![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Schema amplificator Awaline - ILX 1202
Last Updated: Aug 08 2022 08:11, Started by
Malineanu
, Aug 07 2022 19:37
·
0

Posted 07 August 2022 - 19:37

Salut !
Poate are cineva o schema de Awaline ILX 1202 ? Tot ce am gasit despre ele pe net - https://www.forum.po...php?f=8&t=21764 Ms anticipat Attached Files |
Posted 07 August 2022 - 20:18

Ma indoiesc ca vei gasi, cel putin din ce scrie pe linkul pe care l-ai dat. Ce problema sau probleme are? Poate se gasesc, si in mod sigur se gasesc, niste colegi mai priceputi care sa te ajute.
|
Posted 07 August 2022 - 21:11

un_el, on 07 august 2022 - 20:18, said:
Ma indoiesc ca vei gasi, cel putin din ce scrie pe linkul pe care l-ai dat. Ce problema sau probleme are? Poate se gasesc, si in mod sigur se gasesc, niste colegi mai priceputi care sa te ajute. Ms mult, m-ar fi ajutat o schema, uneori chinezii fura de la altii design-ul si m-ar fi ajutat - poate cineva a lucrat cu ele sau le-a asigurat service-ul - cu ce se aseamana sau care e prototipul. |
Posted 07 August 2022 - 23:23

Poveste de acum 7 ani si ceva...
Ai asa ceva si s-a defectat? Era probabil în clasa A, poate sunt finalii sau ceva electrolitice (eu prefer clasa D de când cu criza energetica) |
Posted 08 August 2022 - 02:46

Victor5, on 07 august 2022 - 23:23, said:
Poveste de acum 7 ani si ceva... Ai asa ceva si s-a defectat? Era probabil în clasa A, poate sunt finalii sau ceva electrolitice (eu prefer clasa D de când cu criza energetica) Eu pe criza prefer clasa S sau clasa T. Pentru zona de inflorire economica si prosperitate ar merge clasa AB. |
Posted 08 August 2022 - 08:11

Malineanu, on 08 august 2022 - 02:46, said:
Eu pe criza prefer clasa S sau clasa T. Pentru zona de inflorire economica si prosperitate ar merge clasa AB. Fiecare dintre ele cu avantaje si dezavantaje. ![]() ![]() Revenid la topic, depinde ce vrei sa realizezi, ceva similar cu ce ai postat in primul topic, sa le repari, sa le folosesti acasa, desi dupa umila mea parere nu-si au locul intr-un apartament. Ehhh, prea lunga discutia, pana la urma fiecare face ce vrea... Edited by un_el, 08 August 2022 - 08:15. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users