![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Terenul de sub garaj
Last Updated: Aug 01 2022 10:42, Started by
rodicamaxim
, Jul 31 2022 09:46
·
4

Posted 31 July 2022 - 09:46

Buna ziua,
Cu 20 de ani in urma am cumparat un ap. de la ICRAL ( legea 112 ) impreuna cu 1 garaj. Dupa intabularea casei, terenul de sub garaj nu mi-a fost atribuit ( nu s-a aplicat legea 18 sub pretextul ca garajul nu este in legea 112, desi pe contractul de vanzare este impreuna cu apartamentul ), deci trebuie cumparat de la Primarie. Poate fi cumparat de altcineva, din curte, fara stirea mea ( desi eu am preemptiune ) Ce se intampla cu garajul care este proprietatea mea ? Pot invoca uzucapiunea avand in vedere ca folosesc acest teren de 20 de ani. Multumesc, |
Posted 31 July 2022 - 19:33

Pentru acel teren platesti ceva catre primarie ?
Ce scrie mai exact in contractul de V/C ? |
Posted 01 August 2022 - 10:42

Buna dimineata,
Pentru garaj platesc impozit. Pe contractul de la ICRAL scrie clar vanzare apartament ( si descrie apartamentul ) si garaj. Acest garaj se afla in spatele casei, in gradina si la intabularea casei a fost trecut separat cu nr. de cad + inca un garaj al altui proprietar. Niciodata Primaria nu a solicitat chirie pentru aces teren. Restul gradinii este proprietatea noastra comuna atribuita ( in cote ) cu ordinul prefectului. La dezmembrare am cerut atribuirea terenului de sub garaj dar mi s-a spus ca acela nu este nationalizat cu legea 112 ( a fost construit in 1973, cu autorizatie ). In concluzie, poate fi cumparat de altcineva, din curte, fara stirea mea ( desi eu am preemptiune ) Ce se intampla cu garajul care este proprietatea mea ? Pot invoca uzucapiunea avand in vedere ca folosesc acest teren de 20 de ani ? Multumiri, |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users