 2.3 JTD 120

Cum aflu numar de dosar de la jud...

Recomandare vin alb, Cramele Reca...

Lag/fps drop live twitch
 

Modem Huawei E3372 vs E3372h / alternative

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
goldieczr

goldieczr

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 482
  • Înscris: 08.07.2020
Care este diferenta intre E3372 si E3372h?
Diferenta de pret este de doar 30 lei (233lei, respectiv 204 pt varianta h), insa nu pot sa-mi dau seama daca am vreun motiv bun de a merge pe varianta mai scumpa
Exista alte alternative mai bune, sau modemuri 4g usb care sa atinga mai mult de 50Mbps in upload de la producatori recunoscuti (nu produse no-name)?

#2
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,127
  • Înscris: 15.04.2019
Probabil benzile de frecventa suportate. Eu am un E8372h-155 (atentie, conteaza si ultimele trei cifre) care foloseste si banda 38 TDD (prima in care a fost disponibil 4G+ la Digi). Merge foarte bine btw, am unul cu meniu doar in chineza si altul in engleza. ;)

#3
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020
Diferenta de firmware, 3372 e vazut ca modem (stick mode) 3372h e vazut ca placa de retea si vine cu HiLink (hilink mode).
Daca vrei mai mult de 50Mbps pe upload iti trebuie modem minim Cat 5.
Benzile suportate sunt date de partea de dupa "-" :)

Edited by Znevna, 14 August 2022 - 18:04.


#4
goldieczr

goldieczr

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 482
  • Înscris: 08.07.2020

View Post__Dan__, on 14 august 2022 - 17:48, said:

prima in care a fost disponibil 4G+ la Digi

Ai idee cum imi dau seama ce modem suporta 4G+ de la Telekom?

#5
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,127
  • Înscris: 15.04.2019
Intai trebuie sa afli benzile utilizate de Telekom in zona de interes (uitate la https://forum.softpe...m/page__st__108). Apoi dai search Google.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate