Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Vodafone lanseaza noua oferta Wi-...

Recomandare placa de sunet

Samsung ue55mu6402 optiuni/setari...
 Transmitere Index ENEL

Tradiția impodobirii bradulu...

R.I.P avocatul31

Plutitor cu temporizator
 Lacuit la temperaturi scazute

Network Signal Guru

Cum se monteaza obiectul asta?

Aveti idee, se mai poate seta ton...
 Curent AC produs de alternator

GDPR | Algoritm computer vision p...

Elveția ia in considerare in...

Windows Defender recuperare
 

Rescanare “fortata” Samsung Smart TV

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,811
  • Înscris: 30.03.2019
Salutare,
Ma aflu intr-un hotel din Italia unde se foloseste televiziunea terestra. Banuiesc ca frecventele s-au mai schimbat si nimeni nu a mai rescanat canalele, deoarece multe nu merg. Probleme cu semnalul nu cred ca au, deoarece putinele care merg se vad foarte bine.
Problema este urmatoarea: cum rescanez canalele daca optiunea este dezactivata (presupun ca de catre staff-ul hotelului)? TV-ul in cauza este un Samsung Smart dintr-o generatie mai veche. Nu stiu exact modelul, asa ca o sa atasez o poza cu interfata meniului, orientativ.
Din cate stiu, exista un meniu ascuns pentru TV-urile Samsung, si am incercat cateva solutii de pe net, insa n-am reusit nimic.
Multumesc!

Attached Files



#2
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,811
  • Înscris: 30.03.2019
Am rezolvat.

1. Inchizi televizorul
2. Apesi butoanele Info, Menu, Mute (in ordinea asta)
3. Deschizi televizorul

Si va aparea pe ecran meniul de service.

4. Te duci la “Control”
5. “Hotel Option”
6. “Channel”
7. “Channel Setup”
Topicul poate fi inchis. Posted Image

Edited by novo_, 06 August 2022 - 18:02.


#3
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,219
  • Înscris: 25.10.2008
cum faci? te duci la angajatii hotelului si reclami. vin ei, dezactiveaza hotel mode, rescaneaza, il activeaza la loc

#4
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,811
  • Înscris: 30.03.2019
Am reclamat si nu stia ce sa faca… a adus alt cablu, dupa aia a zis ca e problema de la antena de pe acoperis. :) De TV-urile astea s-a ocupat cineva la prima instalare si dupa aia nu s-a mai atins nimeni de ele. Nu stie nimeni cum sa umble in Service Menu.

#5
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 115,425
  • Înscris: 07.02.2003

View Postnovo_, on 06 august 2022 - 18:14, said:

De TV-urile astea s-a ocupat cineva la prima instalare si dupa aia nu s-a mai atins nimeni de ele. Nu stie nimeni cum sa umble in Service Menu.
Chestia e ca functia e blocata tocmai pentru ca turistii nu au permisiunea sa umble la ele. Deci te folosesti de el asa cum e gandit de staff-ul tehnic al hotelului.
Ma indoiesc ca se schimba frecventele asa des in Italia pe DVBT2...

Edited by andreic, 06 August 2022 - 20:26.


#6
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,811
  • Înscris: 30.03.2019
Stiu ca setarile sunt blocate tocmai ca sa nu ma ating de ele, dar de ce sa ma uit la un ecran cu "No signal" cand pot sa am peste 200 de canale, printre care si TV5Monde HD cu subtitrari in romana? :D Functia e blocata ca sa nu isi bage nasul turistii atehnici. Eu nu-s tocmai atehnic.

Nu se schimba atat de des frecventele in Italia, dar este clar ca nu s-a mai facut o rescanare de cativa ani buni.

Edited by novo_, 06 August 2022 - 20:41.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate