![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Reatestare asistent medical
Last Updated: Aug 06 2022 10:54, Started by
Adriana1910
, Aug 05 2022 16:06
·
0

Posted 05 August 2022 - 16:06

Bună ziua, în anul 2014 qm terminat o școală postliceala, devenind asistent medical generalist. Însă nu am profesat niciodată. As vrea sa merg la oammr bucurești pt reatestare profesionala. Am citit pe site la ei în ce consta asta. Întrebarea mea este: daca este cineva pe aici care a trecut prin aceasta etapa?
La practica de trei luni,ați învățat ceva? Sunt șanse sa nu iei acel test? Pt ca am uitat aproape tot dar ma voi apuca din nou de învățat. Va mulțumesc |
Posted 05 August 2022 - 19:59

Pentru ca unde m am dus la interviuri toată lumea cerea experienta, deși anunțurile erau pentru asistent medical debutant. Și la un moment dat am renunțat sa mai caut. Ma puteți ajuta cu informații?
|
Posted 05 August 2022 - 21:38

La practica de trei luni,ați învățat ceva? Sunt șanse sa nu iei acel test? Pt ca am uitat aproape tot dar ma voi apuca din nou de învățat. Edited by neagu_laurentiu, 05 August 2022 - 21:39. |
Posted 05 August 2022 - 21:41

Dacă ma puteți ajuta cu informații va mulțumesc. Va rog sa nu mai raspundeti pe lângă subiect. N ai de unde sa știi dumneata ca tremur eu ca Varga. E fix problema mea Dacă se intampla asta sau nu. Chiar am crezut ca ma ajuta cineva cu informații dar se pare ca nu e locul potrivit. Oamenii scriu asa sa se afle în treaba
|
Posted 05 August 2022 - 22:01

Oamenii te simt si-ti dau sfaturi sa ai succes pe mai departe.
Spuneai ca doreau cu experienta, pai si asta ti-o capeti. Ia mergi voluntar o perioada sa vezi cum stau lucrurile, ai ce pune la CV, si aia-s bucurosi ca mai au pe cine pune la munca fara bani dar tu iti urmaresti scopul. Edited by neagu_laurentiu, 05 August 2022 - 22:02. |
Posted 06 August 2022 - 04:19

E oarecum surprinzator, pe timpul pandemiei a fost cerere mare de personal.... presupun ca nu esti foarte selectiva?
Oricum, de acord cu Laurentiu. Am fost martor al unei situatii cand unul isi dadea duhul si doua asistente ii tineau lumanarea, iar una dintre ele nu a rezistat si a plecat de acolo. Iti trebuie ceva putere. Si sa stii ca e un forum frumos asta, dar nu intotdeauna gasesti raspuns imediat la ce cauti.... tre sa ai un pic de rabdare. |
Posted 06 August 2022 - 07:15

Viotl,in pandemie aveam licență expirata la fel ca și acum. Nu sunt selectiva, și sunt destul de tare referitor la situația care ai descris o. Ce por sa zic, când făceam practica în școală au ținut un om mort 5 ore într o rezerva, nici măcar nu i au dat medicație când a venit cu ambulanta, pt ca nu era medicul acolo și omul a murit. Îți mulțumesc, am sa încerc sa caut în alta parte aceste informatii
|
Posted 06 August 2022 - 10:41

Pentru ca unde m am dus la interviuri toată lumea cerea experienta, deși anunțurile erau pentru asistent medical debutant. Și la un moment dat am renunțat sa mai caut. Ma puteți ajuta cu informații? |
Posted 06 August 2022 - 10:49

Ca să te reatestezi va trebui să refaci stagiul de practică. Problema e că acum, după pandemie, școlile postliceale au fost obligate să-și facă centre de practică fiindcă nu s-a mai putut face practica în spital. Neavând atestat nu poți nici să faci voluntariat. Rămâne doar varianta să vorbești concret la oammr să vezi unde poți face stagiul de practică și să speri să găsești o postliceală care să te primească.
|
|
Posted 06 August 2022 - 10:54

Exquisit mulțumesc de raspuns. Este exact ceea ce as fi vrut sa știu. As vrea sa închid acest topic pt ca se trezesc sa vorbească oamenii care nu ma cunosc personal și nici măcar nu cunosc prin ce am trecut și ce am făcut.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users