![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Monitor max 24 inci , programare / Office
Last Updated: Sep 05 2022 08:40, Started by
thedude00009
, Aug 09 2022 01:56
·
0

Posted 09 August 2022 - 01:56

Salutare, caut un monitor de maxim 24 inci pentru a-l folosi in special in programare , Office , etc . Restul in jocuri , filme etc.
As vrea ceva cu panel VA sau IPS ,flicker free, prietenos cu ochii deoarece o sa-l folosesc destul de mult . La rezolutie nu stiu ce sa aleg , m-as uita la cele sub 2K , pentru ca nu vreau sa ma chiorasc la textul prea mic din cauza rezolutiei mari . Iar sa-l cresc din DPI la 125% mi-ar deforma celelalte programe. Pentru a scapa de lumina albastra pot folosi Flux pentru profile de culoare , sau ochelari de filtrare blue light. Buget - in jur de 1000 Ron . Puteti sa-mi recomandati ceva ? |
Posted 17 August 2022 - 19:46

Posted 17 August 2022 - 19:49

Posted 05 September 2022 - 08:40

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users