![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Problema interfata Visual Basic
Last Updated: Apr 11 2006 19:26, Started by
nekhbet
, Apr 07 2006 11:56
·
0

Posted 07 April 2006 - 11:56

Posted 07 April 2006 - 12:51

forma o creezi dinamic?
oricum, verifica rezolutile: daca sunt diferite pe cele 2 pc-uri, ai gasit unde sa cauti. ma gandesc ca fereastra se mareste.micsoreaza in functie de rezolutia sistemului, pastrand un anume "aspect ratio" (defapt un raport intre marimea formei si marimea desktopului). pe cand continutul formei nu tine cont de acest lucru si se deseneaza tot timpul "la fel". |
Posted 08 April 2006 - 13:41

Nope, forma e generata static deci rezolutia curenta nu influenteaza cu nimica ....
Ma tot intreb oare ce ar putea sa fie ... am testat pe 5 sisteme, ferestrele aratand exact la fel pe primele 4 dar problema e cu ultimul. Mersi mult |
Posted 09 April 2006 - 07:42

Moved.
Da mai multe detalii, diferentele intre systemul care nu merge si cel pe care merge , folosesti vreun control/activeX? sau sunt doar imagin? faci redimensionare in functie de contents-ul ferestrei? dupa cate vad eu ai facut colturile rotunde si in al 2-lea screenshot colturile sunt prea rotunde eu zic ca aici e problema ![]() |
Posted 10 April 2006 - 13:54

De fapt aplicatia e pentru un client din Australia si nu pot avea mai multe detalii (are WinXP SP2 ruland pe un [email protected]).
Butoanele erau introduse ca ActiveX dar le-am integrat acum in cod(user control) si tot nu s-a schimbat nimic. Colturile din cea de-a doua imagine sunt mai rotunjite pentru ca este alta versiune (totul facut prin API). Marimea ferestrei este standard(resize not allowed). Cineva de pe newsgrupurile microsoft mi-a sugerat ca de vina ar fi suportul pentru LARGE fonts.Acum astept raspuns daca intr-adevar asta este cauza. Cine este interesat sa vada problema .... pot uploada programelul pe un server ftp si sa pun aici un link. Mersi mult ,toate cele bune |
Posted 11 April 2006 - 09:47

Colturile din cea de-a doua imagine sunt mai rotunjite pentru ca este alta versiune (totul facut prin API). ![]() ![]() |
Posted 11 April 2006 - 19:26

"ai tinut cont de TwipsPerPixelX/Y ?"
Da, am tinut... Problema s-a rezolvat intre timp din partea lui ... nu avea runtimeurile potrivite de VB. Mersi mult pentru ajutor |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users