![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Reviste pentru tineri în România anilor '90 - început de '000
Last Updated: Aug 08 2022 13:05, Started by
djl
, Aug 07 2022 13:47
·
0

Posted 08 August 2022 - 10:55

Aia era mai mult pentru copii.
![]() @ valirex : mă întreb dacă "Start 2001" era rudă cu "Start spre viitor" akmbr0zie, dar aşa de rău o duceai de nici măcar o revistă nu-ţi permiteai? ![]() |
Posted 08 August 2022 - 12:19

Mai veche , recunosc ![]() |
Posted 08 August 2022 - 13:05

akmbr0zie, dar aşa de rău o duceai de nici măcar o revistă nu-ţi permiteai? ![]() Nu o duceam bine dar nu eram atat de sarac. Dar locuiam intr-un oras mic si inapoiat, una la mana, doi la mana, niciodata muzica pe care am ascultat-o nu prea era in sfera comercialului (pe vremea aia un sfert din Bravo era despre Backstreet Boys si apoi incepuse moda cu dance-ul romanesc, pe care nu l-am suportat niciodata), asa ca revista Bravo, in afara de sectiunea mai sus amintita, nu prea prezenta interes. Dar da, pe vremea aceea ce mi se pare azi o cheltuiala suportabila pentru un adolescent sau pentru parintii lui (reviste, carti, CD-uri, nu mai vorbesc un calculator slab de exemplu) atunci erau lucruri pentru care ma uitam in buzunar de 5 ori. Edited by ambr0zie, 08 August 2022 - 13:07. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users