Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

U.D.O. - I give as good as I get

Schimbare majora in domeniul bate...

Masina universala :)
 God's Crooked Lines(2022)

Mai nou, și poliția loc...

TAHITI ligue 1

Control polaritate motor dc 24v
 Problema tensiune Generator Ford ...

Protejare sunca

Cum se procedeaza daca jandarmii ...

Honor 70
 Accident cu auto fara RCA (fara p...

Probleme arzator Ferroli SUN P7

Recomandare telefon in jur de 150...

Întrebare despre banda de derulare
 

Problema instalare windows 10

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
cip200

cip200

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 05.12.2016
Am o problema. Am incercat sa instalez pe desktop, windows 10. Dupa primul restart, se blocheaza. Am schimbat HDD-ul cu un SSD. Am aceeasi problema. Ce pot sa fac? Multumesc

#2
JustXXL

JustXXL

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 854
  • Înscris: 04.03.2020
Ori e problema hardware, ori imaginea cu Windows-ul este corupta (incearca alta, de pe site-ul Microsoft).
Poti rula un Pop OS (sistem de operare concurent, cu kernel Linux) si vezi daca se instaleaza si merge bine (asta ca sa excluzi varianta de hardware cu probleme).
PS: https://pop.system76.com/
Ruleaza si un Memtest, poate ai probleme cu RAM-ul.
https://www.memtest86.com/download.htm

Edited by JustXXL, 10 August 2022 - 22:39.


#3
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,775
  • Înscris: 30.08.2006
Am incercat sa pornesc masina. Nu mai vrea sa porneasca. Ce pot sa fac ?
@cip200, Trebuie sa ne dam cu parerea cumva sau vrei sa te ajutam ?
Deci:
1. Care e motivul instalarii  ? Calculator nou ? Functioneaza instabil. Cumparat sh ?
2. Configuratia sistemului. Intel, AMD
3. Cum ai pus kitul de win pe stick ? Din ce sursa ?
4. Ce setari in bios ai facut inafara de cele default ?
5. Ce eroare iti apare ? Incearca sa booteze din retea ?

#4
cip200

cip200

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 05.12.2016

View PostLeo2006, on 11 august 2022 - 00:20, said:

1. Care e motivul instalarii  ? Calculator nou ? Functioneaza instabil. Cumparat sh ?
2. Configuratia sistemului. Intel, AMD
3. Cum ai pus kitul de win pe stick ? Din ce sursa ?
4. Ce setari in bios ai facut inafara de cele default ?
5. Ce eroare iti apare ? Incearca sa booteze din retea ?

Am vrut sa reinstalez windos-ul. Aveam win 7 si am decis sa trec la win 10
Este Intel
Da, e pe stick de pe site-ul Microsoft.
N-am umblat in BIOS.
Dupa primul restart, se blocheaza. Nu apare eroare. Doar sigla win 10 si punctuletele in cerc.

Multumesc!

View PostJustXXL, on 10 august 2022 - 22:26, said:

Ori e problema hardware, ori imaginea cu Windows-ul este corupta (incearca alta, de pe site-ul Microsoft).

Se poate sa fie corupt acel ISO.

Edited by Ravy, 11 August 2022 - 18:35.


#5
NAlexQ

NAlexQ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 334
  • Înscris: 21.07.2011

View Postcip200, on 11 august 2022 - 18:14, said:


Este Intel


Nu este suficient. Adica @leo2006 cerea care este configuratia PC-ului complet (procesor, rami, placa video, sursa, medii de stocare (ai specificat SSD-ul))
Daca tot putem compara cu o masina este ca si cum mecanicul te intreaba ce masina ai si tu raspunzi hAudi, sefu! (model, an, etc trebuie ghicite?)

#6
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,775
  • Înscris: 30.08.2006
In bios setezi UEFI mod. In functie de placa de baza gasesti setarea in boot order sau in alt meniu. Normal trebuie sa mearga si in Legacy mode dar incerci si pe UEFI. Setezi in bios sa porneasca doar dupa ssd ( Uefi mode) si la restart intri cu F12 sau ce tasta e alocata pentru boot meniu si selectezi stick-ul. Pornesti instalarea cu clean install si stergere partitii apoi lasi installerul sa-si faca partitiile automat.

#7
cip200

cip200

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 05.12.2016

View PostLeo2006, on 11 august 2022 - 20:04, said:

In bios setezi UEFI mod. In functie de placa de baza gasesti setarea in boot order sau in alt meniu. Normal trebuie sa mearga si in Legacy mode dar incerci si pe UEFI. Setezi in bios sa porneasca doar dupa ssd ( Uefi mode) si la restart intri cu F12 sau ce tasta e alocata pentru boot meniu si selectezi stick-ul. Pornesti instalarea cu clean install si stergere partitii apoi lasi installerul sa-si faca partitiile automat.

Multumesc!

#8
stefanita

stefanita

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 132
  • Înscris: 21.09.2006
Sistemul tau este compatibil cu Windows 10 ? Pe site placa de  baza are suport W10 ?

#9
cip200

cip200

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 05.12.2016
Am rezolvat. In BIOS, trebuia sa aleg sistemul de operare. Era setat win7.

Multumesc pentru raspunsuri!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate