![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Reviste pentru tineri în România anilor '90 - început de '000
Last Updated: Aug 08 2022 13:05, Started by
djl
, Aug 07 2022 13:47
·
0

Posted 08 August 2022 - 10:55

Aia era mai mult pentru copii.
![]() @ valirex : mă întreb dacă "Start 2001" era rudă cu "Start spre viitor" akmbr0zie, dar aşa de rău o duceai de nici măcar o revistă nu-ţi permiteai? ![]() |
Posted 08 August 2022 - 12:19

Mai veche , recunosc ![]() |
Posted 08 August 2022 - 13:05

akmbr0zie, dar aşa de rău o duceai de nici măcar o revistă nu-ţi permiteai? ![]() Nu o duceam bine dar nu eram atat de sarac. Dar locuiam intr-un oras mic si inapoiat, una la mana, doi la mana, niciodata muzica pe care am ascultat-o nu prea era in sfera comercialului (pe vremea aia un sfert din Bravo era despre Backstreet Boys si apoi incepuse moda cu dance-ul romanesc, pe care nu l-am suportat niciodata), asa ca revista Bravo, in afara de sectiunea mai sus amintita, nu prea prezenta interes. Dar da, pe vremea aceea ce mi se pare azi o cheltuiala suportabila pentru un adolescent sau pentru parintii lui (reviste, carti, CD-uri, nu mai vorbesc un calculator slab de exemplu) atunci erau lucruri pentru care ma uitam in buzunar de 5 ori. Edited by ambr0zie, 08 August 2022 - 13:07. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users